Sport

MOZAIC ŞTIRI SPORTIVE: Tătărușanu, ochit de Benfica

Ziarul de Vrancea
20 iul 2017 287 vizualizări

Portarul echipei Fiorentina, Ciprian Tătărușanu, ar putea ajunge la Benfica Lisabona, a scris, ieri, cotidianul A Bola. Jurnalul susține că portarul Julio Cesar va avea "mare concurență" la Benfica, avansând numele lui Ciprian Tătărușanu și Jeroen Zoet, de la PSV Eindhoven.

Însă, Tătărușanu este dorit și de antrenorul Claudio Ranieri la formația FC Nantes. Ciprian Tătărușanu, în vârstă de 31 de ani, a ajuns liber de contract la AC Fiorentina în vara anului 2014. El a jucat anterior la formațiile Juventus București, Gloria Bistrița și Steaua București.

Simona Halep s-a înscris la Washington

Simona Halep, numărul 2 mondial, a acceptat invitația oferită de organizatorii turneului de la Washington, astfel că în perioada 29 iulie - 6 august va participa la această competiție. Halep va juca în premieră la turneul disputat la Rock Creek Park Tennis Center. Alături de Simona Halep au mai acceptat invitații Milos Raonic (numărul 9 ATP), Grigor Dimitrov (numărul 10) și Sloane Stephens, câștigătoare în 2015.

Rapid nu vrea în Teleorman

Membrii galeriei giuleștene de la Tribuna a II-a au afișat miercuri noaptea mai multe banere în fața Primăriei Sectorului 1 prin care își manifestau nemulțumirea față de intenția edilului Dan Tudorache de a prelua echipa Rapid. Câteva zeci de suporteri s-a strâns în fața sediului Primăriei Sectorului 1 și au afișat mai multe banere, apoi au postat fotografiile pe pagina de facebook a grupării. “Un strigăt din vechea Troie, nu din Teleorman”, “Rapid este vechea școală, nu are nevoie de asistență socială”, “Vrem Rapidul înapoi, dar nu o să ne mânjim și noi”, au fost mesajele suporterilor giuleșteni la adresa intenției primarului Dan Tudorache de a reînființa echipa Rapid. Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a declarat, pentru News.ro, că a ajuns la o înțelegere cu lichidatorul societății FC Rapid în ceea ce privește închirierea mărcii Rapid pentru care va plăti 5.000 de euro lunar, până când va fi scoasă la licitație.

Barguil, primul cățărător din “Buclă”

Ciclistul francez Warren Barguil (Sunweb) a câștigat, ieri, etapa a 18-a a Turului Franței, desfășurată pe distanța de 179,5 kilometri, între localitățile Briançon și Col d'Izoard. Este al doilea succes al lui Barguil la ediția din acest an a competiției, după victoria din etapa a 13-a. Pe locul doi s-a clasat columbianul Darwin Atapuma (UAE) și poziția a treia a fost ocupată de francezul Romain Bardet (AG2R). Warren Barguil își asigurase deja tricoul alb cu buline roșii de cel mai bun cățărător în Turul Franței 2017, înaintea acestei superbe victorii în ascensiune. Lider în clasamentul general este în continuare britanicul Christopher Froome, de la Sky. El este urmat la 23 de secunde de Bardet și la 29 de secunde de Uran, cei doi făcând schimb de locuri după această etapă. Astăzi este programată etapa a 19-a, Embrun — Salon-de-Provence (222,5 km), însă etapa determinantă pentru ordinea pe podium va fi sâmbătă, la Marseille, un contratimp individual de 22,5 km.

Premii peste premii pentru Andone

Fotbalistul Florin Andone a primit, în această săptămână, două trofee de cel mai bun jucător al echipei Deportivo La Coruña în sezonul 2016/2017, a anunțat, joi, pe site-ul oficial, clubul spaniol. Andone a primit premiul fundației Clinica Pardinas, miercuri, la sediul fundației. La ceremonia de la fundație, Florin Andone a mulțumit pentru premiu și a declarat că speră ca noul sezon să fie unul mai liniștit.  Andone a primit miercuri și trofeul Víctor Gómez Lage-DxT, decernat celui mai bun jucător de la Deportivo în sezonul trecut de către asociațiile de suporteri și cotidianul DxT Campeón. Evenimentul a avut loc la un restaurant. Florin Andone a jucat în sezonul trecut în 37 de meciuri și a înscris 12 goluri.

