Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: S-au vândut biletele la handbal pentru meciul tur dintre România și Austria

Ziarul de Vrancea
8 iun 2017 422 vizualizări

Peste 2.000 de bilete puse în vânzare pentru meciul tur dintre România și Austria, din preliminariile CM din 2017, au fost vândute doar online, astfel că disputa va avea loc deseară la Oradea, cu casa închisă

FR Handbal a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Austria de câteva săptămâni, însă doar online, urmând ca tichete să mai vândute la casieria Sălii ”Antonio Alexe”, dacă mai rămâneau disponibile. FRH a anunțat însă, ieri.că toate biletele au fost vândute online, astfel că sala cu o capacitate de 2.500 de locuri va fi plină la partida cu Austria și nu vor mai fi puse în vânzare alte tichete la casieria sălii. Meciul tur România – Austria din barajul Campionatului Mondial din acest an va începe la ora 20.00. Partida retur este programată în 13 iunie, la Stockerau, iar câștigătoarea din dubla manșă se va califica la turneul final al CM din Germania, programat între 1-17 decembrie. Partidele vor fi transmise pe DigiSport.

Chiricheș vrea să părăsească Napoli

Fotbalistul echipei Napoli, Vlad Chiricheș, a cerut conducerii grupării din Serie A să fie lăsat să semneze cu alt club, susține jurnalul Il Roma, care menționează că românul are două oferte din Turcia, de la Galatasaray și Antalyaspor. Vlad Chiricheș vrea să plece pentru a avea oportunitatea de a juca mai mult și are oferte din Turcia tentante din punct de vedere financiar, menționează jurnalul italian. La începutul acestei luni, cotidianul Türkiye a notat că Galatasaray a convins conducerea clubului Napoli să îl cedeze pe Vlad Chiricheș în schimbul sumei de 2,5 milioane de euro și că românul ar urma să aibă la Istanbul un salariu anual de 2,5 milioane de euro. Ulterior, presa italiană a scris că președintele clubului Napoli, Aurelio De Laurentiis, a respins oferta clubului Galatasaray Istanbul pentru Chiricheș.

Craiova a renunțat la Dumitraș și Bucurică

Oficialii clubului CS Universitatea Craiova au anunțat, ieri, pe site-ul oficial, că au reziliat de comun acord contractele cu jucătorii Andrei Dumitraș și Bogdan Bucurică. Fundașul dreapta Andrei Dumitraș, în vârstă de 29 de ani, a fost achiziționat de CS Universitatea Craiova în ianuarie 2015 de la Ceahlăul Piatra Neamț. El a marcat un gol în 43 de meciuri. Fundașul stânga Bogdan Bucurică, în vârstă de 31 de ani, a fost adus la echipă în luna februarie de la Concordia Chiajna și a jucat în cinci partide pentru CS Universitatea Craiova.

 

Rejucare refuzată

Meciul doi al finalei Ligii Naționale de handbal masculin, câștigat, luni, de Dinamo București, care a obținut astfel și titlul național, nu se va rejuca, așa cum ceruse adversara CSM București, invocând faptul că în ultimul minut regulamentar de joc Dinamo a avut un jucător în plus pe teren. Decizia a fost luată, joi, de Consiliul de Administrație al FR Handbal. CA al FR Handbal s-a întrunit, joi, în regim de urgență, după ce formația CSM București a depus un memoriu, privind finalul meciului doi din finală, câștigat de Dinamo București, cu scorul de 24-23, în urma aruncărilor de la 7 metri. CSM a invocat faptul că în ultimul minut de joc regulamentar, oficialii de la masă nu au fost atenți la eliminările de jucători, iar Dinamo a evoluat cu unul în plus. Membrii CA al FR Handbal au votat pentru nerejucarea partidei, în unanimitate.

