Sport

Radu, dezamăgit și tupeist

Ziarul de Vrancea
5 ian 2020 1117 vizualizări

Odată cu schimbarea antrenorului, portarul naționalei de tineret a României și-a pierdut postul de titular la Genoa, în fața nou sositului Perin *Ionuț amenință că va părăsi Genoa fiindcă nu acceptă banca de rezerve

Genoa, fără portarul Ionuț Radu, a câștigat, cu scorul de 2-1 (1-1), meciul disputat, duminică, pe teren propriu, cu Sassuolo, în etapa a XVIII-a a campionatului italian Serie A. Criscito a deschis scorul, în minutul 29, din penaltiy, iar pentru oaspeți a egalat Obiang, în minutul 33. Pandev a marcat golul victoriei, în minutul 86. Djuricic a marcat pentru Sassuolo, în minutul 76, dar reușita a fost anulată cu VAR pentru henț, Aceasta este prima victorie a formației din Genova în campionat, din 26 octombrie 2019.Genoa urcă de pe ultimul loc pe 19, cu 14 puncte, la egalitate cu Brescia, de pe locul 18, și la două puncte de Spal, acum pe locul 20.

Antrenorul italian Davide Nicola, aflat la primul meci pe banca echipei Geona, l-a preferat în poartă echipei pe Mattia Perin, împrumutat recent de la Juventus, în locul lui Ionuț Radu. Perin a mai fost la Genoa între 2013 și 2018.Românul pierde astfel primele minute în acest sezon, în Serie A. Impresarul portarului român, Oscar Damiani, a spus că Radu este decis să plece de la Genoa, deoarce nu acceptă postura de rezervă impusă de antrenor: „Nicola a fost clar, a spus că nu va exista rotația portarilor și în mod sigur Radu nu poate rămâne la Genoa să fie rezerva lui Perin, cu tot respectul pe care îl am pentru acest portar. Vom analiza cu jucătorul, cu Genoa și cu Inter cea mai bună soluție, eu cred că Radu are dreptul să fie numărul unu. Altfel, vom vedea alte alternative, ca revenirea la Inter. E o problemă pentru care trebuie să găsim o soluție”, a spus Oscar Damiani. Radu, care are 22 de ani, a fost împrumutat de Inter Milano la Genoa în vara lui 2018, împrumut său fiind valabil până în vara acestui an. Până duminică românul a fost titular la Genoa în toate meciurile din acest campionat.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.