Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Voluntari „gazați” la ei acasă

Ziarul de Vrancea
18 aug 2019 565 vizualizări

Formația Gaz Metan Mediaș a învins, ieri în deplasare, cu scorul de 3-0, echipa FC Voluntari, în etapa a VI-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Cardoso ('28), Velisar ('43) și Buș ('53) În urma acestui rezultat, Gaz Metan a urcat provizoriu pe locul III, cu 12 puncte, iar echipa antrenată de Cristiano Bergodi rămâne pe poziția a X-a, cu cinci puncte.

Antrenorul Gazului, Edward Iordănescu a mai spus că victoria cu FC Voluntari a lui Gaz Metan Mediaș a fost pe deplin meritată și a anunțat că se simte bine după probleme de sănătate avute recent.

A doua campanie a lui Rădoi

Mirel Rădoi, selecționerul naționalei U21 a României, a anunțat lista preliminară a jucătorilor din străinătate convocați pentru debutul preliminariilor Euro-2021, meci programat la 10 septembrie, în Danemarca. Pentru campania care va demara în această toamnă sunt eligibili jucătorii născuți începând cu 1 ianuarie 1998. Jucătorii din străinătate convocați sunt Rațiu (Villarreal), Dragomir (Perugia), Dobre (Bournemouth), Adrian Petre (Esbjerg), Pașcanu (Leicester), Drăguș (Standard) și Screciu (Genk). Tricolorii under 21 se vor reuni la 1 septembrie, la Centrul Național de Fotbal de la Buftea, unde se vor pregăti timp de o săptămână, până în 8 septembrie, când e programată plecarea la Aalborg. Meciul cu Danemarca e programat la 10 septembrie, de la ora 19.30. Pe lângă cele două formații gazdă, Ungaria și Slovenia, se vor califica direct cele nouă câștigătoare ale grupelor și cel mai bun loc doi. Celelalte opt formații clasate pe locul secund vor disputa între ele un baraj în dublă manșă pentru celelalte patru locuri disponibile.

A înscris și Keșeru

Fotbalistul echipei Ludogoreț Razgrad, Claudiu Keșeru, a marcat un gol în meciul câștigat, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1, în fața formației Cerno More Varna, în etapa a șasea a campionatului Bulgariei. Keșeru a înscris în minutul 74. Celălalt gol al învingătorilor a fost marcat de către israelianuș Dan Biton (’32). Pentru Cerno More a înscris Henrique, în minutul 28. În minutul 85, de la Ludogoreț a fost eliminat Marcelinho. La gazde, Ionuț Neagu a intrat pe teren în minutul 53 și a primit un cartonaș galben în minutul 61. La Ludogoreț, Keșeru a jucat până în minutul 84, iar Cosmin Moți a fost rezervă. Ludogoreț Razgrad este lider în clasament, cu 14 puncte, iar Cerno More este pe șase, cu nouă puncte.

Filip s-a operat

Lucian Filip (28 de ani) s-a operat după accidentarea suferită în urmă cu câteva săptămâni. Mijlocașul va urma un program special de recuperare, iar revenirea este proconizată la sfârșitul acestui an. Filip s-a „rupt” în meciul retur cu Mlada, în minutul 30, și a fost acuzat că s-a dat accidentat pentru că voia să prindă transferul în Rusia. Mijlocașul ajunsese la o înțelegere cu Orenburg, scria telekomsport.ro, dar mutarea a picat din cauza accidentării. Filip este cel mai vechi jucător din lotul FCSB-ului. A semnat cu vicecampioana în 2007. În acest timp a fost împrumutat la mai multe echipe, dar tot a prins peste 150 de meciuri în tricoul bucureștenilor și s-a făcut remarcat cu șapte goluri și șapte pase decisive.

 Guimaraes, egal cu Boavista

Formația Vitoria Guimaraes, adversara echipei FCSB în play-off-ul Ligii Europa, a remizat, duminică seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu Boavista, într-un meci din etapa a doua a campionatului Portugaliei. Vitoria Guimaraes a deschis scorul în minutul 16, prin Davidson. Pentru Boavista a înscris Tagliapietra, în minutul 90Â4.Adversara FCSB a jucat în următoarea formulă: Miguel Silva - Sacko, Tapsoba, Pedro Henrique, Florent - André Almeida (’60 - Teixeira), Al Musrati, Pêpê - Rochinha, Alexandre Guedes, Davidson. Meciul tur dintre Vitoria Guimaraes și FCSB va avea loc joi, de la ora 21.30, la Giurgiu, iar returul se va disputa o săptămână mai târziu, în Portugalia.

Hoeness se retrage de la Bayern

Uli Hoeness și-a anunțat retragerea de la conducerea clubului Bayern München după 40 de ani petrecuți în structurile de managemenet ale grupării bavareze, a anunțat Bild, citat de presa internațională. El a fost președinte al clubului din 27 noiembrie 2009. În vârstă de 67 de ani, Uli Hoeness a fost jucător la Bayern din 1970 până în 1979, apoi a intrat în conducerea clubului.El nu va mai candida pentru un nou mandat de președinte al clubului, la alegerile din noiembrie. Hoeness va rămâne în Comitetul de supraveghere a activității grupării, însă nu va mai ocupa funcția de președinte al acestuia. Cele mai mari șanse să îi succeadă le are Herbert Hainer, fost conducător al Adidas din 2001 până în 2016 și președinte interimar al clubului Bayern în 2014, în perioada de detenție de 14 luni primită Hoeness, după ce a fost condamnat la trei ani și jumătate pentru fraudă fiscală.

Alonso trece pe raliu

Pilotul spaniol Fernando Alonso va participa la Raliul Dakar 2020 cu o mașină Toyota, urmând să-l aibă copilot pe Marc Coma, anunță France Télévisions. Dublu campion mondial de Formula 1, Alonso, în vârstă de 38 de ani, va pilota o Toyota, echipă alături de care participă la probele de anduranță și alături de care a câștigat cursa de 24 de ore de la Le Mans.Copilotul său va fi Marc Coma, de cinci ori câștigător al Dakar la motociclism cu KTM.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.