Sport

MOZAIC ŞTIRI SPORTIVE: Negoiță se retrage

Ziarul de Vrancea
13 nov 2017 580 vizualizări

Patronul FC Dinamo, Ionuț Negoiță, a anunțat, ieri seară, că se retrage de la gruparea bucureșteană, el precizând că decizia sa este ireversibilă și că echipa are bugetul asigurat până la finalul sezonului

. "Într-adevăr, am înțeles că greșeala mea e că am preluat un club cu datorii foarte mari. După aproape cinci ani petrecuți la Dinamo, cu bune și rele, nu consider că sunt înfrânt. Decizia mea de a mă retrage e ireversibilă. Prețul e unul modic, doar ca să luăm licența am dat câteva milioane. Mai am să îi dau domnului Badea două milioane și eu vreau încă două. Vreau să îi ofer posibilitatea celui care vine șansa să poată face performanța. Probabil doar partea materială valorează spre patru milioane”, a mai spus Negoiță la Digi Sport. El a precizat că are speranțe că se va găsi un investitor pentru Dinamo. 

Cumnații, la munca de jos în Turcia?

Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu s-au deplasat, duminică, la Izmir, pentru discuții cu privire la o eventuală preluare a conducerii secției de fotbal a clubului Karșiyaka, relatează haberturk.com. Potrivit sursei citate, Karșiyaka se află într-o situație dificilă din punct de vedere financiar și miercuri are programată o adunare generală în care se vor lua hotărâri cu privire la secția de fotbal, care ar putea deveni societate pe acțiuni și ar putea fi preluată de o firmă din Rusia. Firma din Rusia ar plănui ca, după preluarea secției, aceasta să fie condusă de Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu. Cei doi cumnați s-au deplasat la Izmir pentru a analiza situația. Președintele clubului Karșiyaka, Mutlu Altug, a trimis o mașină la aeroportul Adnan Menderes pentru a-i prelua pe cei doi, iar pe parcursul zilei foștii fotbaliști au avut mai multe întrevederi. Karșiyaka este o grupare cu mai multe secții. Echipa de fotbal a clubului evoluează în liga a treia din Turcia,  în care după 12 etape ocupă ultimul loc în clasamentul grupei albe.

Remize albe în zona europeană

Două remize albe au consemnat încă două calificări la Cupa Mondială din Rusia, ale echipelor Elveției și Croației. “Cantonarii” au făcut 0-0 la Basel cu Irlanda de Nord, după ce se impuseseră cu 1-0 la Belfast, iar echipa Croației a realizat același rezultate pe terenului Greciei, echipă zdrobită de formația lui Zlatko Dakic, în tur, cu 1-4. Elveția s-a calificat pentru a 11-a oară la Cupa Mondială., iar Croația va participa pentru a patra oară consecutiv la un turneu final, după CM-2014, Euro-2012 și Euro-2016.

Casap a revenit la treabă

FC Viitorul a anunțat, ieri, că mijlocașul Carlo Casap a revenit la antrenamente, după o absență de aproape patru luni cauzată de o accidentare. Casap, care va împlini 19 ani la 29 decembrie, s-a alăturat ieri după-amiază colegilor săi. "Urmează o primă perioadă în care nu am voie să intru în contact, în dueluri, chiar dacă pot lovi mingea. Apoi, sper ca peste alte două săptămâni voi putea face antrenamente complete", a declarat Carlo Casap. Mijlocașul a suferit o ruptură de ligament încrucișat anterior la genunchiul drept, la 17 iulie, în minutul 7 al meciului cu Gaz Metan Mediaș, din prima etapă a Ligii I. 

Încă un halterofil dopat ?

Halterofilul rus Ruslan Albegov, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice din 2012, a fost suspendat provizoriu pentru posibila încălcare a regulamentelor antidoping, a anunțat, luni, Federația Internațională de Haltere (IWF). Suspendarea a fost decisă pentru “folosirea sau tentativa de folosire de către un sportiv a unei substanțe interzise sau a unei metode interzise”. În 2012, Russlan Albegov s-a clasat pe locul trei la categoria Â105 kg, la JO de la Londra.

Draxler refuză pe Bayern

Atacantul german al echipei Paris Saint-Germain, Julian Draxler, a dezmințit informațiile conform cărora ar pleca la Bayern München. Jucătorul spune că nu are de gând să părăsească echipa franceză nici în iarnă și nici în vară. "Sunt la mijlocul sezonului și mă concentrez la îndeplinirea obiectivelor noastre. Acum nu este momentul potrivit să mă gândesc la viitorul meu pe teren lung sau scurt", a declarat Draxler, aflat în cantonament cu naționala Germaniei pentru amicalul cu Franța de la Köln. Draxler a fost transferat de Paris Saint-Germain de la VfL Wolfsburg în ianuarie 2017. Evoluțiile bune de la PSG l-au adus în atenția clubului Bayern München, însă el mai mare contract cu parizienii până în 2021.

Drama unui fotbalist irlandez

Fostul international irlandez Liam Miller, în vârstă de 36 de ani, suferă de cancer pancreatic. Jucătorul, care este tratat în Statele Unite, a primit mesaje de susținere din partea fostelor sale cluburi, Manchester United, Celtic și Sunderland. “Gândurile tuturor celor de la Manchester United sunt alături de Liam Miller și de toți cei care îl iubesc, în această perioadă dificilă”, a notat Manchester United pe Twitter. Selecționerul Irlandei, Martin O’Neill, a declarat că vestea cu privire la boala de care suferă Miller îl face să privească altfel lucrurile. “L-am făcut să debuteze la Celtic. A jucat excelent într-un meci de Liga Campionilor într-o seară. Am auzit recent vestea, dar nu știam cât de gravă este situația. Gândurile noastre sunt alături de el și de familia sa”, a spus O’Neill.

Maradona, operat la umăr

Fostul fotbalist argentinian Diego Maradona a anunțat că a fost supus unei intervenții chirurgicale la umărul stâng. "Operația a durat o oră și jumătate și, mulțumesc lui Dumnezeu, a fost un succes. îmbrățișări pentru toată lumea", a scris pe rețelele de socializare fostul jucător de 57 de ani. Intervenția chirurgicală a avut loc la Dubai, acolo unde locuiește Maradona. "Trebuia să fac demult acest lucru, dar mereu am amânat din diferite motive", a mai spus Maradona, care a postat cu fotografie în care apare cu atelă la umăr. Maradona antrenează o echipă din a doua divizie a Emiratelor Arabe Unite.

Ronaldo al patrulea

Atacantul portughez al formației Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a devenit tată pentru a patra oară, partenera sa de viață Georgina Rodriguez dând naștere unei fetițe care se va numi Alana Martina. "Alana Martina s-a născut! Geo și Alana sunt foarte bine! Suntem foarte fericiți!" a scris Ronaldo într-un mesaj postat pe Instagram, alături de o fotografie în care apare împreună cu Georgina și fiul său cel mare. Ronaldo mai are trei copii, Cristiano Jr. (7 ani) și gemenii Eva și Mateo (patru luni și jumătate), născuți din mame surogat.

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.