Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Șumudică rămâne la Gaziantep

Ziarul de Vrancea
26 oct 2019 921 vizualizări

Tehnicianul Marius Șumudică și-a prelungit contractul cu Gazișehir Gaziantep până în 2021, a anunțat clubul turc pe site-ul oficial. „Sunt foarte fericit să-mi extind colaborarea la Gaziantep. Acest lucru mă entuziasmează în vederea unor proiecte pe termen lung”, a declarat Șumudică.

Marius a semnat prelungirea contractului în prezența vicepreședintelui Mahsun Altunkaya și a secretarului general Muslum Ozmen. Marius Șumudică antrenează echipa Gazișehir Gaziantep din 13 iunie.

Arabii i-au făcut safteaua lui Răzvan

Al Hilal, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-2 (1-0), de Al Nasr, în etapa a VIII-a a campionatului de fotbal din Arabia Saudită. Gazdele au deschis scorul în minutul 32, prin Eduardo, dar oaspeții au reveni în campionat, Al Hilal rămâne lider, cu 19 puncte, urmată de Al Shabab și Al Wehda, cu câte 15 puncte. Al Ahli, Al Nasr și Al Faisaly au câte 14 puncte și sunt pe locurile 4-5.

Echipele pentru finala FedCup

Federațiile de Tenis din Australia și Franța au anunțat echipele pentru duelul din finala FedCup, care va avea loc la Perth, în perioada 9-10 noiembrie. Meciurile se vor disputa pe hard, în RAC Arena. Echipa Australiei (căpitan nejucător, Alicia Molik) va fi formată din Ashleigh Barty (1 WTA), Samantha Stosur (92), Ajla Tomljanovic (51-convocată în premieră), Astra Sharma (107) și Priscilla Hon (118). La francezi, Julien Benneteau le-a convocat pe Kristina Mladenovic (39), Caroline Garcia (45), Alizé Cornet (60), Pauline Parmentier (121) și Fiona Ferro (63). Duelul întâlnirilor directe este favorabil australiencelor: 5-1. De cealaltă parte, Franța a câștigat FedCup de două ori: 1997 și 2003. În semifinale, Australia a trecut de Belarus, în timp ce Franța a învins România cu 3-2 la Rouen.

Reparație morală

După eșecul zdrobitor cu Leicester, scor 0-9, din campionatul Angliei, jucătorii și staful de la Southampton au decis să doneze salariile cuvenite pentru meciul de vineri fundației clubului,a anunțat gruparea engleză. „Jucătorii au petrecut weekendul la baza de antrenament de la Staplewood și s-au întrebat cum pot face lucrurile mai bine pentru suporteri. Primul pas este acela de a dona salariul de vineri Fundației clubului”, se arată în comunicat. Formația Leicester City a învins, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 9-0, echipa Southampton, într-un meci din etapa a zecea a campionatului Angliei. Gazdele au jucat aproape tot meciul în inferioritate numerică, Ryan Bertrand fiind eliminat în minutul 12.

Federer zice „pas” la Paris

Tenismanul elvețian Roger Federer a anunțat, ieri, a doua zi după ce a câștigat turneul de la Basel, că nuva participa la Rolex Paris Masters în această săptămână. „Sunt foarte dezamăgit că nu pot participa la Rolex Paris Masters. Trebuie să mă menajez deoarece vreau să joc cât mai mult posibil în ATP Tour. Sunt dezolat pentru fanii mei francezi, dar ne vedem anul viitor la Roland Garros”, se arată într-un comunicat al numărului 3 mondial. Roger Federer va fi înlocuit pe tablou de un jucător venit din postura de lucky loser.

LeBron nu se joacă cu focul

Incendiile de vegetație din California afecteaza zeci de mii de persoane, printre acestea aflându-se și starul de la Los Angeles Lakers, LeBron James, care a fost nevoit să-și părăsească de urgență locuința.La câteva ore după succesul cu Charlotte Hornets la Staples Center, LeBron James a scris pe Twitter că a fostnevoit să plece din casa sa, în miezul nopții, alături de familie, din cauza acestor incendii. „Aceste incendii nu sunt o glumă. Am fost nevoiți să plecăm și căutăm, deocamdată fără succes, camere pentru noaptea asta”, a scris pe Twitter triplul campion NBA, înainte de a menționa că a găsit refugiu în cele din urmă.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.