Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: S-a spart norocul Rapidului

Ziarul de Vrancea
28 aug 2021 535 vizualizări

Rezultate din etapa a VI-a din Liga I: FC Voluntari – Chindia Târgoviște 2-1 (1-0). I.Gheorghe ('25), Nemec ('70) / D.Popa ('49). C.Achim (V) a fost eliminat în min.83; FCU Craiova – Farul Constanța 1-1 (0-0).

Bălan ('49) / Ad. Petre ('82 – penalty); Tănase ('11, '63); Rapid – CSU Craiova 1-2 (1-0). Albu ('12) / Markovic ('83),Koljic ('90^1); OSK Sepsi – FC Botoșani 1-1 (0-0). Dumitrescu ('83) /Chindriș ('62). Aseară s-a disputat meciul CFR Cluj – FCSB, iar astăzi se joacă ultimele partide ale etapei: Academica – CS Mioveni (ora 18:00) și Gaz Metan – UTA (21:00)

Vlad Dascălu-al patrulea la Mondiale

 Ciclistul român Vlad Dascălu, fost campion mondial Under-23, a ocupat locul patru în proba de cross-country olympic (XCO), sâmbătă, la Campionatele Mondiale de mountain bike (ciclism montan) de la Val di Sole (Italia). Dascălu, care s-a clasat pe VII la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a sosit la 1 minut și 36 secunde de învingător, elvețianul Nino Schurter, pe locul secund s-a clasat un alt elvețian, Mathias Flueckinger, la 2 secunde, iar al treilea a fost francezul Victor Koretzky, la 1 min 08 sec de învingător.

Surpriză imensă la handbal feminin

Campioana națională en-titre la handbal feminin, CSM București, cu Cristinea Neagu în lot, a ratat câștigarea celui de-al cincilea trofeu al Cupa României, după ce a fost învinsă, ieri, în finala de la Brăila, de formația Gloria Buzău, scor 29-35 (15-17). . Echipa buzoiană, câștigătoare în premieră a Cupei României, este considerată acum și deținătoarea trofeului Supercupei României, în urma unei decizii a FR Handbal. În finala mică a competiției, tot duminică, HC Zalău a câștigat în fața echipei Rapid București, cu scorul de 26-24 (15-14).

Despărțire, ca de obicei, amiabilă

Clubul CFR Cluj a anunțat, sâmbătă seară, că s-a despărțit de tehnicianul Marius Șumudică, rezilierea contractului făcându-se pe cale amiabilă. „Deși echipa se află pe primul loc în campionat, ambițiile conducerii privind parcursul european din acest sezon erau altele. În acest sens, pentru binele clubului, cele două părți implicate au decis, de comun acord, să înceteze colaborarea”, se arată în mierosul comunicat”.Marius Șumudică era antrenorul echipei CFR Cluj din data de 2 iunie.

Arbitru din Belarus la Reykjavik

Arbitrul din Belarus Aliaksei Kulbakov va conduce la centru partida Islanda – România, care se va disputa în 2 septembrie, de la ora 21.45, la Reykjavik, în preliminariile Cupei Mondiale din 2022, informează FRF. Arbitri asistenți vor fi Dzmitri Juk și Aleh Maslianka, iar al patrulea oficial Viktar Șimusik. Arbitru VAR a fost delegat rursul Vitali Meșkov și un alt rus, Serghei Ivanov va fi arbitru asistent VAR.

Cursa de la Spa, stopată definitiv

Marele Premiu al Belgiei, a XII-a etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, întrerupt de două ori din cauza ploii, a fost oprit definitiv de comisarii FIA, deoarece condițiile meteo nu s-au îmbunătățit. Clasamentul cursei a fost stabilit, în linii mari, după grila de start și învingător a fost desemnat Maz Verstappen (Red Bull). În clasamentul piloților, Hamilton conduce în continuare, cu 202,5 puncte. Verstappen este pe locul secund, cu 199,5 puncte. Britanicul Lando Norris (McLaren-Mercedes) este pe 3, cu 113 puncte.

Succes lejer în deplasare

Echipa de handbal masculin HCDS Constanța a învins sâmbătă, în deplasare, formația ungară Csurgoi KK, scor 27-23 (13-10), în prima manșă din turul I al EHF European League. Principalii marcatori pentru HCDS Constanța au fost Komogorov 8 goluri și Andrei 7 goluri.Proaspătă câștigătoare a Supercupei României, HCDS Constanța va juca returul pe teren propriu, în 5 septembrie.

Schimbare în lotul lui Bratu

Selecționerul naționalei Under 21, Florin Bratu, a fost nevoit să facă o modificare în lotul pentru meciurile amicale cu Anglia și cu Georgia, Louis Munteanu accidentându-se. Munteanu a suferit o leziune musculară la meciul Fiorentinei cu Juventus, din campionatul Primavera. În locul său, Bratu a apelat la serviciile lui Alexandru Stoica de la Unirea Slobozia, atacant care a marcat de trei ori în patru meciuri, în acest debut de sezon de Liga a doua.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.