Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Petrolul mai speră

Ziarul de Vrancea
23 apr 2019 613 vizualizări

FC Petrolul a învins în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), formația CS Mioveni, în ultimul meci al etapei a XXXI-a a Ligii a II-a. Golurile au fost marcate de Măzărache ('17), pentru gazde, respectiv Robert Moldoveanu('60) și Arnăutu('77). În urma acestui rezultat, Petrolul se menține pe locul V, cu 62 de puncte.

Academica Clinceni este primul loc, cu 73 de puncte. Chindia este pe locul II, cu 67 de puncte, Universitatea Cluj pe III, cu 66 de puncte, iar Sportul Snagov pe locul IV, cu 63 de puncte.

Turneul Campionilor la Torino

Arena Pala Alpitour din Torino a fost aleasă pentru a găzdui Turneul Campionilor în perioada 2021-2025, a anunțat, ieri ATP. “Mutarea turneului la Torino aduce pentru prima dată această competiție în Italia și face ca Torino să fie al 15-lea oraș care găzduiește prestigiosul turneu de final de sezon, de la înființarea competiției, în 1970”, se arată într-un comunicat al forului internațional. Pe lista scurtă a orașelor care au candidat pentru găzduirea Turneului Campionilor s-au numărat și Londra, Manchester, Singapore și Tokyo.Prima ediție a Turneului Campionilor a fost găzduită de Tokyo, în 1970. De atunci, turneul s-a desfășurat în mai multe orașe importante din lume. Din 2009, Turneul Campionilor este găzduit de Londra, care va organiza turneul până în 2020.

Sarri, sub ochii FA

 Antrenorul echipei Chelsea, Maurizio Sarri, este vizat de o procedură disciplinară pentru comportament nesportiv, după ce a fost trimis în tribună la meciul cu Burnley (2-2), a anunțat, miecuri, Federația Engleză de Fotbal (FA).  “Maurizio Sarri face obiectul unei proceduri disciplinare din cauza comportamentului său din minutul 90^4 al meciului cu Burnley. Antrenorul echipei Chelsea poate răspunde acestei proceduri până vineri, la ora 19.00”, a anunțat FA. Trimis în tribună la finalul meciului, Sarri nu s-a prezentat la conferința de presă, iar secundul său, Gianfranco Zola, a explicat că a fost enervat de “cuvintele auzite la adresa lui din partea celor de la Burnley”.

Supercupa Spaniei la arabi?

Federația Spaniolă de Fotbal negociază cu guvernul din Arabia Saudită pentru ca Supercupa Spaniei să se dispute în țara din Asia în următorii ani, susține Marca. Potrivit sursei citate, se discută o propunere de 30 de milioane de euro pe sezon pentru spanioli pentru ca meciul să aibă loc în Arabia Saudită în următorii șase ani. Negocierile sunt în curs și încă nu s-a ajuns la o înțelegere. Și formatul competiției s-ar putea modifica. Astfel, ediția viitoare ar putea avea loc în ianuarie 2020, dacă această schimbare va fi aprobată de Adunarea Federală a federației la 29 aprilie.

Sancțiuni de la Comisia de Disciplină

Jucătoii Vlad Achim (FC Viitorul) și Romario Benzar (FCSB) au fost suspendați pentru câte un joc de către Comisia de Disciplină a FRF. Cei doi, eliminați la meciul direct de duminică, scor 1-1, au primit și o penalitate sportivă de 740 de lei. Masorul clubului Dunărea Călărași a fost sancționat cu o suspendare pentru patru jocuri și penalitate sportivă de 4.500 lei, în timp ce antrenorul Dan Alexa a primit o penalitate sportivă de 2.000 lei, iar clubul Dunărea Călărași cu penalitate sportivă de 2.500 lei. Și cluburile Astra Giurgiu și Universitatea Craiova au fost penalizate sportiv, cu 5.000 de lei, respectiv 7.500 de lei.

Percheziții la Anderlecht

Sediul Federației Belgiene de Fotbal și centrul de antrenament al clubului Anderlecht au fost percheziționate, ieri, în cadrul unei anchete judiciare vizând agenți de jucători, bănuiți de fraude în cadrul transferurilor. Potrivit unor surse judiciare, este vorba de o anchetă diferită față de «footballgate», dosarul de fraudă în care circa 20 de persoane (agenți arbitri, conducători) sunt inculpate din octombrie 2018.Ancheta, care a cuprins cinci percheziții, este condusă de un judecător de instrucție din Bruxelles, specializat în cazuri financiare și se referă la suspiciuni de spălare de bani. Presa belgiană scris că au avut loc percheziții la centrul de antrenament al clubului Andelrecht, la Laeken, unde este sediul federației, dar și la Schaerbeek, acolo unde este sediul societății One Goal Management, specializată în transferuri.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.