Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Simona Halep s-a retras de la Moscova

Ziarul de Vrancea
4 oct 2019 1292 vizualizări

Simona Halep, locul 5 WTA, s-a retras de la turneul de categorie Premier de la Moscova, cu premii totale de un milion de dolari, potrivit tennis.life. Simona Halep s-a retras din cauza accidentării la spate suferite la Wuhan.

Ea a jucat la China Open, dar a fost eliminată în în optimi, din cauza problemelor la spate. Organizatorii nu au confirmat oficial retragerea jucătoarei române, care a câștigat turneul moscovit în 2013. Kremlin Cup se va desfășura între 14 și 20 octombrie. Dacă retragerea va fi confirmată, Halep mai poate evolua în 2019 doar la Turneul Campiaonelor de la Shenzhen (27 octombrie - 3 noiembrie).

Pas cu dreptul făcut de CSM

Echipa de handbal feminin CSM București a învins duminică, în deplasare, formația daneză Team Esbjerg, cu scorul de 24-22 (13-8), în primul meci din grupa B a Ligii Campionilor. Meciul a reprezentat și debutul ca antrenor principal al lui Adrian Vasile, după plecarea suedezului Tomas Ryde de la CSM București. Tot în runda inaugurală a grupei B, Rostov Don – MKS Lublin 31-21. În meciul următor, CSM va juca pe teren propriu cu Rostov Don

Starea eșalonului secund

Rezultate înregistrate în partidele disputate în etapa a X-a: Concordia - Metaloglobus 1-1ș CSM Reșița - FC Viitorul Pandurii Târgu Jiu 1-7; Daco-Getica - Dunărea Călărași 2-3: Farul Constanța - Sportul Snagov 1-0; CS Mioveni - Csikszereda 3-0; Pandurii Târgu Jiu - Petrolul Ploiești 0-1; Poli Timișoara -FC Argeș 3-0; Universitatea Cluj - Ripensia Timișoara 1-1. Meciul Turris Turnu Măgurele - SCM Gloria Buzău.

Finalele săptâmânii, la tenis

*Beijing (WTA): Naomi Osaka (Japonia) – Ashleigh Barty (Australia) 3-6, 6-3, 6-2. În semifinale: Barty – Kiki Bertens (Olanda) 6-3, 6-7, 7-6; Osaka – Caroline Wozniacki (Danemarca) 6-3, 6-2.

*Beijing (ATP): Dominic Thiem (Austria) – Stefanos Tsitsipas (Grecia) 3-6, 6-4, 6-1.

*Tokyo (ATP): Novak Djokovic (Serbia) – John Millman (Australia) 6-3, 6-2.

Franța se chinuie cu Tonga

Franța a învins la limită, scor 23-21 (17-7), la Kumamoto, duminică, reprezentativa statului Tonga, în etapa a III-a a Grupei C a Cupei Mondiale de rugby din Japonia. Francezii au obținut totuși calificarea în sferturile de finală. Și Anglia a realizat calificare din aceeași grupă, după ce a învins Argentina cu 39-10. În grupa B, Noua Zeelandă a învins Namibia cu 71-9.

Supercupa României, la Oradea

Campioana en-titre la baschet masculin, CSM Oradea, a câștigat, sâmbătă, Supercupa României, în fața formației CSU Sibiu, scor 68-64 (30-38), într-o reeditare a finalei Ligii Naționale din sezonul trecut. Principalii marcatori ai partidei au fost Watson 16 puncte, pentru CSM Oradea, respectiv Falker, cu 15, pentru CSU Sibiu. Partida s-a disputat la Oradea.Cele două echipe se vor duela și în cupele europene, urmând a evolua în grupa D a FIBA Europe Cup, cu debut în această lună.

 

A „furat-o” și Celtic

Formația Celtic Glasgow, adversară a CFR Cluj în grupele Ligii Europa, a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 0-2,de echipa Livingston, în etapa a opta a campionatului Scoției. Celtic a jucat în inferioritate numerică din minutul 26, când a fost eliminat Christie. Echipa din Glasgow este lider în clasament, cu 19 puncte, având până în prezent șase victorii, o remiză și o înfrângere. Livingston este pe locul șase, cu 11 puncte. Celtic Glasgow face parte din Grupa E a Ligii Europa, alături de Lazio, Rennes și CFR Cluj. Clujenii au pierdut cu scorul de 0-2 meciul tur cu scoțienii, joi, în deplasare, și vor mai întâlni Celtic la 12 decembrie, pe teren propriu.

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.