Sport

MOZAIC ŞTIRI SPORTIVE: Robredo vine la Sibiu Open

Ziarul de Vrancea
5 sep 2017 458 vizualizări

Tenismanul spaniol Tommy Robredo, fost număr cinci mondial, va participa la turneul challenger Sibiu Open 2017, care va avea loc în perioada 16-24 septembrie, la Tenis Club Pamira.

Robredo este primul jucător care a fost în top 10 ATP ce joacă la Sibiu Open. Ibericul are câte două victorii la Roger Federer, Novak Djokovic și Andy Murray.  Nu mai puțin de șapte jucători care au figurat pe tabloul principal la US Open, Daniel Taro, Bjorn Fratangelo, Maximilian Marterer, Vaclav Safranek, Cedrik-Marcel Stebe, Stefano Travaglia și Jan Satral, vor juca și la ediția a șasea a turneului Sibiu Open. De asemenea, pe lista turneului de la Sibiu se regăsesc și alți jucători ce au participat la turneul de calificări de la US Open, Mario Cecchinato — finalist la Sibiu Open în 2013, Lorenzo Giustino — finalist la Sibiu Open în 2016, Jeremy Jahn, Stefano Napolitano, Casper Ruud sau Guido Andreozzi. Anul trecut, olandezul Robin Haase a câștigat turneul Sibiu Open, atât la simplu cât și la dublu. Turneul Sibiu Open începe în 16 septembrie, cu turneul de calificări.

Schimbări de efective la Chiajna

Concordia Chiajna și-a prezentat cei patru jucători pe care i-a transferat în aceste zile, Dan Bucșa, Andrei Patache, Cristian Bud și Thaer Bawab. "După despărțirea de Virgil Drăghia, Patrice Feussi, Valentin Munteanu, Josip Zeba și Toni Tipuric, cărora gruparea noastră le mulțumește pentru colaborare și le urează mult succes în carieră, sub comanda lui Vasile Miriuță vor evolua Dan Bucșa (29 de ani) mijlocaș, ultima data la formația Juventus București, Andrei Patache (29 de ani), fundaș dreapta, transferat la Concordia de la FC Botoșani, Cristian Bud (31 de ani), atacant, care a evoluat ultima data la ACS Poli Timișoara și Taher Bawab (32 de ani), mijlocaș. Iordanianul a evoluat ultima data pentru echipa Dinamo București", se arată pe site-ul ilfovenilor. Fără victorie în acest sezon, Concordia este penultima în clasamentul Ligii I, cu doar două puncte.

Florin Marin demisionează de la Mioveni

Tehnicianul Florin Marin a demisionat de la CS Mioveni, alături de el plecând și preparatorul fizic Dorel Chiriac, a anunțat, ieri clubul din liga secundă. "Conducerea clubului a purtat discuții cu antrenorul Florin Marin, iar în urma acestora tehnicianul și-a prezentat demisia. Îi mulțumim pentru activitatea depusă la club și îi urăm succes în continuare" a declarat președintele Consiliului Director, Dumitru Olteanu. Conducerea clubului CS Mioveni urmează să stabilească în următoarele zile noul antrenor. Florin Marin conducea CS Mioveni din luna mai.

 

Van Persie, sfârșit de carieră?

Atacantul olandez Robin Van Persie a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate de la genunchiul stâng, după ce s-a accidentat la un antrenament al naționalei țării sale, potrivit presei turce. Această accidentare ar putea reprezenta sfârșitul carierei de fotbalist, ținând cont de faptul că Van Persie are 34 de ani.El revenise la națională după o pauză de doi ani. Van Persie a intrat în repriza a doua a meciului de joi, cu Franța, scor 0-4, iar a doua zi s-a accidentat la antrenament. Fotbalistul echipei Fenerbahçe are 101 selecții la naționala Olandei, pentru care a marcat 50 de goluri.

Simeone și-a prelungit contractul cu Atletico

Antrenorul Diego Simeone și-a prelungit cu doi ani contractul cu Atletico Madrid, înțelegere care expira la finalul acestui sezon. Noul său contract este valabil până la 30 iunie 2020. În vârstă de 47 de ani, tehnicianul argentinian este la Atletico din decembrie 2011. Sub conducerea lui, echipa madrilenă a câștigat campionatul în sezonul 2013/2014, Liga Europa în 2012 și Supercupa Europei în același an, Cupa Spaniei în 2013 și Supercupa Spaniei în 2014. Diego Simeone și-a mai prelungit o dată contractul până în 2020, în martie 2015. însă în septembrie 2016, tehnicianul a anunțat că și-a redus cu doi ani durata înțelegerii.

Corupția, sport olimpic

Poliția braziliană a anunțat, marți, deschiderea unei anchete pentru corupție cu privire la atribuirea organizării Jocurilor Olimpice din 2016 orașului Rio de Janeiro. Autoritățile suspectează că au fost cumpărate voturile unor membri ai Comitetului Olimpic Internațional. La Rio au fost efectuate percheziții, ieri, în 11 locuri, inclusiv la reședința președintelui Comitetului Olimpic Brazilian, Carlos Nuzman. Șaptezeci de angajați ai poliției judiciare braziliene, împreună cu omologi francezi și americani, au participat la aceste percheziții. Ei caută probe pentru "cumpărare de voturi" în cadrul procesului de atribuire a organizării JO-2016, se arată într-un comunicat al poliției braziliene, care a adăugat că au fost emise două mandate de arestare. Rio de Janeiro a câștigat organizarea JO din 2016 în detrimentul orașelor Chicago, Madrid și Tokyo.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.