Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Nu pleacă EURO din România

Ziarul de Vrancea
25 feb 2021 814 vizualizări

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, ieri, că exte exclus ca meciurile de la Campionatul European programate în România să fie mutate în altă țară.

Întrebat în conferința de presă de la finalul ședinței Comitetului Executiv dacă există posibilitatea ca meciurile de la Euro să fie mutate în altă țară, Burleanu a răspuns: “Cred că este exclus un asemenea scenariu. Particip la toate întâlnirile la nivel internațional legate de Euro-2020. Niciodată nu s-a discutat un asemenea scenariu”, a spus Burleanu care a mai menționat că singurul lucru care rămâne în discuție este numărul spectatorilor de la oraș la oraș,

Real vopsit cu VAR

Real Madrid a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0(0-0), echipa Atalanta, în prima manșă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. A marcat Mendy ('86). În minutul 18, Freuler (Atalanta) a fost eliminat pentru un fault ca ultim apărător, decizie confirmată de VAR, care a stârnit prosteste vehemente în rândul italienilor. Într-un alt meci din aceeași fază, Manchester City a învins, în deplasare, pe „Puskas Arena” din Budapesta, echipa germană Borussia Mönchengladbach, cu scorul de 2-0 (1-0).Aceasta este victoria consecutivă cu numărul 19 pentru City în toate competițiile. Au marcat: Bernardo Silva('29), Gabriel Jesus ('65).

Amânare perpetuă

Cea de-a III-a ediție Sports Festival, evenimentul demonstrativ de la CluJ, la care urma să participe Simona Halep și în cadrul căruia ar fi trebuit să se dispute meciul de retragere al lui Adrian Mutu, a fost amânat din nou, din cauza pandemiei de coronavirus, au anunțat, joi, organizatorii. în 2020, festivalul amânat din aceleași motive era programat între 11 și 14 iunie, iar între invitații speciali se număra și Simona Halep. De asemenea, Adrian Mutu își programase meciul de retragere în cadrul festivalului, cu invitați de marcă, precum Paolo și Fabio Cannavaro, Alessandro Del Piero, Francesco Totti, Andrea Pirlo, Gennaro Gatusso și Sebastien Frey.

Nici Barty nu merge la Doha

Jucătoarea australiană Ashleigh Barty, locul I WTA, a declarat forfait pentru Qatar Open, turneu de categorie WTA 500, programat între 1 și 6 martie. Ea a invocat o accidentare la glezna stângă, după ce a fost eliminată, miercuri, în turul al doilea al turneului de categorie WTA 500 de la Adelaide de amercanca Danielle Collins, scor 3-6, 4-6. Barty se alătură unui grup de jucătoare importante care au anunțat că se retrag de la Doha, între care Simona Halep, americanca Sofia Kenin și Bianca Andreescu din Canada. Andreescu nu va mai participa la niciun turneu până la Miami Open (23 martie - 3 aprilie). Nici campioana de la Australian Open, japoneza Naomi Osaka, nici americanca Serena Williams,

Albot avansează la Singapore

Jucătorul moldovean de tenis Radu Albot (76 ATP, favorit nr. 6) s-a calificat joi în sferturile turneului ATP de la Singapore, dotat cu premii totale de 300.000 de dolari, după ce a trecut în trei seturi, 6-7, 7-6, 6-2, de germanul Yannick Hanfmann (105 ATP).Albot și-a adjudecat partida după 2 ore și 45 de minute, deși a avut trei ași (față de 5 ai germanului) și a comis o dublă greșeală (niciuna în dreptul germanului). În runda următoare, Radu Albot va juca împotriva principalului favorit, francezul Adrian Mannarino (35 ATP), care l-a învins cu 6-3, 7-5 pe italianul Roberto Marcora (191 ATP). Alte rezultate au fost: Matthew Ebden (Australia) - John Millman (Australia) 6-4, 6-1; Kwon Soon-woo (Coreea de Sud) - Yasutaka Uchiyama (Japonia) 6-3, 6-4.

 

Hamza Pașa la Doamna Chiajna

Clubul Concordia Chiajna a anunțat, joi, că a obținut serviciile atacantului tunisian Younes Hamza. Hamza a semnat un contract valabil până la 30 iunie 2022. Atacantul a evoluat de-a lungul carierei, între altele, pentru formațiile Petrolul Ploiesti, Ludogoreț Razgrad și AE Larissa. Younes Hamza are în palmares Cupa României câștigată cu Petrolul Ploiești, Cupa Tunisiei cu Club Sportif Sfaxien și Campionatul Bulgariei și Supercupa Bulgariei cu Ludogoreț Razgrad. În vârstă de 33 de ani, Younes Hamza a mai evoluat pentru Concordia Chiajna in perioada februarie 2016 – iulie 2016.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.