Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Nistor are ruptură fibrilară

Ziarul de Vrancea
11 nov 2018 477 vizualizări

Mijlocașul echipei Dinamo, Dan Nistor, a suferit o leziune fibrilară la coapsa dreaptă din cauză stării precare a terenului de joc de pe Arena Națională și va lipsi de pe teren aproximativ trei săptămâni, a declarat pentru News.ro un oficial dinamovist. 

Dan Nistor ca și alți jucători în derbiul Dinamo – FCSB de duminică seara au suferit accidentări din cauza stării precare a gazonului de pe Arena Națională, fără iarbă în majoritatea lui.  “Păi normal că accidentarea lui a fost cauzată de starea gazonului. Nu ați văzut că pe tot parcursul meciului, și la o echipă și la alta au apărut autoaccidentări, să le spun așa, fără ca jucătorii să aibă adversari în preajmă? Așa a fost și cazul lui Salomao”, a adăugat sursa citată.

Pușcaș înscrie în serie B

Atacantul George Pușcaș a marcat al treilea său gol în campionatul italian Serie B, în acests ezon, în meciul pe care echipa sa, Palermo, l-a câștigat, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), cu Pescara, în etapa a XII-a. Pușcaș a marcat în minutul 37. Murawski și Moreo au stabilit scorul final, în minutele 86 și 88. Românul a fost înlocuit în minutul 81 de Moreo. În urma acestui rezultat, Palermo a urcat pe locul I, cu 24 de puncte, din 11 meciuri. Pescara este pe locul 3, cu 22 de puncte, din 12 partide, iar Salernitana este pe locul 3, cu 20 de puncte, tot din 12 întâlniri. Locurile 1 și 2 duc în Serie A la finalul sezonului. George Pușcaș este convocat la echipa națională pentru ultimele meciuri din Liga Națiunilor, cu Lituania și Muntenegru, din 17, respectiv 20 noiembrie.

Victorie cu sacrificii

Real Madrid a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 4-2 (1-0), formația Celta Vigo, în etapa a XII-a a campionatului spaniol, LaLiga. Benzema ('23), Cabral ('56 - autogol), Sergio Ramos ('83 - penalty), și Cebalos('90^1) au marcat pentru oaspeți, în timp ce Malo ('61) și Mendez ('90^4 au înscris pentru gazde. Cabral (Celta) a fost eliminat în minutul 87. Î Real Madrid a pierdut doi jucători, în urma deplasării în Galicia, la meciul cu Celta Vigo. Fundașul Nacho a suferit o ruptură a ligamenului colateral drept și va fi absent cel puțin două luni. Mijlocașul Casemiro a suferit o entorsă la glezna dreaptă și va fi indisponibil trei săptămâni, ratând meciurile echipei naționale a Braziliei. FC Barcelona are 24 de puncte și conduce în clasament, urmată de FC Sevilla, Atletico Madrid, Alaves, toate cu 23, Espanol, 21 și Real Madrid, cu 20.

Real a rămas cu Solari

Argentinianul Santiago Solari va rămâne antrenor la Real Madrid, după ce a fost confirmat în funcție de conducătorii madrileni. Clubul a omologat contractul argentinianului la federația spaniolă "RFEF". "Totul este în ordine. Real Madrid s-a ocupat de contractul lui și nu există nicio problemă" a precizat RFEF. Conform regulamentelor RFEF, interimatul lui Solari nu putea depăși 14 zile. Solari, în vârstă de 42 de ani, a fost numit antrenor la 29 octombrie, în locul lui Julen Lopetegui. în patru meciuri conduse, Real a obținut patru victorii.

Două trofee pentru Messi

Fotbalistul formației FC Barcelona, Lionel Messi, a câștigat trofeul "Di Stefano", decernat cel mai bun jucător din campionatul Spaniei în sezonul trecut. La gala organizată de cotidianul Marca, Messi a primit și premiul de golgeter, el având  34 de goluri înscrise în LaLiga. Trofeul Zamora, pentru cel mai bun portar, i-a fost acordat lui Jan Oblak de la Atletico Madrid. Cel mai bun antrenor al sezonului trecut a fost desemnat Marcelino de la Valencia.

 

Ventura nu s-a descurcat nici la Chievo

Antrenorul Gian Piero Ventura a demisionat de la conducerea tehnică a echipei Chievo Verona, după o lună de la preluarea funcției, informează skysport.it. Tehnicianul le-a transmis jucătorilor că demisionează, după ce echipa a remizat, duminică, acasă, scor 2-2, cu Bologna, în etapa a XII-a a Serie A. Directorul sportiv Giancarlo Romarione a declarat că demisia antrenorului nu este oficială și că Ventura va avea o discuție cu președintele clubului. Gian Piero Ventura, 70 de ani, a fost numit la Chievo, la 10 octombrie, în locul lui Lorenzo D’Anna, care a fost demis. Fost antrenor la echipe ca Torino, Napoli, Sampdoria, Udinese și Hellas Verona, Ventura are o "pată" pe CV-ul său, fiind selecționerul cu care Italia a ratat calificarea la o ediție a Cupei Mondiale după 60 de ani (la CM din Rusia). 

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.