Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE Șumudică și-a reziliat contractul

Ziarul de Vrancea
20 mai 2019 544 vizualizări

Clubul Al Shabab a anunțat, duminică seară, despărțirea de tehnicianul Marius Șumudică. 

Da, am reziliat în această seară, de comun acord, fără nicio compensație din partea niciuneia dintre părți. Voi primi salariul la zi și ne-am strâns mâna. Nu ne-am certat, sunt foarte mulțumit de acest sezon și sper ca anul viitor echipa să aibă rezultate și mai bune”, a declarat Marius Șumudică pentru Digi Sport. Șumudică pregătea echipa Al Shabab din iunie 2018, când a semnat un contract pe doi ani.

Victorie de pamplezir

Formația FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Națională, cu scorul de 1-0, campioana CFR Cluj, în ultima etapă a play-off-ului Ligii I. Golul a fost marcat de Teixeira, în minutul 53, din foarfecă laterală. În minutul 50, Ioan Hora a ratat un penalti acordat pentru un fault în careu al lui Males la Man. CFR Cluj a încheiat campionatul pe primul loc în clasament cu 50 de puncte, urmată la două lungimi de FCSB. Pe locul trei s-a clasat FC Viitorul cu 39 de puncte. Aseară, s-a disputat ultimul meci al fazei play-off, Astra Giurgiu – Sepsi Sfântul Gheorghe

Galatasaray este campioana

Formația Galatasaray a câștigat, duminică, pentru a 22-a oară titlul de campioană a Turciei, cu o etapă înainte de finalul sezonului. Galatasaray a învins cu scorul de 2-1 rivala, Istanbul Bașakșehir, care a condus cu 1-0. Pentru Galatasaray au marcat Feghouli (’47) și Onyekuru (’64), iar pentru Bașakșehir Bajic, în minutul 17. În ultima etapă, la 26 mai, Galatasaray va juca în deplasare cu Sivasspor.

Echipa pregătită de Fatih Terim a câștigat în acest an și Cupa Turciei.

Zakoc rămâne la Blaj

CSM Volei Alba Blaj anunță că a ajuns la un acord cu antrenorul Darko Zakoc în vederea continuării colaborării pentru încă două sezoane pe banca tehnică a echipei ardelene. Sosit la Blaj la începutul sezonului 2014/2015, Darko Zakoč a câștigat cu Volei Alba Blaj patru titluri de campioană a României (2015, 2016, 2017 și 2019) și două Cupe ale României (2017 și 2019), reușind să califice echipa în finalele celor mai importante competiții europene intercluburi, Liga Campionilor (2018) și Cupa CEV (2019). Darko Zakoc, care împlinește 56 de ani pe data de 24 mai, are o carieră împresionantă, antrenorul sârb câștigând 19 titluri naționale, Volei Alba Blaj fiind a cincea echipă pe care a făcut-o campioană în premieră.

 

Inzaghi la Juventus?

Tehnicianul Simone Inzaghi, actualul antrenor al lui Ștefan Radu la formația Lazio, este favorit să-l înlocuiască pe Massmiliano Allegri la Juventus Torino, a scris, ieri, Gazzetta dello Sport. Conducerea clubului Juventus a avut în vedere nume mari de antrenori, ca José Mourinho, Mauricio Pochettino sau Maurizio Sarri. Însă directorul sportiv, Fabio Paratici, și vicepreședintele comitetului director, Pavel Nedved,  doresc angajarea lui Inzaghi. Singura problemă, una importantă, care ar putea încurca socotelile oficialilor “Bătrânei Doamne” este că Simone Inzaghi mai are un an de contract cu gruparea romană, iar conducătorii lui Lazio nu par dispuși să-l elibereze de înțelegere. În vârsă de 43 de ani, Inzaghi este strâns legat de clubul Lazio, la care a activat ca tehnician de la începutul carierei, din 2010, trecând prin toate etapele, de la juniori la prima echipă, în 2016. Juventus se desparte la finalul acestui campionat de Massimiliano Allegri, care a condus echipa din 2014.

Un nou selecționer la scoțieni

Steve Clarke a fost numit selecționer al naționalei Scoției, în locul lui Alex McLeish, care a fost demis în rezultatelor slabe înregistrate în primele meciuri ale preliminariile Euro-2020, informează presa engleză. În vârstă de 55 de ani, Clarke a semnat un contract pe trei ani cu federația scoțiană, după ce a părăsit conducerea tehnică a echipei Kilmarnock, cu care a terminat campionatul pe locul III, cel mai bun din 1966. Steve Clarke a făcut “minuni” la Kilmarnock, cu care sezonul trecut a terminat pe locul B, cu 59 de puncte, cele mai multe din istorie, atunci, performanță depășită anul acesta, când echipa a fost a treia, cu 67 de puncte, după marile cluburi Celtic și Rangers, și va juca pentru prima dată în cupele europene, după 2001.  Scoția a început cu un eșec Grupa I a preliminariilor CE, scor 0-3, în deplasare, cu Kazahstan, apoi a câștigat cu 2-0, tot în deplasare, meciul cu San Marino

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.