Sport

MOZAIC ȘTIRI SPOTIVE: Ganea a făcut vizita medicală la Bilbao

Ziarul de Vrancea
17 ian 2018 1201 vizualizări

Clubul Athletic Bilbao a anunțat, ieri, că jucătorul Cristian Ganea, care se va alătura echipei la 1 iulie, a făcut vizita medicală.

Vizita medicală s-a făcut cu acordul FC Viitorul, se arată pe site-ul athletic-club.eus. Athletic Club Bilbao și FC Viitorul au ajuns la un acord de principiu pentru transferul jucătorului Cristian Ganea la gruparea bască, începând cu data de 1 iulie 2018. Ganea va semna pe trei sezoane cu Athletic Club Bilbao (2018/2019, 2019/2020 și 2020/2021), cu opțiunea să-și prelungească contractul pentru un sezon suplimentar. Cristian Ganea va fi jucătorul Viitorului până pe 30 iunie 2018, astfel încât va juca restul sezonului 2017-2018 pentru campioana României.

Grozav, lângă Stancu

Clubul Bursaspor a anunțat, ieri, pe site-ul oficial, că l-a achiziționat pe Gheorghe Grozav, ultima dată component al echipei Karabukspor. Grozav a semnat un contract pe șase luni, cu opțiune pentru încă doi ani. Jucătorul român va fi prezentat oficial într-o conferință de presă programată vineri. La Bursaspor, Gheorghe Grozav va fi coleg cu Bogdan Stancu. După 17 etape, Bursaspor ocupă locul nouă în clasamentul campionatului Turciei, cu 25 de puncte. Lider este Istanbul Bașakșehir, cu 36 de puncte.

S-a retras Ronaldinho

Deși de mai multe luni nu a mai evoluat, de-abia marți a devenit oficială retragerea din activitate a brazilianului Ronaldinho. "Magicianul" brazilian de 37 de ani nu va mai juca, a anunțat fratele și agentul său, Roberto de Assis Moreira. "Se oprește. S-a terminat", a explicat fratele jucătorului.  Ronaldinho, în vârstă de 37 de ani, a jucat ultima dată la Fluminense, în 2015. El are în palmares nouă trofee obținute la nivel de echipă de club și trei cu naționala Braziliei, între care și Cupa Mondială din 2002.

S-au temut de controale

Peste 30 de sportivi ruși au renunțat să mai ia startul la o competiție de atletism din Irkuțk (Siberia), susținând că sunt bolnavi, după ce au văzut că la sală au sosit controlori ai Agenției Ruse Antidoping (RUSADA). La competiția din weekend, 36 de atleți s-au retras după venirea controlorilor. Printre aceștia s-a numărat și Natalia Aristarhova, specialistă în 3.000 m obstacole și marea favorită a probei. “Comisia de Disciplină a Federației Ruse de Atletism a deschis o anchetă”, se arată într-un comunicat al forului. RUSADA a fost suspendată de Agenția Mondială Antidoping în noiembrie 2015, când a izbucnit scandalul sistemului de dopaj de stat din Rusia. în iunie 2017, agenției din Rusia i s-a permis din nou să desfășoare propriile programe antidoping.

Supercupa la Tirana?

UEFA a anunțat că nouă orașe și-au manifestat intenția pentru organizarea ediției din anul 2020 a Supercupei Europei, meci care opune câștigătoarea Ligii Campionilor învingătoarei din Liga Europa.Cele nouă orașe sunt: Tirana (Albania), cu National Stadium, Minsk (Belarus) - Stadionul Dinamo, Helsinki (Finlanda) - Stadionul Olimpic, Nisa (Franța) - Grande Stade de Nice, Haifa (Israel) - Stadionul Sami Ofer, Almatî (Kazahstan) - Stadionul Central, Chișinău (Republica Moldova) - Stadionul Zimbru, Belfast (Irlanda de Nord) - Windsor Park și Porto (Portugalia) - Dragao. Data limită pentru anunțarea candidaturilor a fost 12 ianuarie, depunerea dosarelor se va face până la 29 martie, iar gazda va fi anunțată în mai, în urma deciziei Comitetului Executiv al UEFA.

Keșeru i-a dat gol lui Cobrea

Formația FC Botoșani a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 0-2, de echipa Ludogoreț Razgrad, într-un meci din cadrul stagiului de pregătire din Antalya. Claudiu Keșeru a marcat un gol. Keșeru a înscris în minutul 11. Al doilea gol a fost înscris de Natanael, în min. 90. Tehnicianul Costel Enache a folosit următorul 11 de start: Cobrea – Dumitraș, Plămadă, Burcă, Mușat – Oaidă, Achim – Axente, Chitoșcă, Golofca – Golubovic. În repriza a doua, pentru FC Botoșani au evoluat: Pap – Ungurușan, Miron, Burcă, Acsinte – Tincu, Cucu – M. Roman, Moruțan (Piftor), Rodriguez (80 L. Fülöp), Golubovic (Ciaccheri). FC Botoșani are programat următorul meci joi, cu FC Tosno.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.