Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Sala va fi înmormântat vineri

Ziarul de Vrancea
12 feb 2019 596 vizualizări

Trupul neînsuflețit al fotbalistului Emiliano Sala, decedat într-un accident aviatic, va ajunge, vineri după-amiază, la Progreso (500 de kilometri nord de Buenos Aires), localitatea argentiniană în care a crescut jucătorul.

“Corpul său va fi depus în sala de sport de lângă sediul clubul San Martin și va avea loc un priveghi. Cred că înmormântarea va avea loc sâmbătă. Familia va decide. Mama lui, sora și fratele lui au sosit deja la Progreso”, a declarat primarul Julio Muller.

Ehmann, împrumutat la Constanța

Fundașul central dinamovist Marco Ehmann va evolua până la finalul acestui sezon competițional la divizionara secundă FC Farul Constanța, locul 17 în Liga a II-a. Component al reprezentativei sub 19 ani a României, Marco Ehmann a jucat în acest sezon pentru Dinamo U19 și a fost rezervă în două meciuri din Liga 1 Betano, Dinamo - Viitorul (scor 1-0) și Dinamo - Politehnica Iași (scor 3-0). Internaționalul român va împlini 19 ani peste câteva luni, la 3 august. Născut în Germania, Marco Ehmann și-a început cariera la Academia Spaichingen și a mai evoluat pentru echipele de juniori ale cluburilor Reutlingen (2010-2012), Freiburg (2012-2015), Borussia Dortmund (2015-2017) și Karlsruher (2017-2018).

Nedelcu de vânzare

Gigi Becali a declarat, ieri, că vrea ca FCSB să îl transfere pe Dragoș Nedelcu în schimbul a două milioane de euro. FCSB i-a dat impresarului Pietro Chiodi un document prin care acesta este împuternicit să găsească și să prezinte oferte pentru transferul lui Dragoș Nedelcu la orice club, pentru suma de două milioane de euro, plus TVA. Documentul, prezentat de gsp.ro, este valabil până la 1 martie. El a lăudat prestațiile echipei FCSB sub conducerea tehnicianului Mihai Teja, menționând că jucătorii i-au spus că acum sunt antrenați mai bine.

Avem o finalistă în CEV

Echipa de volei feminin Știința Bacău s-a calificat marți, în deplasare, în semifinalele Cupei CEV, după ce a învins formația VK UP Olomouc, cu scorul de 3-2 (-21, -20, 20, 20, 16), și în manșa retur din sferturile competiției. În tur, Știința Bacău a câștigat, pe teren propriu, tot cu 3-2. Tot marți, Volei Alba Blaj a eliminat pe Galatasaray Istanbul, după “set de aur” și s-a calificat, de asemenea, în semifinale. În 2018, Volei Alba Blaj a jucat finala Ligii Campionilor, dar acum a ratat faza grupelor competiției și a continuat direct în optimile Cupei CEV. Cele două echipe românești se vor întâlni în semifinale, astfel că România va fi reprezentată în ultimul act al Cupei CEV.

I-au luat banderola lui Icardi

Clubul Internazionale Milano a anunțat, miercuri, că noul căpitan al echipei este Samir Handanovic. Până acum, căpitan a fost Mauro Icardi, însă atacantul refuză în continuare prelungirea contractului cu Inter, valabil acum până în 2021, notează L’Equipe. În urmă cu câteva zile, soția lui Icardi, Wanda Nara, care îi este și impresar, a declarat pentru As că jucătorul este foarte departe de prelungirea contractului. Ea a menționat că există cluburi importante foarte interesate de Icardi, cele mai importante două din Spania, unul din Franța și unul din Anglia.

LeBron e cel mai scump

LeBron James este pentru al cincilea an la rând cel mai bine plătit baschetbalist din NBA, cu venituri de 88,7 milioane de dolari pe an, potrivit revistei Forbes. În această sumă este inclus salariul pe care îl primește de la Los Angeles Lakers, plus 53 de milioane de dolari din alte surse, cum ar fi contractele de sponsorizare pe care le are cu Nike, Coca-Cola și Beats By Dre, compania de producție de la Hollywood, SpringHill Entertainment, pe care o deține și investițile făcute în compania Blaze Pizza. În topul câștigurilor baschetbaliștilor, LeBron James este urmat de jucătorii de la Golden State Warriors Stephen Curry, cu 79,5 millioane de dolari și Kevin Durant, cu 65 de millioane, de Russell Westbrook de la Oklahoma City Thunder, cu 53,7 millioane, și de James Harden de la Houston Rockets, cu 47,4 millioane.

 

 

Autor:

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.