Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: S-a retras “Pancone”

Ziarul de Vrancea
24 nov 2018 667 vizualizări

Formația Rapid a învins, sâmbătă, cu scorul de 1-0, echipa înainte Modelu, într-un meci din Liga a III-a, ultimul disputat pe stadionul Giulești și ultimul din cariera de fotbalist a lui Daniel Pancu.

Golul a fost marcat de Marian Vlada, în minutul 41. Daniel Pancu, acum antrenorul rapidiștilor, a intrat pe teren în minutul 86.La finalul partidei, Pancu a îngenuncheat cu ochii în lacrimi în fața fanilor, iar aceștia l-au ovaționat. Apoi, Daniel Pancu s-a dus în tribună, alături de galerie, pentru a-i mulțumi pentru susținere. Pancu, în vârstă de 41 de ani, este un jucător emblematic al Rapidului, echipă pentru care a evoluat în 1997-1999, 2000-2002, 2006, 2008, 2011-2015 și 2017-2018. Stadionul Giulești urmează să intre în proces de reconstrucție, în vederea organizării de către România a unor partide de la Euro-2020. Giuleștenii vor disputa următoarele meciuri de pe teren propriu pe stadionul Sportul Studențesc din Regie.

Tricolorele au câștigat “Trofeul Carpați”

Naționala de handbal feminin a României a câștigat, sâmbătă, cea de-a 50-a ediție a Trofeului Carpați, după finala competiției disputată în compania coechipierelor de la lotul B tricolor, pe care le-au învins cu scorul de 33-24. Campioana olimpică Rusia a încheiat cu medalia de bronz. În prima zi a turneului, România B a produs surpriza în fața Rusiei, scor 25-24, iar România A s-a impus în fața Serbiei, cu 29-26. Astfel, în finala mică au jucat Rusia – Serbia, scor 33-32, iar pentru cucerirea trofeului, România A s-a impus cu scorul de 33-24, în fața România B.

Reghecampf, demis de arabi

Tehnicianul Laurențiu Reghecampf a fost demis, sâmbătă, de la conducerea echipei Al Wahda, a anunțat postul Abu Dhabi Sports. Al Wahda a fost învinsă vineri de Al Jazira, pe teren propriu, cu scorul de 1-2, în etapa a zecea a campionatului Emiratelor Arabe Unite. Echipa românului a înregistrat în ultimele șapte partide (din campionat și din Cupă) patru remize, două înfrângeri și o victorie. Al Wahda a precizat că oficialii clubului au avut o ședință cu Reghecampf, în care s-au discutat rezultatele negative din ultima perioadă, din campionatul Emiratelor Arabe Unite. “Cele două părți au fost de acord că aceste rezultate nu se ridică la nivelul posibilităților echipei și că este necesară o schimbare”, se menționează în comunicatul grupării.

Lucescu jr. nu s-a săturat de victorii

Formația PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu și cu Alin Toșca în componență, a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Xanthi, într-un meci din etapa a XI-a a campionatului Greciei. Xanthi este echipa pe care Lucescu a antrenat-o înainte de a semna cu PAOK. Golurile au fost marcate de Prijovic (’48)  și Mauricio (’65). Alin Toșca a intrat pe teren în minutul 57, în locul lui Fernando Varela. PAOK este lider în clasament, cu 29 de puncte, cu cinci mai multe decât a doua clasată, Atromitos, care are un joc mai puțin. Xanthi este pe locul cinci, cu 18 puncte.

Starea Ligii a II-a

Rezultatele etapei a XVII-a: Petrolul Ploiești – UTA 2-2; ACS Politehnica Timișoara – CS Mioveni 1-1; FC Argeș - Academica Cliceni 1-0; Aerostar Bacău – Sportul Snago 0-2; Daco-Getica București – Ripensia Timișoara 1-1; ACS Energeticianul – Metaloglobus București 2-1; Luceafărul Oradea – Chindia Târgoviște 0-0; Farul Constanța – Dacia Brăila 2-0; ASU Poli Timișoara – Pandurii Târgu Jiu 1-1; Universitatea Cluj – CS Balotești 0-0.Clasament: 1. Chindia – 40 p; 2. Snagov – 40 p; 3. Petrolul – 39 p; 4. FC Argeș - 38 p; 5. Clinceni – 36 p; 6. “U” Cluj – 35 p. După 17 etape, golgeterul Ligii a II-a este Adrian Voicu (Daco-Getica) cu 13 reușite, urmat de Cristian Neguț (Chindia) – 11 și Vlad Rusu – 10.

Ibrahimovic nu zice nici nu, nici da!

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic nu este convins în legătură cu o eventuală revenire la AC Milan, așa cum scrie presa italiană.  "Există un interes. Dar mă simt bine aici la Los Angeles. Nu spun nu, dar nici da", a declarat Ibrahimovic pentru Vanity Fair. Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic ar putea reveni în Italia, la AC Milan, pentru șase luni, anunță presa italiană. Impresarul lui Ibrahimovici, Mino Raiola, este în discuții avansate cu șefii de la AC Milan pentru revenirea starului suedez, la șase ani de la plecarea de la gruparea lombardă.Suedezul ar accepta un salariu de două milioane de eurp pentru jumătate de sezon.  Ibrahimovic, în vârstă de 37 de ani, evoluează la LA Galaxy, unde are contract până în decembrie 2019. Însă pentru că liga americană se va relua doar în martie, el ar putea veni pentru șase luni în Italia.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.