Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Sepsi bate Chindia

Ziarul de Vrancea
13 iul 2020 757 vizualizări

Formația Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a învins, ieri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Chindia Târgoviște, în etapa a IX-a a play-out-ului Ligii I.

Golurile au fost marcate Karanovic ('43) și Safranko ('85). În minutul 34, atacantul Ivancic (Chindia) a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene. Clasament play-out:1. Viitorul – 38 p; 2.Voluntari – 28 p; 3.Sepsi – 27 p (13-13); 4.Hermannstadt – 27p (10-10, -1 joc); 5.Clinceni – 26 p; 6.Poli – 22 p; 7.Dinamo – 21 p (-2 j); 8. Chindia – 17 p (-2 j).

Sărbătoare la olteni

Sute de fani au sărbătorit, duminică seară, la Stadionul Ion Oblemenco, victoria echipei lor favorite, CS Universitatea Craiova, în meciul cu FCSB. Fanii au cântat, au scandat și au aprins torțe și fumigene. Jucătorii formației craiovene au ieșit din stadion și i-au salutat pe suporteri, păstrând distanța. Formația Universitatea Craiova a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1) echipa FCSB, în etapa a șaptea a play-off-ului Ligii I. Au marcat Cicâldău ('24) și Nistor ('55) ambele din penalty pentru gazde, respectiv Cristea ('37) pentru oaspeți.

Tătărușanu, titular în Cupa Ligii

Portarul Ciprian Tătărușanu a fost anunțat deja titular pentru finala Cupei Ligii, cu PSG, de către antrenorul echipei Olympique Lyon, Rudi Garcia. „Ciprian Tătarușanu va juca finala Cupei Ligii, chiar dacă Anthony Lopes rămâne numărul 1”, a declarat Garcia, potrivit olympique-et-lyonnais.com. Olimpique Lyon s-a reunit, duminică, în vederea disputării Cupei Ligii, programată la 31 iulie, dar și pentru participarea în Liga Campionilor, în luna august. Lyon trebuie să joace la 7 august returul cu Juventus, din optimile de finală ale Ligii Campionilor. În tur, francezii s-au impus cu 1-0. Locul în poarta echipei OL în cea mai importantă competiție europeană pentru cluburi îi va reveni portughezului Lopes.

Cadiz revine în elită

Echipa Cadiz și-a asigurat revenirea în prima ligă spaniolă după o pauză de 14 ani, cu două etape înaintea finalului diviziei secunde. Cadiz a profitat de înfrângerea echipei Real Zaragoza, scor 2-4, suferită, duminică, pe teren propriu, în meciul cu Oviedo, în etapa a 40-a a Segunda Division, chiar dacă și formația andaluză a pierdut în aceeași rundă, sâmbără, 0-1, acasă, cu Fuenlabrada. Cadiz conduce în clasament, cu 69 de puncte, fiind urmată de Huesca, 64 de puncte, și Zaragoza, 62 de puncte. Formațiile de pe primele două locuri promovează direct în LaLiga, în timp ce echipele de pe locurile 3-6 vor participa la un play-off, la capătul căruia va fi cunoscută a treia promovată.

Bartomeu merge tot cu Quique

Președintele FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, a declarat că oficialii catalani doresc ca antrenorul Quique Setien să rămână până la finalul contractului, adică și sezonul viitor, deși acesta este contestat din cauza rezultatelor slabe. „Quique Setien se va ocupa de echipă restul sezonului și în Liga Campionilor. Dorința noastră este să ducem contractul său până la final și asta include și sezonul viitor”, a declarat Bartomeu, într-un interviu acordat presei spaniole. Bartomeu a vorbit și despre zvonurile privind venirea lui Xavi la FC Barcelona: „Mai devreme sau mai târziu, Xavi va fi antrenor la FC Barcelona. Dar toate la momentul potrivit. Repet: deocamdată noi nu căutăm antrenor”, a precizat Bartomeu

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.