Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Un nou week-end, o nouă rundă

Ziarul de Vrancea
22 sep 2021 650 vizualizări

Liga I, etapa a X-a: Rapid – FC Voluntari (vineri, 20:00); FC Argeș - Chindia Târgoviște (sâmbătă, 17:00); FCSB – Academica (sâmbătă, 21:00); Farul – CS Mioveni (duminică, 15:30); FC Botoșani – FCU Craiova (duminică, 18:00); UTA – CFR Cluj (duminică, 21:00); Gaz Metan – Sepsi OSK (luni, 18:00); CSU Craiova – Dinamo (luni, 21:00)

Încă o Supercupă la Cluj

„U” Banca Transilvania a câștigat miercuri, la Târgu Jiu, Supercupa României. Campioana U BT Cluj s-a confruntat cu câștigătoarea Cupei României, CSO Voluntari. U BT Cluj s-a impus cu scorul de 89-82 (47-43) și a cucerit a treia Supercupă din propriul palmares, adică jumătate din trofeele atribuite până acum de FR Baschet. Celelalte trei câștigătoare au fost BC Pitești, CSU Ploiești și CSM Oradea. Principalii marcatori ai meciului de la Târgu Jiu au fost Stewart 22 puncte, Stipanovic 17, Richard 17, pentru U BT, respectiv Moldoveanu și Vasiliauskas, câte 17, pentru CSO Voluntari.

„Motoreta” din Ghencea

CSA Steaua a anunțat, ieri transferul atacantului Adrian Popa. Jucătorul de 33 de ani a evoluat ultima oară la Academica Clinceni. El a mai jucat la CS Buftea, FC Timișoara, Gloria Buzău, U Cluj, Concordia Chiajna, FCSB, Reading, Al Taawon, Ludogoreț și FC Voluntari. Popa a fost de trei ori campion al României cu FCSB, campion al Bulgariei cu Ludogoreț și a cucerit de două ori Cupa României, o dată Cupa Bulgariei și Supercupa României. El are 51 de meciuri în cupele europene și 24 de partide pentru echipa națională a României.

PSG, din nou fără Messi

Starul argentinian Lionel Messi nu a făcut parte din lotul lui Paris Saint-Germain la victoria obținută miercuri pe terenul formației FC Metz (2-1) și urmează să rateze al doilea meci consecutiv în campionatul de fotbal al Franței, sâmbătă, împotriva echipei Montpellier, anunță presa din Hexagon. Messi (34 ani) a suferit o leziune la genunchiul stâng, iar RMN-ul pe care l-a efectuat marți a „confirmat semnele unei contuzii osoase”, potrivit buletinului medical dat publicității de PSG. Conform anturajului lui Messi, jucătorul sud-american va lipsi și la meciul cu Montpeller din acest weekend, însă va fi cu siguranță prezent pe teren la partida cu Manchester City din etapa a doua a Liga Campionilor, programată săptămâna viitoare.

Osaka nu joacă la Indian Wells

Naomi Osaka, locul 8 WTA, de patru ori câștigătoare de turnee GS, dar care se luptă cu probleme recurente de anxietate anul acesta, nu va concura la turneul Indian Wells de categorie WTA 1000, care va avea loc luna viitoare, au anunțat organizatorii competiției din California. Anunțul nu este o mare surpriză, deoarce vedeta japoneză în vârstă de 23 de ani și-a anunțat intenția de a „lua o pauză pentru o vreme”, în urmă cu aproape trei săptămâni, chiar după eliminarea sa surprinzătoare, în turul 3 al US Open. Deținătoare a titlului a fost învinsă de tânăra jucătoare canadiană Leylah Fernandez, viitoare finalistă.

Formula 1 la Miami

Primul Grand Prix de Formula 1 de la Miami va avea loc în perioada 6-8 mai 2022, a anunțat formula1.com. “Există un mare entuziasm legat de acest eveniment și suntem bucuroși să anunțăm data, astfel încât oamenii să înceapă să se pregătească pentru el”, a declarat Tom Garfinkel, organizatorul principal al cursei. Presa internațională a scris în aprilie că Miami va găzdui primul GP de Formula 1 în 2022, fiind încheiat un contract de zece ani pentru o cursă în orașul american. Evenimentul va avea loc pe un circuit de 5,4 kilometri în jurul Stadionului Hard Rock, pe care evoluează echipa din NFL Miami Dolphins. Miami devine a doua cursă din SUA, alăturându-se popularului Mare Premiu al Statelor Unite de la Austin, Texas.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.