Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Seria lui Lucescu jr. continuă

Ziarul de Vrancea
28 ian 2018 618 vizualizări

Formația PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa lui Vlad Morar, Panetolikos, într-un meci din etapa a XIX-a a campionatului Greciei.

Golul a fost marcat de Prijovic, în minutul 87, din penalty. Vlad Morar a fost integralist la gazde. Pentru PAOK, este al 11-lea succes consecutiv (șapte în campionat și patru în Cupa Greciei). PAOK Salonic este lider în clasament, cu 43 de puncte, iar Panetolikos este pe 11, cu 19 puncte.

 

Andone și-a dat drumul în Spania

Fotbalistul echipei Deportivo La Coruña, Florin Andone, a înscris un gol în meciul terminat la egalitate, sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-2, cu Levante, în etapa a XXI-a a campionatului Spaniei. Deportivo  a jucat în inferioritate numerică din minutul 34, iar oaspeții au revenit de la 0-2. Andone, integralist la gazde, a înscris în minutul 45. Primul gol al echipei Deportivo La Coruña a fost marcat de Adrian Lopez, în minutul 19. Deportivo a  rămas în inferioritate numerică în minutul 34, când a fost eliminat Celso Borges. Oaspeții au marcat prin Ivi Lopez, în minutele 80 și 84.

Rivaldinho trece Dunărea la vecini

Atacantul Vitor Ferreira Mosca Rivaldinho, pus pe lista de transferuri de Dinamo la începutul acestei luni, a semnat un contract cu echipa Levski Sofia, a anunțat clubul bulgar. Rivaldinho a semnat un contract până în iunie 2020.  Patru goluri a marcat Rivaldinho pentru Dinamo în acest sezon competițional, trei în Liga 1 Betano și unul în Europa League, în prima manșă cu Athletic Bilbao, scor 1-1 pe Arena Națională. Levski ocupă locul 3 în prima ligă a Bulgariei.

Lotul de baschet pentru Croația și Italia

Antrenorul naționalei de baschet masculin a României, macedoneanul Zare Markovski, a anunțat sâmbătă lotul de 16 jucători pentru meciurile cu Croația și Italia, programate în 23 și 26 februarie, în preliminariile CM2019. Cei 16 jucători convocați pentru cele două partide sunt: Watson, Kuti, Török (U BT Cluj), Darwiche (Steaua), Dragoste, Paliciuc (CSU Sibiu), Mandache,  Nicolescu (CSM Oradea), Măciucă (Phoenix Galați), Casale (Dinamo București), Orbeanu, Berceanu (SCM Craiova), Nicoară (BCMU Pitești), Moldoveanu (Demir Inșaat), Cățe (CB Prat Juventud),  Olah (ZZ Leiden). Meciul cu Croația se va juca în 23 februarie, la Zadar, iar cel cu Italia, la BT Arena, din Cluj, în 26 februarie. Naționala se va reuni în 19 februarie, la Cluj. în prima etapă din grupa D a preliminariilor europene, România a cedat în Italia, cu 70-75, iar apoi a învins pe teren propriu Olanda, cu 75-68. După primele două runde, Italia este lider, cu 4 puncte, urmată de România și Olanda, cu câte 3, și Croația 2.

 

Rotariu marchează pentru Mouscron

Formația Mouscron, antrenată de Mircea Rednic, a învins, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa KV Mechelen, într-un meci din etapa a XXIV-a  campionatului Belgiei, în care Dorin Rotariu a înscris un gol. Rotariu, integralist la oaspeți, a marcat în minutul 47, cu o lovitură cu capul. Primul gol a fost înscris de Mohamed, în minutul 38. Mouscron se află pe locul zece în clasament, cu 29 de puncte, iar Mechelen este pe ultima poziție, cu 18 puncte.

O motoretă pentru saudiți

Fotbalistul echipei Reading, Adrian Popa, legitimat la gruparea engleză din ianuarie 2017, va evolua până la finalul sezonului la echipa Al Taawon, anunțat clubul saudit pe Twitter. Al Taawon ocupă locul 8 în campionatul Arabiei Saudite, cu 21 de puncte în 17 etape. Echipa saudită a fost antrenată de Constantin Gâlcă și l-a avut în rândurile sale pe Lucian Sânmărtean.

Roberts a scăpat de suspendare

Gil Roberts, campion olimpic la 4x400 metri, a fost găsit nevinovat după a fost depistat pozitiv pentru că și-a sărutat iubita, contaminată cu o substanță interzisă. Gil Roberts a fost depistat pozitiv în 2017, cu probenecid, iar după analiza probei B s-a descoperit aceeași problemă, el cerând o audiere la tribunalul de arbitraj sportiv.. La TAS, Gil Roberts a explicat că a fost depistat pozitiv după ce s-a sărutat cu prietena lui, Alex Salazar, care fusese în India și a venit bolnavă. Ea a luat un medicament prescris de un medic indian, care conținea Moxilong. La trei ore după ce Salazar a luat acest medicament, ea și Roberts s-au "sărutat pasional și frecvent". Gil Roberts a explicat că nu știa că sărutările cu iubita lui ar putea duce la control pozitiv. Tribunalul de la Lausanne a validat explicațiile sportivului, care a evitat suspendarea de maximum patru ani.

Marchează în ambele porți

Fotbalistul echipei Espanyol Barcelona, Mario Hermoso, a înscris două autogoluri și un gol la meciul pierdut, duminică, în deplasare, scor 2-3, în fața formației Leganes, în etapa a XXI-a a campionatului Spaniei. Hermoso, integralist la oaspeți, a trimis mingea în propria poartă în minutele 11 și 82, iar în minutul 88 a marcat în poarta gazdelor. Celălalt gol al învingătorilor a fost înscris de Guerrero, în minutul 69. Pentru Espanyol a înscris și Marc Navarro, în minutul 49.

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.