Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Turris și Rapid nu mai câștigă

Ziarul de Vrancea
9 nov 2019 908 vizualizări

Rezultate din etapa a XVI-a a Ligii a II-a:

Turris Turnu Măgurele – Ripensia Timișoara 3-3; Farul Constanța – Pandurii Târgu Jiu 5-0: Concordia Chiajna – Sportul Snagov 2-0; CSM Reșița – Petrolul Ploiești 1-1; Viitorul Târgu Jiu – Dunărea Călărași 1-3; Gloria Buzău – Metaloglobus București1-2; ASU Politehnica Timișoara – Csikszereda 1-0: FC Argeș – UTA 0-0; Rapid – Universitatea Cluj 1-1. Clasament: 1. CS Mioveni – 30 p (15 j); 2. UTA – 28 p (13); 3. Farul – 25 p (16); 4.Petrolul – 25 p (14); 5. Turris- 24 p (14); 6. Metaloglobus – 23 p (15).

Din nou, în semifinale

CSM Oradea s-a calificat în semifinalele LEN EuroCup la polo, după ce a pierdut, sâmbătă, cu scorul de 8-10 (1-3, 2-3, 3-2, 2-2), partida retur din sferturile de finală, disputată în deplasare cu echipa spaniolă CN Mataro. Alex Popoviciu și Vlad Dragomirescu au marcat de câte două ori, în timp ce Vlad Georgescu, Nichita Ilisie, Ramiro Georgescu și Ferenc Czenk au înscris câte o dată pentru formația oaspete. De la gazde, Grummy Guimaraes a avut trei reușite. În meciul tur, disputat la 30 octombrie, CSM Oradea s-a impus cu 12-9. CSM Oradea a câștigat dubla cu CN Mataro cu scorul general de 20-19. Astfel, formația bihoreană se califică pentru a doua oară în ultimii ani între cele mai bune patru echipe din LEN EuroCup.

 

Messi, recordman la triple

Atacantul argentinian al FC Barcelona, Lionel Messi, a reușit, sâmbătă, un hat-trick în meciul cu Celta Vigo și a egalat numărul record de „triple” din LaLiga, 34, deținut de Cristiano Ronaldo. FC Barcelona a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (2-1), formația Celta Vigo, în etapa a XIII-a din LaLiga. Messi a marcat de trei ori, primul gol, în minutul 23, din penalty, și celelalte două, în minutele 45Â1 și 48, din lovituri libere. Busquets a marcat și el, în minutul 85, în timp ce pentru oaspeți a înscris Olaza, în minutul 42. Golgheter în campionat în acest moment, cu opt reușite, Messi a ajuns la 52 de „triple” în carieră, distribuite astfel: 34 în campionatul spaniol, opt în Liga Campionilor, șase la naționala Argentinei, trei în Cupa Spaniei și una în Supercupa Spaniei. Ronaldo are 54 de „triple” în carieră, pentru Manchester United, Real Madrid, Juventus Torino și naționala Portugaliei.

Ucis la antrenament

Boxerul australian Dwight Ritchie a decedat, sâmbătă, la Melbourne, la vârsta de 27 de ani, după ce a primit un pumn la un antrenament, informează lequipe. Ritchie, care boxa la categoria semimijlocie (19 victorii, două înfrângeri), era sparring-partner pentru compatriotul lui, Michael Zerafa. El s-a întors în colțul lui și apoi s-a prăbușit după o lovitură primită la corp la antrenamentul cu Zerafa, 27 de ani, potrivit presei australiene. Dwight Ritchie nu a putut fi reanimant. Zerafa se pregătea în vederea unui nou duel cu australianul Jeff Horn, fost campion mondial la versiunea WBO, la categoria semimijlocie.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.