Sport

Nadia Comăneci, despre gimnasta vrânceancă Ana Maria Bărbosu: „O viitoare mare campioană!”

Ziarul de Vrancea
22 dec 2020 2539 vizualizări

„M-am uitat la exerciţiile ei (n.r. - ale Anei Maria Bărbosu) şi are potenţial mare, pentru că în momentul de faţă baza gimnasticii sunt picioarele, din patru aparate, trei aparate sunt de picioare. Ea are acest potenţial să fie bună la individual compus şi are loc de a creşte în dificultate şi vreau să o felicit pentru felul cum a concurat şi pentru execuţia ei frumoasă și faptul că are dificultate la acrobatică şi ne arată şi această gimnastică artistică, pe care noi am admirat-o cu mulţi ani în urmă”, a spus multipla mare campioană Nadia Comăneci, într-o intervenție pe Digi 24 TV .

VIDEO:digi24.ro

„Impresia generală a celor care nu au mai văzut România pe podium probabil va începe să se schimbe puțin”, a conchis Nadia Comăneci după evoluția echipei României de senioare și junioare la Campionatele Europene de la Mersin, Turcia.

La Campionatul European de la Mersin, România a câştigat 14 medalii, cinci la senioare şi nouă la junioare, din care opt de aur.

Larisa Iordache a câştigat patru medalii, din care două de aur, la bârnă şi sol, și două de argint, cu echipa şi la sărituri, după trei ani de pauză din cauza problemelor de sănătate.

Gimnasta junioară Ana Maria Bărbosu legitimată la clubul CSȘ Focșani a câştigat, duminică, toate medaliile de aur ale finalelor pe aparate, la Campionatul European de la Mersin. Andreea Preda a obţinut bronz la bârnă, iar Maria Ceplinschi argint la sol.

Citiți întreg articolul publicat pe site-ul digi24.ro accesând titlul alăturat:EXCLUSIV  Nadia Comăneci, impresionată de Larisa Iordache și Ana Bărbosu, privește cu optimism viitorul: „Abecedarul funcționează!”

Citiți și:VIDEO | Succes răsunător pentru vrânceanca Ana Maria Bărbosu la Campionatul European de gimnastică juniori: șase medalii de aur!;

VIDEO | Sportiva Ana Maria Bărbosu din Unirea-Odobești este noua senzaţie a gimnasticii româneşti​;

Performanță de excepție pentru fetele de aur ale gimnasticii focșănene: Ana Maria Bărbosu și Iulia Trestianu sunt campioane europene!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.