Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Sorți pizmași la tenis

Ziarul de Vrancea
21 iul 2021 895 vizualizări

Meciurile pot fi văzute pe canalele Look, Digi și Telekom

Liga I, etapa a II-a

Vineri:FC Argeș - UTA (ora 18:30),CS Mioveni – Rapid (21:30);

Sâmbătă: FC Voluntari – FC Botoșani (18:30), Academica Clinceni – CFR Cluj (21:30);

Duminică: Farul – Gaz Metan Mediaș (18:30); FCSB – CSU Craiova (21:30);

Luni: Chindia Târgoviște – Sepsi Sfântu Gheorghe (18:30): FCU Craiova- Dinamo (21:30).

Mihaela Buzărnescu, locul 168 WTA, singura jucătoare română de pe tabloul principal de simplu al turneului olimpic de tenis, va evolua cu americanca Alison Riske (36 WTA). Buzărnescu și Riske s-au mai întâlnit o dată, în circuitul WTA, în 2018, la Hobart, când românca s-a impus, cu scorul de 7-6, 6-1 în sferturile de finală. În proba de dublu feminin, perechea Monica Niculescu/Raluca Olaru va da piept în primul tur cu echipa formată din surorile Latisha și Hao-Ching Chan, din Taiwan, cap de serie numărul 5.

Două sferturi la Palermo

Jucătoarea de tenis Jaqueline Cristian, locul 159, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de categorie WTA 250 de la Palermo, cu premii de 189.708 euro. Ea a învins-o, cu scorul de 6-1, 6-4, pe chinezoaica Zheng Qinwen (171 WTA), venită din calificări, după un meci care a durat o oră și 26 de minute. În faza următoare, sportiva română va evolua cu franțuzoaica Ocean Dodin (120). În aceeași fază este și Gabriela Ruse (137 WTA) care va evolua cu Lucia Bronzetti (190). La dublu, Andreea Mitu și olandeza Andrea van der Hoeck au pierdut, scor 1-6,7-5,4-10 în fața perechii Aleksandra Panova/Julia Wacharczyk (Rusia/Germania).

Așa se pierde, Irina?

Jucătoarea de tenis Irina Bara (116 WTA) a ratat calificarea în sferturile de finală ale Poland Open, turneu de categorie WTA 250, cu premii de 235.238 de dolari, care are loc la Gdynia. Ea a fost întrecută, joi, în turul al doilea, cu scorul de 6-3, 5-7, 4-6 de Kristina Kucova din Slovacia, locul 150 WTA, după o partidă care a durat, în total, două ore și 50 de minute Meciul a început miercuri și a fost întrerupt, din cauza întunericului, la scorul de 6-3, 5-7, 4-2, în favoarea româncei. Joi, Bara nu a reușit să câștige decât patru puncte, cedând astfel setul decisiv cu 6-4. La același turneu, Irina Begu (81) a fost eliminată, scor 2-6,4-6 de poloneza Katarzyna Kawa (143).

La Cluj, miroase a tineri elvețieni

Young Boys Berna (Elveția) a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, miercuri, în deplasare, cu Slovan Bratislava (Slovacia), din manșa I a turului al doilea preliminar al Ligii Campionilor. Câștigătoarea acestei duble manșe va evolua cu învingătoarea din întâlnirea CFR Cluj - Lincoln Red Limps. În tur, clujenii s-au impus, marți, în Gibraltar, cu 2-1. Ambele manșe retur vor avea loc la 28 iulie.

Arestați și eliberați pe cauțiune

Jucătorii echipei Boca Juniors, arestați după violențe care au avut loc după eliminarea de către Atletico Mineiro în noptimile de finală ale Copa Libertadores, au fost eliberați pe cauțiune. Marți, fotbaliștii formației argentiniene s-au bătut cu brazilienii de la Atletico Mineiro și apoi cu forțele de ordine, după meciul pierdut la lovituri de departajare, scor 1-3. Ca urmare a violențelor, anumiți jucători și conducători ai clubului Boca Juniors au fost arestați. După 12 ore petrecute în arest la Belo Horizonte, ei au fost eliberați pe cauțiune. Restul delegației argentiniene a petrecut noaptea în autocarul clubului, parcat în fața comisariatului, sub escorta poliției.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.