Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Pantilimon nu s-a prezentat la pregătire

Ziarul de Vrancea
30 mar 2021 496 vizualizări

Clubul Denizlispor a anunțat că portarul Costel Pantilimon nu s-a prezentat la antrenamentul de marți și nu și-a motivat absența, astfel că a încălcat prevederile contractuale și în cazul său gruparea turcă va recurge la “toate căile legale”.“În cazul fotbalistului nostru Costel Pantilimon, care fără să își motiveze absența nu s-a prezentat la antrenamentul de astăzi, s-a făcut o constatare notarială. Jucătorul în cauză nu a trimis la club vreo scutire sau informare de reziliere.Anunțăm cu respect că vom recurge la toate căile legale în cazul acestui fotbalist care a acționat contrar contractului său și a arătat o atitudine care este departe de profesionalism”, a precizat Denizlispor.Costel Pantilimon este legitimat la Denizlispor din septembrie 2020 și are contract până la 31 mai 2022.

VAR în liga secundă din Turcia

Federația Turcă de Fotbal (TFF) a anunțat, miercuri, că din sezonul 2022/2023 va exista sistemul VAR și în 1. Lig, al doilea eșalon fotbalistic din Turcia. “Astfel, Turcia, cu Super Lig și 1. Lig, se va număra printre puținele țări europene în care există VAR în primele două eșaloane”. În prima ligă din Turcia se folosește VAR din sezonul 2018/2019. Sistemul este folosit și la Supercupa Turciei și în Cupa Turciei, începând optimile de finală.

Comandant nou la CSA Steaua

Colonelul Ștefan Răzvan Bichir a fost detașat și împuternicit pe o perioadă de șase luni, de la 1 aprilie, în funcția de comandant al CSA Steaua, informează gruparea militară. Colonelul Bichir l-a înlocuit l la comandă pe colonelul Mădălin Hîncu, care a trecut în repriză. Colonelul Bichir este cadru militar din anul 1994, fiind absolvent al Academiei Naționale de Educație Fizică și Sport/Facultatea militară de educație fizică și sport. Este veteran al teatrelor de operații, cu o misiune executată în Afganistan.

Cinci schimbări și la Euro

Echipele vor avea voie să efectueze până la cinci schimbări pe meci în timpul turneului final al Campionatului European de fotbal din iunie, a decis, ieri, Comitetul Executiv al UEFA. Ridicarea temporară a numărului de schimbări de la trei la cinci a fost introdusă, anul trecut, din cauza dificultăților de a juca în timpul pandemiei Covid-19 și se aplică în prezent meciurilor internaționale disputate de cluburile europene și la partidele din preliminariile europene ale Cupei Mondiale din 2022. Turneul final al Euro-2020, amânat un an, se va desfășura între 11 iunie și 11 iulie. La această competiție găzduiește meciuri și Arena Națională din București.

Mbappé renunță la JO

Atacantul formației PSG, Kylian Mbappé, a informat Federația Franceză de Fotbal că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo din această vară.  Cu un an rămas din contractul său cu Paris-Saint-Germain și cu Real Madrid care-l așteaptă, Mbappé, trebuie să se decidă dacă vrea să părăsească Franța sau să încheie un nou acord cu clubul de pe Parc des Princes.Le Parisien a scris că tânărul de 22 de ani nu va merge în Japonia la Jocurile Olimpice din această vară, chiar dacă este eligibil să fie convocat, deoarece limita de vârstă este de 23 de ani. Această informație vine după ce marca.com a scris la începutul acestei săptămâni că Real Madrid a făcut din Mbappé, și Erling Haaland două obiective principale de transferuri în vară. PSG nu renunță însă la lupta pentru talentatul jucător, ademenindu-l cu un nou contract în valoare de 25 de milioane de euro, cu patru milioane de euro mai mult decât actualul său acord.

Halterofili români la Moscova

România va participa cu 9 sportivi, 7 la feminin și doi la masculin, la Campionatele Europene programate la Moscova, în perioada 3-11 aprilie, obiectivul stabilit de Federația Română de Haltere fiind câștigarea a trei medalii, a declarat, miercuri” secretarul general al FRH, Alexandru Pădure. Acesta a explicat că România poate califica la momentul actual doar doi sportivi la Jocurile Olimpice de la Tokyo, unul la feminin și altul la masculin. Lotul României pentru Campionatele Europene este format din următorii sportivi: Bianca Dumitrescu (45 kg), Adriana Pană (45 kg), Mihaela Cambei (49 kg), Monica Csengeri (49 kg), Andreea Cotruță (55 kg), Loredana Toma (64 kg), Raluca Olaru (71 kg), Marian Luca (55 kg) și Valentin Iancu (55 kg).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.