La un pas de titlul NBA

Echipa Golden State Warriors a învins, ieri, în deplasare, cu scorul de 118-113, formația Cleveland Cavaliers, campioana en-titre, în meciul trei al finalei ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA). Cei mai buni marcatori ai învingătorilor au fost Kevin Durant - 31 de puncte și Klay Thompson - 30 de puncte, în timp ce de la gazde s-a remarcat LeBron James, cu 39 de puncte. Golden State conduce la general cu scorul de 3-0 și mai are nevoie de o singură victorie pentru a câștiga titlul NBA. Meciul patru al finalei NBA va avea loc la noapte, tot la Cleveland. Golden State Warriors nu a suferit nicio înfrângere în play-off-ul actualului sezon, în rundele precedente trecând cu scorul de 4-0 de echipele Portland Trail Blazers, Utah Jazz și San Antonio Spurs.

Costa se simte persecutat

Atacantul braziliano-spaniol al echipei Chelsea Londra, Diego Costa, a declarat, , că antrenorul Antonio Conte i-a trimis un mesaj prin care îl anunța că nu intră în planurile sale de viitor. "Relația mea cu antrenorul a fost rea tot sezonul. Este o rușine ce se întâmplă, dar e clar că el nu mă vrea. Mi-ar plăcea să revin la Atletico și să trăiesc din nou la Madrid, dar e greu de crezut pentru că ei nu au voie să facă transferuri. Ar însemna să fac o pauză de cinci luni până în iarnă și nu îmi permit acest lucru, deoarece anul viitor este Cupa Mondială și trebuie să joc", a declarat internaționalul spaniol. Diego Costa, în vârstă de 28 de ani, a marcat în acest sezon 20 de goluri în 35 de meciuri și a câștigat titlul de campion a Angliei cu Chelsea Londra.

Spania, egală cu Columbia

Echipa națională a Spaniei a termimat la egalitate, pe teren propriu, scor 2-2 (1-1), cu reprezentativa Columbiei, într-un meci amical disputat la Murcia. Golurile spaniolilor au fost marcate de David Silva ('22) și Morata ('87), în timp ce pentru columbieni au înscris Cardona ('39) și Falcao ('55). Într-un alt meci amical, selecționata Italiei a trecut, la Nisa, cu scorul de 3-0 (1-0), de formația Uruguayului. Golurile italienilor au fost marcate de Gimenez ('7 – autogol), Eder ('82) și De Rossi ('90^2 din penalty.

Hasi preia Olympiakos

Antrenorul albanez Besnik Hasi, în vârstă de 45 de ani, a preluat, joi, conducerea tehnică a echipei Olympiakos Pireu, campioana en titre a Greciei. Hasi îi succede la Olympiakos grecului Takis Lemonis. Tehnicianul albanez, care potrivit presei elene a semnat un contract pe doi ani, a antrenat ultima dată formația Legia Varșovia, de la care a fost demis în septembrie 2016. Olympiakos Pireu a câștigat în acest an campionatul Greciei pentru a 44-a oară, a șaptea oară consecutiv. 

Kokkinakis are proces

Tenismanul Thanasi Kokkinakis a fost dat în judecată de compania americană Kellogg, care îl acuză pe jucătorul australian că folosește o marcă a producătorului de cereale, "Special K". Procesul a fost deschis la Adelaide, orașul natal al lui Kokkinakis. Reprezentanții Kelogg îi reproșează jucătorului că folosește "Special K" pe îmbrăcămintea sa sport. "Special K" este o marcă a unor produse comercializate de Kellogg, liderul pieței de specialitate din Australia. "Asocierea lui cu marca poate să-l ajute, dar este o marcă pe care o deținem și dorim să o avem în continuare", a declarat un purtător de cuvânt al Kellogg, potrivit Reuters. În vârstă de 21 de ani, Kokkinakis este considerat o mare speranță a tenisului australian. Dar el nu a mai câștigat niciun meci din august 2015, din cauza unor probleme de sănătate. Din acest motiv, el nu are clasament ATP acum, ocupând locul 69 în 2015, cea mai înaltă poziție din carieră.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.