Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE Sin s-a transferat la Sepsi

Ziarul de Vrancea
8 iun 2019 809 vizualizări

Clubul Sepsi OSK l-a transferat pe fundașul Andrei Sin, a anunțat, ieri, gruparea ardeleană. Jucătorul, în vârstă de 27 de ani, a semnat un contract valabil pe două sezoane.

Andrei Sin a evoluat ultima oară pentru Politehnica Iași, iar înainte a mai evoluat pentru CS Otopeni, Callatis Mangalia, Delta Tulcea, Daco-Getica, Unirea Tărlungeni și ASA Târgu Mureș. Sepsi OSK și-a schimbat antrenorul în această pauză competițională. Csaba Laszlo (55 de ani) a preluat echipa, după ce Eugen Negoe și Marin Barbu au condus echipa în sezonul precedent. Al doilea a fost adus pentru ultimele etape, după plecarea lui Neagoe, care între timp a ajuns la Dinamo.

Portugalia, regina națiunilor

Reprezentativa Portugaliei a câștigat, duminică seară, prima ediție a Ligii Națiunilor, învingând în finala disputată la Porto selecționata Olandei, scor 1-0. Golul a fost marcat de Gonçalo Guedes, în minutul 60. Finala mică a avut loc tot duminică și a fost câștigată de Anglia în fața Elveției, scor 6-5 în urma loviturilor de departajare. Acest meci a fost arbitrat de Ovidiu Hațegan, care a solicitat asistența VAR la un gol marcat de englezi prin Wilson, gol pe care l-a anulat..

Presiune la aeroport

Oficiali turci au denunțat ceea ce presa a scris că a fost un “tratament lipsit de respect” la care au fost supuși jucătorii naționalei Turciei, după un zbor de peste șase ore, la sosirea pe aeroportul din Reykjavik, pentru meciul cu Islanda, din preliminariile Campionatului European din 2020. Potrivit presei, care îi citeză pe jucători, membrii delegației turce au așteptat, duminică seară, ore în șir la ghișeele pentru controlul pașapoartelor, iar unii dintre aceștia au fost controlați de mai multe ori. De asemenea, bagajele fiecărei persoane din delegația turcă au fost controlate amănunțit. “Așteptăm de trei ore. Au luat bagajele tuturor. Ceea ce au făcut este lipsit de respect”, a scris mijlocașul Emre Belezoglu, pe Twitter. Directorul de comunicare al președinției turce, Fahrettin Altun, a condamnat și el comportamentul gazdelor, pe care l-a considerat împotriva curtoaziei diplomatice.

Semedo nu mai vrea la Barça

Fundașul portughez Nelson Semedo, nemulțumit de timpul de joc la FC Barcelona, vrea să plece, însă gruparea catalană vrea 50 de milioane de euro pentru jucător. Deși jucătorul are clauză de reziliere de 100 de milioane de euro, conducătorii catalani ar fi pregătiți să accepte o ofertă de 50 de milioane de euro pentru a-l lăsa să plece. Nelson Semedo este nemulțumit deoarece nu are prea mult timp de joc, el fiind concurent pe post cu Sergi Roberto, provenit de la baza La Masia. Semedo a fi cerut oficialilor catalani să-l transfere la altă echipă, iar prima opțiune ar fi Atlético Madrid.

În comă, în urma unui KO

Felipe “Gallito” Orocuta, un boxer din Mexic, a ajuns în comă, la spital, după ce a luptat pentru centura de campion mondial. Imagini cu incidentul grav circulă pe tot internetul, el fiind  resuscitat chiar în ring, după ce a fost făcut K.O. de adversarul său.  “Gallito” a ajuns la spital și se află în comă, fiind transportat de urgență pentru a primi îngrijiri medicale. Pugilistul a suferit o contuzie puternică la cap, formându-i-se un cheag de sânge la creier. Acesta a fost operat de urgență și se speră că își va reveni. Afecțiunea este o boală des întâlnită în ultimii ani în cazul boxerilor, mai mulți ajungând în comă la spital din această cauză. Unii chiar s-au stins din viață din acestă cauză. Jonathan “Titan” Rodriguez l-a făcut K.O pe Felipe “Gallito” Orocuta în lupta pentru centura de campion mondial.

Tony Parker se retrage

Baschetbalistul francez Tony Parker și-a anunțat retragerea din activitate la 37 de ani. Ultima oară, el a evoluat la Charlotte Hornets. Format la INSEP și trecut pe la Paris, Parker a jucat în NBA din 2001, când s-a alăturat echipei San Antonio Spurs. El a obținut cu Spurs patru titluri de campion NBA, fiind în 2007 ales MVP.În echipa Franței, el are 181 de selecții, fiind campion european în 2013.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.