Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Primele semifinaliste

Ziarul de Vrancea
10 aug 2020 682 vizualizări

Inter Milano și Manchester United sunt primele echipe calificate semifinalele Ligii Europa,după ce a învins la Düsseldorf, cu scorul de 2-1 (2-1), pe Bayer Leverkusen, în turneul Final 8 al competiției.

Au marcat: Barella ('15), Lukaku ('21) / Havertz  ('24). Două penaltiuri pentru Inter au fost anulate cu ajutorul VAR.  În aceeaăi zi, la Köln, Manchester United a învins după prelungiri cu 1-0 pe FC Copenhaga. Golul a fost marcat în min. 95, de Bruno Fernandes din penalty

Aganovic, adjudecat de Sepsi

Clubul Sepsi Sfântu Gheorghe a anunțat, marți, că l-a achiziționat pe mijlocașul Adnan Aganovic, fost component al echipelor FC Brașov, FC Viitorul și FCSB. Aganovici a semnat un contract pe un an, cu opțiune de prelungire. Adnan Aganovic a evoluat ultima dată pentru AEL Limassol (Cipru), după ce, de-a lungul carierei sale, a mai jucat la Altay SK (Turcia) și AE Larisa (Grecia)

Maxim, „turc” cu acte

Clubul Gaziantep FK a anunțat, ieri, că Alexandru Maxim, care a jucat în acest an pentru echipa turcă sub formă de împrumut de la Mainz, a semnat un contract pe doi ani. Maxim și-a reziliat luni contractul cu Mainz. “Maxim, care în perioada în care a purtat echipamentul nostru a reușit să sec remarce prin caracterul său și prin talentul său, va lupta în următorii ani pentru succesul roș-negrilor”, se arată pe site-ul clubului la care antrenor este Marius Șumudică.

Moldoveanu se întoarce

Baschetbalistul Vlad Moldoveanu (32 de ani) a revenit, marți, în România, pentru a se alătura noii sale echipe, CSO Voluntari, cu care a semnat un contract valabil pe două sezoane. Moldoveanu este stabilit în SUA și ar urma să respecte carantina timp de 14 zile.Vlad Moldoveanu a mai jucat în România la U BT Cluj, cu care a câștigat titlul național, iar la nivel internațional a evoluat la Benetton Treviso, Le Hâvre, Kalev/Cramo. Turow Zgorzelec, Stelmet Zielona Gora și Bukucekmece, respectiv ultima dată în Grecia, la Ifaistos.

Un „Nein” hotărât

Ministrul federal german al Sănătății, Jens Spahn, a declara că revenirea suporterilor pe stadioane nu este de actualitate, din cauza coronavirusului. Astfel, Bundesliga s-ar putea relua fără spectatori. Liga germană își dorește revenirea publicului pe arenele din Bundeliga, măcar într-un număr redus, însă Spahn a respins această idee. El consideră că prin revenirea fanilor s-ar transmite un semnal nepotrivit într-un moment în care țara înregistrează o rescudescență în privirea coronavirusului. În Germania, adunările cu număr mare de oameni sunt interzise până la 31 octombrie.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.