Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Mirel rămâne, „Tătă” pleacă

Ziarul de Vrancea
20 nov 2020 793 vizualizări

Selecționerul Mirel Rădoi a declarat, ieri că va continua la echipa națională, dacă FRF nu va dori să-i rezilieze contractul: „Eu am în continuare contract cu Federația Română de Fotbal pentru următoarea campanie.

Dacă federația nu va mai dori să continue cu mine, atunci vom discuta și vom vedea. Absolut, niciodată nu am declarat altceva, nu am declarat că plec în altă parte. Din punctul meu de vedere totul este clar”, a declarat Rădoi, la ProX. Pe de altă parte, FRF anunță că portarul echipei AC Milan Ciprian Tătărușanu a decis să se retragă din echipa națională: „În curând voi împlini 35 de ani, așa că în ultimele luni mi s-a întărit convingerea că e momentul să iau această decizie.Pur și simplu cred că este timpul ca alți portari români să vină din urmă, să apere poarta echipei naționale, iar eu să fac un pas în spate”, a spus goal-keeper-ul român, care din 2010 a adunat 75 de selecții la echipa națională.

Argint european la judo

Sportiva Andreea Chițu (Steaua București) a obținut joi, medalia de argint la categoria 52 de kilograme, în prima zi a Campionatului European de judo, de la Praga. Este a doua medalie de argint din palmares pentru Andreea Chițu. Andreea Chițu a câștigat grupa A a categoriei, după două succese, cu Xenia Danilovici (Belarus) și cu cvadrupla campioană continentală Natalia Kuziutina (Rusia), calificând-se în semifinale. În această fază, sportiva stelistă a trecut de spaniola Ana Perez iar în ultimul act s-a duelat cu Odette Giuffrida (Italia), vicecampioană olimpică în 2016. Andreea Chițu a fost învinsă însă cu 1-0 și a obținut astfel medalia de argint.

Învinse cu Neagu cu tot

Echipa de handbal feminin CSM București a fost învinsă joi, pe teren propriu, de formația rusă Rostov-Don, scor 22-27 (10-16) în meci restant din etapa a III-a a grupei A din Liga Campionilor. Cristina Neagu a marcat 11 goluri, însă nu a fost de ajuns. CSM, cu 11 puncte, încheie anul pe locul II în grupa A, al cărei lider este Rostov-Don. Ultimul meci programat în acest an pentru CSM București, cu SG BBM Bietigheim, din 22 noiembrie, a fost amânat de EHF din motive pandemice. Situația este similară și pentru SCM Râmnicu Vâlcea, care urma să joace cu Borussia Dortmund la finalul săptămânii. Ambele echipe germane sunt în carantină.

A furat-o și Djokovic

Tenismanul rus Danil Medvedev (4 ATP), l-a învins, miercuri, pe liderul mondial Novak Djokovici (Serbia), într-un meci din cadrul Grupei Tokyo 1970 de la Turneul Campionilor și s-a calificat în semifinalele competiției. Medvedev s-a impus cu scorul de 6-3, 6-3, într-o oră și 21 de minute. Ieri, într-un meci fără miză din Grupa Londra 2020, rusul Andrei Rublev (8 ATP) l-a învins cu scorul de 6-2, 7-5, într-o oră și 14 minute pe austriacul Dominic Thiem (3 ATP). Andrei Rublev a încheiat grupa cu o victorie în trei meciuri. Thiem este calificat în semifinale.

Au pierdut la georgience

Universitatea Olimpia Cluj a fost eliminată din Liga Campionilor la fotbal feminin de echipa georgiană WFC Lancihuti, care s-a impus cu scorul de 1-0 (0-0), ieri pe Cluj Arena, în turul al doilea preliminar al competiției.Unicul gol al partidei a fost înscris de Hatia Cikonia ('68), la capătul unei acțiuni personale. Cel mai bun rezultat al Olimpiei Cluj a fost atingerea optimilor de finală. Lancihuti este prima echipă georgiană care câștigă un meci în Liga Campionilor la fotbal feminin, iar acum s-a calificat în premieră în șaisprezecimile de finală.

Cannavaro junior semneză cu Lazio

Andrea Cannavaro, 16 ani, fiul lui Fabio Cannavaro, fost fotbalist distins cu Balonul de Aur în 2006, a semnat un contract cu gruparea Lazio Roma. Cannavaro jr. a fost legitimat înainte la clubul Guangzhou Evergrande, unde tatăl său, în vârstă de 47 de ani, antrenează echipa de seniori, care a fost învinsă, recent, de formația pregătită de Cosmin Olăroiu, Jiangsu Suning, în finala campionatului Chinei. Fabio Cannavaro, fost fundaș, a jucat în carieră la Napoli, Parma, Inter, Juventus, Real Madrid și Al-Ahli. Ela are 136 de selecții la naționala Italiei, cu care a câștigat Cupa Mondială, în 2006.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.