Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Sorți buni pentru ai noștri

Ziarul de Vrancea
31 aug 2020 975 vizualizări

Ieri, a avut loc la Nyon tragerea la sorți pentru turul II preliminar al Ligii Europa

În calitate de cap de serie, FCSB va întâlni în deplasare formațcu TK TSC Backa Topola (Serbia), în turul al doilea preliminar al Ligii Europa, s-a stabilit, luni, în urma tragerii la sorți care a avut loc la Nyon. Întâlnirea va avea loc într-o singură manșă, la 17 septembrie. O șansă bună are și FC Botoșani, care nu a fost cap de serie. Formația pregătită de Marius Croitoru va întâlni pe teren propriu echipa Shkendija Tetovo, locul III în campionatul Macedoniei de Nord

Ewan învingător de etapă

Australianul Caleb Ewan (Lotto Soudal) a câștigat,ieri, etapa a treia din Turul ciclist al Franței, desfășurată între Nice și Sisteron, pe o distanță de 198 de kilometri. Podiumul a fost completat de irlandezul Sam Bennett (Deceuninck - Quick-Step) și de italianul Giacomo Nizzolo (NTT Pro Cycling Team), în timp ce francezul Julian Alaphilippe (Deceuninck - Quick-Step) a păstrat tricoul galben (lider al clasamentui general).​ Acesta este urmat de Adam Yates (Mitchelton-Scott) la 4 secunde și Marc Hirschi (Team Sunweb), la 7 secunde.

Messi, lângă Mitriță?

Cotidianul catalan Sport a scris că Manchester City îi propune vedetei argentiniene Lionel Messi, care vrea să plece de la FC Barcelona, un contract pe cinci ani, cu un salariu anual de 100 de milioane de euro brut., Însă jucătorul de 33 de ani nu ar rămâne toată perioada în Anglia. După trei ani, el ar urma să ajungă la Ney York City FC, la care evoluează și Alexandru Mitriță. Echipa americană face parte din „constelația” de cluburi a City Football Group (CFG), care deține Manchester City. Trecerea în SUA a jucătorului argentinian ar presupune, susține sursa citată, ca acesta să primească o primă de instalare de 250 de milioane de euro.Aceste sume sunt valabile cu condiția ca Messi să plece liber de contract de la Barcelona.

Ce i-a căzut lui Lucescu?

Dinamo Kiev, echipă antrenată de Mircea Lucescu, va evolua, pe teren propriu, cu AZ Alkmaar (Olanda), în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Formația ucraineană este acceptată direct în această manșă și a fost cap de serie la tragerea la sorți de luni, de la Nyon. În aceeași fază, KAA Gent, echipă antrenată de Laszlo Bölöni, va evolua, acasă, cu Rapid Viena. Celelalte partide: Ferencvaros – Dinamo Zagreb, Qarabag – Molde, Omonia Nikosia – Crvena Zvezda Belgrad, Midtjylland – Young Boys Berna, Maccabi Tel Aviv-Dinamo Brest, PAOK – Benfica Lisabona

 

Primul event pentru „băiețași”

Young Boys Berna a câștigat, duminică, al șaptelea trofeu al Cupei Elveției, după ce a învins, în finală, cu scorul de 2-1 (0-1), formația FC Basel. Echipa din Berna a fost condusă la pauză, după golul marcat de Alderete ('42), dar a revenit, prin reușitele lui Nsame ('50) și Spielmann ('89). Young Boys a câștigat și campionatul, reușind primul event după cel din 1958. Ultimul trofeu al Cupei Elveției a fost cucerit de Young Bous Berna în 1987.Echipa antrenată de Gerardo Seoane este calificată în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.