Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Simona Halep încearcă să joace

Ziarul de Vrancea
4 aug 2021 623 vizualizări

Simona Halep a plecat, ieri, în Canada, unde va evolua la turneul de la Montreal, prima ei competiție după accidentarea suferită la gambă.

Halep spune că se simte recuperată, dar merge fără așteptări la turneele americane. „Sunt mult mai bine, m-am și odihnit mental, dar fizic sunt bine, nu am avut dureri când m-am antrenat. Acum sper să fiu aptă să și joc turneele. Nu-mi propun absolut nimic, doar să fiu sănătoasă și să încerc să joc cât mai multe meciuri se poate”, a spus Simona, care nu a mai jucat din 12 mai, când s-a accidentat la turneul de la Roma. Competiția de la Montreal, de categorie WTA 1.000 începe luni.

Liga I, etapa a IV-a

În acest week-end, primul eșalon al fotbalului românesc programează meciurile: vineri - FC Botoșani – UTA (18;30), CS Mioveni – CFR Cluj (21:30); sâmbătă – Academica – FCU Craiova (18:30, FC Argeș - Rapid (21:30); duminică - Chindia Târgoviște – Dinamo (19:00), FCSB – Gaz Metan (22:00); luni-Farul – Sepsi OSK (18;30), CSU Craiova – FC Voluntari (21:30).

Am rămas cu Michi

Singura jucătoare română care a căpătat acces în sferturile de finală ale „Winners Open”, turneu de categorie WTA 250 care se dispută la Cluj este Mihaela Buzărnescu (170 WTA). Ea a învins-o în optimi pe spaniola Lara Arruabarrena (250), scor 6-3, 7-5, într-o oră și 35 de minute. În runda următoare, românca o va întâlni pe jucătoarea din Cehia, Kristyna Pliskova (123 WTA). Într-o altă partidă, Irina Bara (120 WTA) a fost învinsă cu 6-2, 6-7,6-7 de către sportiv Kristina Kucova din Slovacia, după ce a condus cu 4-1 în setul decisiv. Alte rezultate: Kristyna Pliskova (Cehia) – Katarzyna Kawa (Polonia) 6-4, 6-4, Mayar Sherif (Egipt) –Alexandra Eala (Filipine) 6-2, 6-2.

Un nou challenger la București

Federația Română de Tenis, în parteneriat cu Fundația Olimpică Română, anunță organizarea unui noi turneu de tenis din Calendarul ATP, programat să se desfășoare la București, în perioada 19-26 septembrie 2021, „Trofeul Țiriac-Năstase”, turneu ATP Challenger 80 dotat cu premii totale în valoare de 44.820 Euro. Directorul de Turneu al ediției 2021 a „Trofeului Țiriac-Năstase” va fi Dumitru Hărădău, unul dintre cei mai experimentați organizatori de turnee din România.

Avem VAR în preliminarii

Sistemul VAR va fi operațional la toate meciurile de calificare europene rămase în preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022, informează FRF. Sistemul va fi operațional începând cu runda a IV-a, adică meciurile ce se vor disputa în septembrie 2021.Deși s-a dorit folosirea acestuia încă de la startul campaniei de calificare, UEFA a anunțat că planurile inițiale au fost modificate din cauza complicațiilor logistice și a riscurilor asociate pandemiei COVD-19.Implementarea VAR va fi realizată la fața locului pe stadionul echipei gazdă, cu utilizarea echipamentului furnizat de UEFA.

Tragedie în familia Ballack

Emilio, fiul mijlociu al fostului internațional german Michael Ballack, a murit noaptea trecută, în Portugalia, într-un accident cu ATV-ul, Fiul lui Ballack avea doar 18 ani. Accidentul a avut loc în apropierea unei proprietăți din Troia pe care Ballack a achiziționat-o în urmă cu câțiva ani. Michael Ballack mai are doi fii: Louis, născut în 2001, și Jordi, născut în 2005.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.