Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Neagoe pleacă de la Sepsi

Ziarul de Vrancea
30 apr 2019 673 vizualizări

Patronul clubului Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Laszlo Dioszegi, a declarat, ieri că a discutat cu antrenorul Eugen Neagoe, apreciind că a venit momentul despărțirii de acesta. “Mâine spun mai multe. Cred că e timpul să facem o schimbare la conducere. Nu știu unde este căutat Neagoe, dar cred că este momentul să ne despărțim.

În ultimele 13 meciuri am marcat doar patru goluri, adică mai mult decât puțin.Cine ne-a prins, ne-a bătut, în afară de Viitorul, care a venit cu echipa a doua. Mai mult ca sigur vom aduce un antrenor român”, a declarat Laszlo Dioszegi la Digisport. Echipa Sepsi ocupă ultimul loc, al șaselea, în play-off-ul Ligii I, după șapte etape, cu 20 de puncte.

Casillas a făcut infarct

Portarul spaniol Iker Casillas a suferit un infarct, ieri, la antrenamentul echipei FC Porto. Lui Casillas i s-a făcut rău în timpul antrenamentului, fiind transportat la spitalul CUF Porto.  Gruparea FC Porto a anunțat pe site-ul oficial, că Iker Casillas a suferit un infarct miocardic la antrenament, el fiind transportat la spital. Clubul portughez a precizat că problema cardiacă a jucătorului a fost rezolvată. Cotidianul As notează că portarul a simțit o puternică durere în piept, fiind scos de la antrenament pe targă și examinat de medicul echipei, care a decis transportarea imediată a jucătorului la spital. El nu va mai juca în acest sezon. Casillas, în vârstă de 38 de ani, joacă la FC Porto din 2015, după ce a fost transferat de la Real Madrid.

Tamaș rămâne în arest

Gabriel Tamaș (35 de ani) primește încă o veste proastă. Va rămâne în arest la domiciliu în Israel, după ce a fost prins conducând cu 205 km/oră sub influența băuturilor alcoolice. Asta înseamnă că sezonul din Israel s-a încheiat pentru Gabi Tamaș, care nu va prinde ultimele două etape din campionat ale celor de la Hapoel Haifa, împotriva celor de la Maccabi Petach Tikva (acasă), respectiv Ashdod (deplasare). Fundașul român se află în arest de mai bine de o lună, iar în primele șapte zile a fost reținut preventiv de poliția din Israel.

Țucudean n-are probleme la inimă

Oficialul celor de la CFR Cluj, Bogdan Mara, a lămurit situația lui George Țucudean, atacantul și golgeterul campioanei României. Acesta nu a fost inclus în lot pentr partida cu Viitorul, încheiată cu victoria echipei lui Dan Petrescu, scor 3-1. Mara spune că acesta ar fi suferit o mică accidentare la coapsă, și că problema sa la inimă nu ar fi recidivat: “Nu are palpitații, a avut o mică recidivă. Eu vă spun ceea ce am de spus. Asta este problema pe care ne-a transmis-o doctorul după antrenament, vom vedea de mâine la antrenament dacă va intra normal, se va face un RMN. Nu are probleme la inimă”, a spus oficialul  CFR

Cel mai tânăr căpitan

Fundașul formației Ajax Amsterdam Matthijs de Ligt a devenit cel mai tânăr căpitan de echipă al unei semifinaliste din Liga Campionilor. De Ligt a fost la Londra căpitanul “lăncierilor” la 19 ani și 261 de zile și și-a condus impecabil compartimentul defensiv și echipa la meciul tur cu Tottenham. Formația Ajax Amsterdam a învins, marți, în deplasare, cu scorul de 0-1 (0-1), echipa Tottenham Hotspur, în prima manșă a semifinalelor Ligii Campionilor.

Incidente la Barcelona

Poliția a reținut, marți, șase suporteri ai echipei Liverpool, în urma incidentelor care au avut loc la Barcelona, înaintea partidei tur din semifinalele Ligii Campionilor. Circa 500 de fani ai echipei Liverpool au petrecut, marți, în Placa Reial din Barcelona, unde s-au produs mai multe incidente.  

Doi angajați ai unui hotel din zonă au fost agresați și au avut nevoie de asistență medicală, iar alte două persoane au suferit contuzii, una dintre acestea din urmă alegându-se cu nasul spart. Mai multe persoane au fost aruncate în fântâna din piață.  Poliția a intervenit, dar fanii englezilor au aruncat cu cutii de bere înspre forțele de ordine.

 

 

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.