Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Nume grele în lotul suedez

Ziarul de Vrancea
4 nov 2019 914 vizualizări

Selecționerul Suediei, Janne Andersson, a anunțat lista celor 25 de jucători convocați pentru partidele cu România și cu Insulele Feroe, din preliminariile Campionatului European din 2020

. Din lot fac parte Olsen, Johnsson, Nordfeldt (portari), Bengtsson, Danielson, Jansson, Gagliolo, Granqvist, Helander, Lustig, Lindelof (fundași), Ekdal, Larsson, Olsson, Svanberg, Svensson, Tankovic, Forsberg, Kulusevski, Sema (mijlocași), Berg, Andersson, Isak, Quaison, Guidetti (atacanți). Meciul România – Suedia, din preliminariile Euro-2020, se va disputa vineri, 15 noiembrie, pe Arena Națională, cu începere de la ora 21:45.

Eșec cu Taiwan

Echipa feminină a României a fost învinsă de formația Taiwanului cu scorul de 3-1, ieri, într-un meci din Grupa C a Cupei Mondiale de tenis de masă de la Tokyo.Singurul punct al tricolorelor, campioanele europene en titre, a fost reușit la dublu de perechea Elizabeta Samara/Daniela Monteiro Dodean, care s-a impus cu 3-0 (11-7, 11-5, 11-8) în fața cuplului Hsien-Tzu Cheng/Szu-Yu Chen. România a pierdut apoi următoarele trei partide de simplu, Bernadette Szocs fiind întrecută de I-Ching Cheng cu 1-3, Daniela Dodean a fost învinsă de Szu-Yu Chen cu 2-3, iar Samara a cedat fără drept de apel în meciul cu I-Ching Cheng, 0-3. Tot ieri, Taiwan a dispus cu 3-0 de Vanuatu și este calificată în sferturile de finală. Astăzi, se va juca meciul dintre România și Vanuatu, care va decide a doua echipă calificată în sferturi din această grupă.

Wenger se apropie de Bayern

Cotidianul Bild a anunțat, ieri, că Arsène Wenger este favorit pentru a prelua echipa Bayern München în locul lui Niko Kovac. Tehnicianul Thomas Tuchel a refuzat o ofertă de la Bayern, la fel ca și Ralf Rangnick, astfel că Bild scrie că Arsène Wenger este favorit. Fostul antrenor de la Arsenal ar putea semna până la finalul sezonului, iar apoi Bayern va angaja un tehnician pe termen lung, favorit fiind Erik ten Hag (Ajax). Clubul Bayern München a anunțat, duminică seară, pe contul oficial de Twitter, despărțirea de tehnicianul Niko Kovac.Această decizie vine la o zi după ce Bayern a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 1-5, de Eintracht Frankfurt, în etapa a zecea a campionatului Germaniei.

Hong Seun-min a fost iertat

Federația Engleză de Fotbal (FA) a anulat, ieri, cartonașul roșu acordat jucătorului echipei Tottenham, Son Heung-min, pentru că a “pus în pericol intregritatea fizică” a lui Andre Gomes la meciul cu Everton, scor 1-1. Decizia de anulare a eliminării a fost luată de o comisie independentă. Mijlocașul portughez al echipei Everton, André Gomes, a suferit o fractură cu dislocare a gleznei drepte, după un duel cu atacantul sud-coreean Son la meciul cu Tottenham, din Premier League. Cu 10 minute înainte de finalul meciului, după un duel cu Son, Gomes s-a prăbușit pe teren urlând de durere. Inițial, sud-coreeanul a primit cartonașul galben, însă, văzând gravitatea accidentării, arbitrul i-a acordat cartonașul roșu. Son a izbucnit în plâns în momentul în care a văzut accidentarea gravă a portughezului, acesta din urmă fiind scos de pe teren pe targă și transportat direct la spital. Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Superliga Italiei în Golf

Liga italiană a anunțat că Supercupa Italiei se va disputa în data de 22 decembrie, de la ora 17.45, ora Italiei, pe King Saud University Stadium, la Riad. Arena găzduiește meciurile de pe terenn propriu ale echipei saudite Al Hilal, antrenată de Răzvan Lucescu. Pe aceeași arenă va avea loc, la 15 noiembrie, meciul amical Brazilia – Argentina. Ediția trecută a Supercupei Italiei a avut loc tot în Arabia Saudită, în 16 ianuarie, la Jeddah. Atunci, Juventus Torino s-a impus cu scorul de 1-0 în fața echipei AC Milan. În decembrie, se vor întâlni deținătoarea titlului în Serie A, Juventus, și câștigătoarea Cupei, Lazio Roma.

Liverpool în două variante

Clubul Liverpool a anunțat, ieri, că va trebui să folosească două garnituri diferite la 17 și 18 decembrie, când are programate meciuri în Cupa Ligii Angliei și la Cupa Mondială a Cluburilor. “Liverpool conformă că meciul nostru din Cupa Ligii la Aston Villa va avea loc marți, 17 decembrie. Drept urmare, vom folosi două echipe diferite simultan, una urmând să participe la Cupa Mondială a Cluburilor, în Qatar, și cealaltă în Carabao Cup”, a precizat Liverpool, menționând că nu este “scenariul ideal”, dar este o decizie luată în interesul competiției.FC Liverpool a precizat că s-au discutat date alternative pentru meciul de la Birminghm cu Aston Villa, din 17 decembrie, însă niciuna nu a fost considerată potrivită. FC Liverpool va juca împotriva Aston Villa, în 17 decembrie, de la ora 19.45 GMT, și în semifinalele Cupei Mondiale a Cluburilor, în Qatar, la 18 decembrie, de la ora 17.30 GMT.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.