Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Plângerea CFR, repusă pe rol

Ziarul de Vrancea
24 apr 2018 584 vizualizări

Comisia de Disciplină a FRF a decis, ieri, repunerea dosarului pe rol în cazul plângerii clubului CFR Cluj împotriva FCSB, informează lpf.ro.

Gruparea ardeleană a sesizat Comisia de Disciplină pentru declarații ale lui Gigi Becali care, în opinia clujenilor, afectează imaginea fotbalului românesc. Tot ieri, Comisia de Disciplină a FRF a penalizat CSU Craiova cu 5.000 de lei după incidente de la meciul cu CSM Poli Iași și Florin Plămadă (FC Botoșani) a fost suspendat un joc și penalizat cu 740 de lei după eliminarea de la partida cu Sepsi.

Totuși, Montella rămâne

Antrenorul italian Vincenzo Montella a fost confirmat în funcție la FC Sevilla, după ședința Consiliului de Administrație a clubului andaluz. În schimb, directorul sportiv Oscar Arias a fost demis. Postul lui Montella era în pericol din cauza rezultatelor slabe din ultima perioadă. În schimb, Oscar Arias, director sportiv al clubului după plecarea lui Monchi la AS Roma, a fost demis, iar un înlocuitor pentru acesta trebuie găsit într-o lună. FC Sevilla a pierdut, sâmbătă, finala Cupei Spaniei după o înfrângere usturătoare, scor 0-5 cu FC Barcelona, iar în clasament se află pe locul VII , cu 48 de puncte. Montella a fost numit în decembrie 2017

Oxlade, incert pentru Cupa Mondială

Mijlocașul englez al echipei Liverpool, Alex Oxlade-Chamberlain, s-a accidentat la meciul cu AS Roma, din semifinalele Ligii Campionilor, și ar putea rata Cupa Mondială. "În ciuda victoriei, nu sunt foarte bucuros, pentru că am pierdut un jucător fantastic. Nu cred că va mai juca în acest sezon. Staful medical este foarte îngrijorat, deși încă nu a făcut analize amănunțite. Sper că va fi absent doar câteva săptămâni, dar pare să fie grav", a declarat după meci antrenorul Jürgen Klopp. Oxlade-Chamberlain s-a accidentat la genunchi în minutul 15 al meciului cu AS Roma, fiind înlocuit cu Wijnaldum.

Vieira vrea să-i urmeze lui Wenger

Fostul internațional francez Patrick Vieira a declarat, ieri, că pregătit să antreneze echipa Arsenal Londra, care va rămâne la finalul sezonului fără managerul Arsène Wenger. "Este o onoare că lumea se gândește la mine. Am petrecut nouă ani la Arsenal și ador această echipă. Am jucat acolo cel mai bun fotbal al meu. Am o relație bună cu oamenii de acolo, dar asta nu este suficient să fiu angajat. Eu sunt pregătit să antrenez orice echipă. Nu vreau să plec de aici, dar dacă se pune problema în privința pregătirii unei echipe mai mari, răspunsul este afirmativ. Cred că de asta face munca asta, pentru ca într-o zi să antrenăm o mare echipă", a declarat Vieira pentru The Times. Vieira a mai fost manager la echipa de tineret a celor de la Manchester City, iar din 2016 antrenează echipa New York City FC. În vârstă de 41 de ani, Vieira este o legendă a clubului Arsenal, pentru care a jucat peste 400 de meciuri.

Incidente la Liverpool

Poliția din Liverpool a reținut doi suspecți în cazul agresiunii unui suporter englez de către fani italieni, marți, înainte de meciul Liverpool - AS Roma, din turul semifinalelor Ligii Campionilor. Bărbatul agresat, de 53 de ani, se află în stare critică la spital, iar doi tineri, de 25 și 26 de ani, din Roma, au fost reținuți. Victima a suferit răni la cap, după ce a fost lovită cu cureaua și a căzut cu capul de pământ, scrie BBC. Circa 80 de suporteri ai echipei AS Roma au utilizat o rută secundară pentru a accede în zona rezervată fanilor formației Liverpool în fața stadionului Anfield. Potrivit imaginilor BBC, un bărbat a fost târât pe pământ, în timp ce altul avea un ciocan asupra lui. Incidente au avut loc și în centrul orașului Liverpool înainte de meci.

Derbiul turc se va relua

Meciul Fenerbahçe – Beșiktaș, din semifinalele Cupei Turciei, suspendat la 19 aprilie, în minutul 57, din cauza incidentelor, se va relua în data de 3 mai, a anunțat Federația Turcă de Fotbal (TFF). Partida se va relua din minutul 57, fără spectatori. Joia trecută, meciul Fenerbahce – Beșiktaș, contând pentru manșa secundă a semifinalelor Cupei Turciei, a fost suspendat după ce tehnicianul oaspeților, Șenol Guneș, a fost lovit în cap cu un obiect aruncat de un suporter.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.