Sport

Munca lui Răzvan s-a făcut praf

Ziarul de Vrancea
28 mar 2018 783 vizualizări

Din cauza unui președinte nechibzuit, PAOK Salonic, echipa lui Lucescu junior,  a fost penalizată zdravăn și a ieșit, practic, din lupta pentru titlu în Grecia

Comisia de Disciplină a ligii elene a sancționat, ieri, echipa PAOK Salonic cu pierderea la masa verde a meciului cu AEK Atena, întrerupt și marcat de incidente după anularea unui gol în prelungiri, și deducerea a trei puncte din cele acumulate de formația antrenată de Răzvan Lucescu în acest sezon și încă două în campionatul viitor. Patronul echipei PAOK, Ivan Savvidis, care a intrat pe tere înarmat, a fost interzis pe stadioane timp de trei ani și amendat cu 100.000 de euro. Directorul sportiv, fostul arbitru slovac Lubos Michel, a fost interzis pe stadioane 90 de zile și amendat cu 15.000 de euro. În plus, formația din Salonic va disputa trei meciuri pe teren propiu fără spectatori și va trebuie să achite o penalitate de 63.000 de euro. După aceste sancțiuni, care pot fi atacate cu apel, PAOK rămâne cu 49 de puncte, cu cinci etape până al finalul sezonului și iese din lupta pentru tilu. Echipa pregătită de Lucescu este pe locul III, după AEK, 57 de puncte și Olympiakos Pireu, 50 de puncte.

La 11 martie, meciul PAOK Salonic - AEK Atena a fost întrerupt înainte de fluierul final, după ce oficiali ai echipei lui Răzvan Lucescu au invadat terenul. Acest lucru s-a întâmplat după ce arbitrul Kominis a anulat pentru ofsaid golul marcat de Varela, în minutul 90^2, la scorul de 0-0. După două ore, arbitrul și-a schimbat decizia, a acordat victoria echipei PAOK cu 1-0 și a încheiat meciul. Poliția elenă a emis un mandat de arestare pentru președintele clubului PAOK Salonic, Ivan Savvidis, care a intrat pe teren la meciul cu AEK Atena, având o armă asupra sa. De asemenea, pe numele altor patru persoane, gărzile de corp ale omului de afaceri, au fost emise mandate de arestare. După aceste incidente, campionatul de fotbal al Greciei a fost suspendat cu efect imediat și pe termen nelimitat. Decizia a fost luată de ministrul Sportului, Girgios Vassilliadis, în acord cu premierul Alexis Tsipras. Întrecerea se va relua în acest week-end. Campionatul Greciei s-a confruntat cu multe incidente în ultima vreme, implicând principalele echipe, Olympiakos, AEK și PAOK.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.