Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Sorana s-a legitimat la CSMB

Ziarul de Vrancea
13 mar 2018 579 vizualizări

Sorana Cîrstea, locul 35 mondial, a semnat cu gruparea CSM București, acolo unde mai sunt legitimate Irina Begu – aflată pe poziția 36 în topul mondial, și Monica Niculescu, numărul 71 WTA.

Sorana Cîrstea și-a făcut planul pentru perioada imediat următoare și speră ca evoluțiile ei de la turneele care vin să o propulseze între cele mai bune 20 de jucătoare din lume: ”Toți avem anumite lucruri pe care ni le dorim. Eu încerc să nu mă focalizez pe rezultat, ci mai mult pe ce am de făcut pe teren, iar rezultatele bune să vină ca o consecință firească a evoluțiilor mele. Îmi doresc să intru în primele 20, să câștig un turneu, dar nu trebuie sa fie asta un scop în sine, ci munca și ce am de făcut pe teren. Într-adevăr, însă, setarea unor astfel de obiective mă motivează”, a precizat jucătoarea română de tenis.

Rădoi, uns manager la U21

Fostul internațional român Mirel Rădoi a devenit, ieri, noul manager sportiv al echipei naționale under 21 a României. "Mă bucur că fac din nou parte din grupul echipei naționale. Sunt fericit că mi-a fost oferită șansa de a lucra alături de echipa națională U21 și sper ca la finalul campaniei pentru Euro 2019 să reușim împreună obținerea calificării pentru care actualul staff a depus o muncă titanică", a declarat Rădoi. Mirel Rădoi are în palmares 67 de meciuri pentru echipa națională a României, pentru care a marcat  două goluri. Ca fotbalist, Rădoi a evoluat în cea mai mare parte a carierei sale la Steaua București, între anii 2000 și 2009, precum și la Al-Hilal Riyadh, între 2009 și 2011, și Al-Ain, în perioada 2011-2014.

Mai câștigă și Steaua!

Campioana en-titre a României la polo, Steaua Stirom București, a învins miercuri, pe teren propriu, formația spaniolă CN Sabadell, cu scorul de 10-9 (3-2, 3-2, 1-3), în grupa B a Ligii Campionilor. Echipa bucureșteană, care evoluează în premieră în grupele Ligii Camponilor, ocupă locul VI din opt echipe cu 12 puncte (patru victorii) din zece meciuri. În următoarea etapă, Steaua va juca în deplasare, cu Jadran Carine, în 31 martie.

Carragher trage ponoasele

Postul de televiziune Sky l-a suspendat pe fostul fundaș al echipei Liverpool, Jamie Carragher, care era consultant, până la finalul sezonului, după ce acesta a scuipat o adolescentă de 14 ani. Jamie Carragher și-a cerut scuze, după ce apare într-un filmuleț în care scuipă o adolescentă de 14 ani. În acest filmuleț difuzat de presa britanică, Carragher se află în mașina sa și deschide geamul pentru a scuipa în direcția altui automobil, sâmbătă, după înfrângerea echipei Liverpool, scor 2-1, cu Manchester United. Potrivit presei, Carragher a scuipat o fată de 14 ani care stătea pe locul pasagerului, iar în filmuleț poate fi auzită o voce de bărbat spunând: "Nicio șansă, Jamie, 2-1!", înainte ca fotbalistul să scuipe.

Record de invincibilitate

Formația Paris Saint-Germain a învins, miercuri, cu scorul de 2-1, echipa Angers, într-un meci din etapa a XXXI-a a campionatului Franței, egalându-și astfel recordul de invincibilitate pe teren propriu, în Ligue 1. Golurile învingătorilor au fost marcate de Mbappé, în minutele 12 și 25. Pentru Angers a înscris Ekambi  (’75). În minutul 17, de la PSG a fost eliminat Motta. Prin acest succes, Paris Saint-Germain și-a egalat recordul de 39 de meciuri consecutive fără înfrângere pe teren propriu în primul eșalon din Franța, stabilit în perioada 16 ianuarie 1993 – 18 decembrie 1994. Echipa PSG este neînvinsă acasă în prima ligă franceză din 20 martie 2016.

Medvedeva ratează Mondialele

Sportiva rusă Evghenia Medvedeva, campioană mondială en-titre, nu va participa la Campionatele Mondiale de patinaj artistic de la Milano, din perioada 19-25 martie.Medvedeva are o accidentare la picior încă de anul trecut, dar a reușit să evolueze la Jocurile Olimpice de la Pyeongchang, unde a ocupat locul doi. La JO din Coreea de Sud, Medvedeva a fost învinsă de compatrioata sa Alina Zaghitova, care rămâne mare favorită la Milano.

Suspendare prelungită

FIFA a anunțat, ieri. că a hotărât prelungirea cu 45 de zile a suspendării provizorii a președintelui Federației Braziliene de Fotbal, Marco Polo Del Nero. Decizia este valabilă din 15 martie. La 15 decembrie, Del Nero a fost suspendat provizoriu 90 de zile pentru încălcarea regulilor de etică. Del Nero, fost membru al Consiliului FIFA, are interdicție pentru orice activitate națională sau internațională legată de fotbal.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.