Sport

Murray servește ca-n zilele bune

Ziarul de Vrancea
1 iul 2020 842 vizualizări

Tenismanul britanic se pregătește pentru US Open și Roland Garros

Tenismanul britanic Andy Murray, care a participat săptămâna trecută la un turneu demonstrativ, a declarat miercuri pentru BBC că stă la fel de bine cu serviciul ca în cea mai fastă perioadă a carierei sale, când a câștigat trei turnee de Grand Slam.„Sunt capabil să servesc din nou bine și să servesc din nou la fel de puternic ca atunci când aveam vreo 25 de ani, ceea ce a fost un lucru cu adevărat bun ținând cont că nu știam dacă voi juca din nou”, a explicat fostul lider mondial, ce a suferit mult timp din cauza accidentărilor.

Scoțianul, în vârstă de 33 de ani, avea 25 de ani când a câștigat US Open în 2012 și 26 ani când a devenit în 2013 primul britanic ce se impunea la Wimbledon după Fred Perry în 1936. El a încheiat învingător încă o dată pe iarba londoneză în 2016.Săptămâna trecută, după o pauză de șapte luni, Murray a participat la turneul demonstrativ „Battle of the Brits” („Bătălia Britanicilor”), rezervat jucătorilor britanici. El a câștigat două din cele patru meciuri disputate în cinci zile, însă a declarat forfait înaintea partidei pentru locul II:

Murray va reveni în competiție la Washington, la mijlocul lui august, și speră că va putea juca la US Open, care va debuta pe 31 august, și la Roland Garros, care se va desfășura la sfârșitul lui septembrie și începutul lui octombrie. Murray este deosebit de nemulțumit de faptul că organizatorii turneului francez au decis unilateral, din cauza pandemiei de Covid-19, schimbarea datei de desfășurare a acestei competiții de Grand Slam, ce se desfășoară de obicei în luna mai. „Va trebui să jucăm din nou cândva. Lucrul cel mai important e ca evenimentele să se desfășoare în siguranță”, a spus el.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.