Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Tamaș, din nou în arest la domiciliu

Ziarul de Vrancea
10 apr 2019 519 vizualizări

Gabriel Tamaș (35 de ani) și avocații săi nu au reușit să convingă Judecătoria din Petah Tikva să dea o sentință favorabilă.

Fundașul va rămâne în arest la domiciliu până cel puțin pe 16 aprilie, iar oamenii care-l apără sunt obligați să găsească un nou translator. La termenul de joi, fundașul lui Hapoel Haifa a venit însoțit de avocați și oamenii care se ocupă de controlul său judiciar și a sperat că va scăpa de probleme, dar a plecat acasă dezamăgit și vizibil nervos. Judecătoarea nici nu a vrut să audă despre o asemenea decizie și a fixat un nou proces pentru 16 aprilie. Gabriel Tamaș a petrecut șapte zile în arestul poliției israeliene pentru că a gonit beat la volan cu 205 km/h în momentul în care se întorcea de la o petrecere dată de patronul clubului său.

Mai avem o speranță

Naționala de handbal masculin a României a învins ieri la Târgoviște, reprezentativa similară a Lituaniei, cu scorul de 28-23 (16-13), în cea de-a treia partidă din grupa a VI-a preliminară a CE2020. Tricolorii și-au trecut în cont prima victorie din grupă, după eșecurile cu Portugalia, 13-21, și cu campioana mondială Franța, 21-31. Campionatul European din 2020, primul care se va disputa cu 24 de echipe, va avea loc în Suedia, Austria și Norvegia, între 9-26 ianuarie. În preliminarii iau startul 32 de echipe, iar 20 din acestea se vor califica la turneul final unde au “bilete” directe cele trei gazde, plus campioana europeană en-titre, Spania.

 

Tătărușanu nu mai vrea la Nantes

Antrenorul Vahid Halilhodzic a confirmat, miercuri, într-o conferință de presă, că portarul Ciprian Tătărușanu a refuzat prelungirea contractului cu FC Nantes, înțelegere scandentă în această vară.  Ei au discutat și refuzat propunerile clubului. Și apoi am cerut să se oprească toate acestea și să fi reglate aceste probleme mai târziu”, a spus Halilhodzic, referindu-se la Tătărușanu și la fundașul de 21 de ani,  Enock Kwateng. În presa din Franța s-a scris că goalkeeper-ul român ar urma să stea pe banca de rezerve din cauza refuzului de a semna prelungirea înțelegerii. Cu toate acestea, în ultima etapă din campionat Ciprian Tătărușanu a fost integralist și a și apărat un penalty, în meciul pierdut în fața celor de la Toulouse, scor 0-1.

 

Starea Ligii a II-a

Rezultatele etapei a XXIX-a: Daco-Getica – “U” Cluj 2-6; Academica  -CS Balotești 4-0; ACS Poli – Metaloglobus 1-0; Sportul Snagov – Luceafărul Oradea 2-4; CS Mioveni – Aerostar Bacău 2-0; Dacia Brăila – Energeticianul 3-1; Farul – ASU Poli 1-1; UTA – Pandurii 3-3; Petrolul – FC Argeș 1-2; Ripensia Timișoara – Chindia Târgoviște 0-2. Clasament: 1. Academica – 67 p; 2. Chindia – 63 p; 3. “U” Cluj – 60 p; 4. Petrolul – 59 p; 5. Snagov – 59 p.

 

Revanșă în fața slovacilor

Echipa națională U18 a României a susținut al doilea test în fața selecționatei similare a Slovaciei, pe terenul adversarilor, și s-a impus cu 4-2. În primul joc, slovacii s-au impus la limită, scor 1-0. În cel de-al doilea, la pauză, jucătorii pregătiți de Laurențiu Roșu conduceau cu scorul de 2-0, după reușitele jucătorilor June și Vaida. La reluare, slovacii au marcat prin Lichy, dar Miculescu, introdus în locul accidentatului Mitruscsak a refăcut diferența de două goluri. Echipa noastră a rămas în 10, după eliminarea lui Vaida, care a primit cartonaș roșu direct, iar gazdele au reintrat în joc în minutul 72, după reușita lui Vasil. Cu un om mai puțin pe teren, jucătorii noștri au reușit să marcheze încă o dată și să stabilească scorul final, 4-2. Dumitrescu a reușit o acțiune excelentă, apoi i-a centrat perfect în careu lui Cristian Dumitru.

 

Pedeapsă binemeritată

Atacantul echipei Atletico Madrid Diego Costa a fost suspendat opt meciuri în campionatul Spaniei, după ce l-a înjurat de mamă pe arbitrul Jesus Gil Manzano și a fost eliminat în minutul 28 al partidei cu FC Barcelona, de pe Stadionul Camp Nou. El a fost suspendat pentru insulte și gesturi deplasate la adresa arbitrului, pentru fiecare acuzație primind câte patru etape de suspendare. Centralul a trecut în raportul său înjurătura pentru care l-a eliminat pe Costa. Atacantul nu s-a potolit, l-a tras de mână pe arbitru pentru a-l împiedică să le arate cartonașe galbene coechipierilor săi,Godin și Gimenez și l-a mai înjurat o dată. Costa s-a mai calmat abia după ce a Gerard Pique i-a pus mâna pe față și i-a spus că o să fie suspendat patru meciuri.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.