Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE Platini a fost eliberat

Ziarul de Vrancea
18 iun 2019 912 vizualizări

Fostul preşedinte UEFA Michel Platini, reţinut, marţi dimineaţă, fiind acuzat de corupţie în atribuirea organizării ediţiilor din 2018 şi din 2022 ale Cupei Mondiale, a fost eliberat noaptea trecută.

Platini a fost eliberat la scurt timp după miezul nopţii. El a fost interogat de marţi dimineaţă, la Nanterre, în cadrul anchetei cu privire la atribuirea organizării ediţiilor din 2018 şi 2022 ale Cupei Mondiale Rusiei, respectiv Qatarului. Asistat de avocatul său, William Bourdon, Michel Platini fusese chemat la poliţie ca martor. Însă la sosirea la Oficiul anticorupţie al poliţiei judiciare, poliţiştii l-au reţinut.

De Ligt a refuzat Barça

Impresarul jucătorului Matthijs De Ligt, Mino Raiola, a refuzat oferta făcută de FC Barcelona pentru jucătorul în vârstă de 19 ani al echipei Ajax Amsterdam, susţine Cadena Ser. Potrivit sursei citate, clubul catalan a făcut o ultimă ofertă în urmă cu câteva săptămâni. Preşedintele grupării din Barcelona, Josep Maria Bartomeu, a intervenit în negociere pentru a-l convinge pe jucător, însă fără succes. De Ligt a răspuns că dacă Raiola spune nu, el este de acord cu impresarul. Cei de la Barça cred că este vorba de o decizie legată de bani, adaugă cadenaser.com. Matthijs De Ligt este dorit şi de PSG, Juventus şi Bayern.

Brazilia s-a poticnit

Reprezentativa Braziliei a remizat, noaptea trecută, la Salvador, scor 0-0, cu selecţionata Venezuelei, într-un meci din grupa A a Copa America, în care două goluri i-au fost anulate după consultarea VAR. Potrivit presei internaţionale, cele două goluri, marcate în repriza a doua, au fost anulate corect. Tot în grupa A, Bolivia a pierdut cu 1-3 confruntarea cu Peru. Au marcat Moreno (’28 – penalty) pentru Bolivia, respectiv,  Guerrero (’45), Farfan (’55) şi Flores (’90) pentru Peru.

Kovacs a mai primit un meci

Arbitrul Istvan Kovacs va conduce la centru partida Germania – Serbia, programată astăzi, la ora 22.00, la Trieste, în grupa B a Campionatului European under 21. Kovacs va fi ajutat de asistenţii Vasile Florin Marinescu şi Ovidiu Artene. Arbitru de rezervă va fi englezul Paul Tierney, iar asistenţi pentru VAR spaniolii Ricardo De Burgos şi Xavier Estrada Fernandez. Până acum, Kovacs a arbitrat la Euro-2019 partida de deschidere, Polonia – Belgia, scor 3-2, şi a fost arbitru de rezervă la Franţa – Anglia, scor 2-1.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.