Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Nole a părăsit Australia

Ziarul de Vrancea
15 ian 2022 667 vizualizări

Apelul lui Novak Djokovic la decizia de anulare a vizei a fost respins, ieri dimineață, de către tribunalul federal din Melbourne, astfel că liderul ATP a trebuit să părăsească Australia

. Novak Djokovic a făcut o scurtă declarație în care a spus că este extrem de dezamăgit de decizia tribunalului federal de la Melbourne. Judecătorul James Allsop a anunțat că jucătorul trebuie să achite costurile aferente. Decizia a fost luată în unanimitate de trei trei judecători și nu poate fi contestată. Novak Djokovic a părăsit Australia, ieri la bordul unui avion al companiei Emirates cu destinația Dubai. La aeroportul din Melbourne, înainte de decolare, el s-a aflat sub escorta poliției federale australiene.

Victorie lejeră pentru CSM

Campioana României la handbal feminin, CSM București, a învins sâmbătă, în deplasare, formația Buducnost, scor 28-20 (15-9), în etapa a 10-a din grupa A a Ligii Campionilor. Cele mai multe goluri pentru CSM, șapte, au fost înscrise de Cristina Neagu. În următoarea rundă, CSM București va întâlni pe Brest, în deplasare, în 19 ianuarie, restanța din etapa precendentă. Rezultate obținute de echipele românești în „European League”: Bietigheim (Germania) – Minaur Baia Mare 39-20 (19-11), Hering Ikast (Danemarca)- Măgura Cisnădie 31-28 (17-12), SCM Râmnicu Vâleea – Vaci NKSE (Ungaria) 39-28 (21-11).

Iulia Dumanska se întoarce

Iulia Dumanska, portarul naționalei de handbal feminin și al formației croate Podravka Koprivnica, a anunțat, aseară,că va evolua la Gloria Bistrița din viitorul sezon. „După o experiență în Croația, am ales ca pentru sezonul următor să mă întorc acasă, în România. Am hotărât să accept oferta celor de la Gloria Bistrița, alăturându-mă proiectului lor ambițios”, a anunțat handbalista. Iulia Dumanska s-a transferat în mai 2020 la Podravka Koprivnica de la SCM Râmnicu Vâlcea, cu care cucerise titlul național în 2019. Iulia Dumanska s-a născut în 15 august 1996, în localitatea Horodenka din Ucraina. La 14 ani, a plecat să joace în România, iar în 2016 a obținut cetățenia română și a început să evolueze pentru echipa națională.

 Chris Evert are cancer

Legendara jucătoare de tenis Chris Evert, care a câștigat 18 titluri de Grand Slam la simplu și trei titluri de Grand Slam la dublu în cariera sa, a anunțat, ieri, că a fost diagnosticată cu cancer ovarian în stadiul 1, relatează CNN.Într-o postare pe Twitter, ea a spus că vrea să-și împărtășească diagnosticul și povestea „pentru a-i ajuta pe alții”. „Sunt foarte norocoasă că s-a depistat devreme și mă aștept la rezultate pozitive de la planul meu de chimioterapie”, a scris Evert într-o declarație postată pe Twitter. „Suntem cu toții alături de tine, Chrissie, ești o adevărată campioană și nu am nicio îndoială că vei învinge acest adversar urât”, a scris Martina Navratilova, marea ei rivală.

Brignone s-a impus la SuperG

Italianca Federica Brignone a reușit a doua sa victorie în acest sezon în Cupa Mondială de schi alpin, duminică, în slalomul super-uriaș de la Zauchensee (Austria). Federica Brignone a fost mai rapidă cu numai patru sutimi decât Corinne Suter (Elveția) și cu 0,17 decât  Ariane Raedler (Austria). Câștigătoare a marelui glob de cristal în 2020, Brignone s-a impus pentru a doua oară în această iarnă după super-uriașul de la Sankt Moritz (Elveția) în decembrie și a ajuns la 18 victorii în carieră. Cele două favorite, elvețianca Lara Gut-Behrami (învingătoare în coborârea de sâmbătă) și italianca Sofia Goggia, s-au clasat pe locurile X, respectiv, 19.

Șevcenko a fost demis

Clubul italian Genoa a anunțat, sâmbătă, că a renunțat la serviciile antrenorului ucrainean Andrei Șevcenko . Fostul selecționer al Ucrainei a fost numit în funcție la 10 noiembrie 2021. Sub conducerea sa, Genoa nu a reușit să câștige niciun meci, înregistrând trei remize și șase înfrângeri. El avea contract până în iunie 2024. Genoa ocupă locul 19 în campionatul Italiei, penultimul, cu 12 puncte.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.