Copil ia o pauză

Tenismanul Marius Copil a anunțat, ieri, că va lua o scurtă pauză ca urmare a problemei pe care o are la umăr și că speră că își va reveni până la turneul de la Washington, care va începe în ultima zi a lunii iulie. "Să îi spui unui sportiv că trebuie să aibă o perioadă de repaus este cea mai rea pedeapsă. Problema la umăr persistă, prin urmare voi lua o scurta pauză cu speranța că îmi voi reveni până la turneul de la Washington", a notat Copil pe pagina sa de Facebook. Marți, Marius Copil, locul 85 mondial, a fost eliminat în primul tur al turneului ATP de la Umag de croatul Ivan Dodig, locul 412 mondial, și beneficiar al unui wild card, scor 6-4, 7-6 (4).

Bonucci, cinci ani la rosso-neri

Gruparea AC Milan, adversara CSU Craiova în preliminariile Ligii Europa, a anunțat, ieri pe site-ul oficial, că fundașul Leonardo Bonucci a semnat un contract pe cinci ani, valabil până la 30 iunie 2022. "Este un jucător cu experiență internațională. Tehnic, cred că el și Sergio Ramos sunt cei mai puternici fundași centrali din lume, Să îl antrenez este un vis devenit realitate", a declarat tehnicianul Vincenzo Montella. Bonucci a fost transferat de AC Milan de la JuventusTorino, grupare pentru care a jucat în ultimii șapte ani, Valoarea transferului ar fi de 40 de milioane de euro. CSU Craiova va juca împotriva AC Milan în turul trei preliminar al Ligii Europa. Turul va avea loc în România, la 26 iulie, și returul în Italia, la 3 august.

Stanciu e în formă

Cotidianul La Derniere Heure scrie că mijlocașul Nicolae Stanciu a demonstrat că este în formă în meciurile amicale susținute de Anderlecht Bruxelles, apreciind că românul se pregătește pentru un sezon bun. "Stanciu este în formă. El a atins un anumit nivel. Este în prezent deasupra lotului și a decis să-și asume responsabilități. A fost auzit cerând balonul pentru a-și face jocul. Se pregătește de un început bun de sezon și intenționează să demareze în trombă", a scris publicația belgiană. Anderlecht joacă, sâmbătă, Supercupa Belgiei cu Zulte Waregem.

Morata, în drum spre Chelsea

Grupările Chelsea Londra și Real Madrid au anunțat, că au ajuns la un acord pentru transferul atacantului Alvaro Morata la clubul din Premier League. Morata, în vârstă de 24 de ani, va semna un contract după ce se va ajunge la o înțelegere în privința termenilor personali și după ce va face vizita medicală. Potrivit presei internaționale, valoarea transferului internaționalului spaniol ar fi de 80 până la 90 de milioane de euro. Alvaro Morata era legitimat la Real Madrid din iunie 2016.

Sferturi în Gold Cup

Statele Unite și Costa Rica sunt primele selecționate calificate în semifinalele turneului Gold Cup 2017, rezervat echipelor naționale de fotbal din zona CONCACAFgăzduit de mai multe orașe americane. La Philadephia, în sferturile de finală ale acestei competiții, reprezentativa SUA a dispus cu 2-0 de El Salvador, prin golurile marcate în prima repriză de Omar Gonzalez (min.41) și Eric Lichaj (min.45Â2). Costa Rica a acces în penultimul act grație victoriei la limită, cu 1-0, înregistrată în fața selecționatei Panama, în urma autogolului lui Anibal Godoy (min.77). Statele Unite și Costa Rica se vor întâlni sâmbătă, la Arlington, în semifinalele Gold Cup. Finala ediție 2017 a turneului Gold Cup este programată miercuri, 26 iulie, la Santa Clara (California).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.