Sport

Mutu își adună trupa

Ziarul de Vrancea
20 iul 2020 727 vizualizări

Selecționerul naționalei de tineret va intra în pâine la un meci amical cu Farul Constanța

 

În perioada 3-5 august, selecționerul reprezentativei Under 21 a României, Adrian Mutu, a decis să organizeze un stagiu de pregătire la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, unde e programat și un meci amical cu Farul Constanța. Reunirea va avea loc la Mogoșoaia, la august, unde cei 23 de jucători vor rămâne sub comanda lui Adrian Mutu pentru trei zile, până la 5 august, când e programată partida de pregătire cu Farul Constanța. Lotul convocat pentru această acțiune este următorul:

Portari: Andrei Vlad (FCSB), Marian Aioani (Chindia Târgoviște), Marius Popa (FC Rapid 93);

Fundași: Radu Boboc, Virgil Ghiță (Viitorul), Denis Haruț, Andrei Chindriș (FC Botoșani), Alexandru Pașcanu (FC Voluntari), Constantin Dima (Astra), Mihai Velisar (Gaz Metan), Raul Opruț (Hermannstadt);

Mijlocași: Marius Marin (Pisa), Vlad Dragomir (Perugia), Olimpiu Moruțan, Darius Olaru (FCSB), Andrei Ciobanu, Carlo Casap (Viitorul), Alexandru Mățan (FC Voluntari), George Cîmpanu (FC Botoșani);

 Atacanți: Dennis Man, Florinel Coman, Adrian Petre (FCSB), George Ganea (FC Viitorul).

Federația Română de Fotbal monitorizează evoluția COVID-19 la nivel național și, în cazul în care situația o va impune, acțiunea ar putea fi reprogramată sau chiar anulată.

Preliminariile pentru EURO 2021 se vor disputa în septembrie, octombrie și noiembrie 2020. Cele nouă câștigătoare ale grupelor, precum și cele mai bune cinci locuri doi se vor alătura gazdelor Ungaria și Slovenia la CE. Meciurile din cele patru grupe ale competiției se vor desfășura între 24 și 31 martie 2021. După cinci partide, România este pe locul II în grupa a VIII-a, la cinci puncte de liderul Danemarca și la trei puncte de Finlanda, de pe locul 3.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.