Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Meci greu pentru Hațegan

Ziarul de Vrancea
19 oct 2019 924 vizualizări

Ovidiu Hațegan va arbitra partida dintre Ajax Amsterdam și Chelsea, din etapa a III-a a fazei grupelor Ligii Campionilor, infomrează FRF.

Arbitru arădean va fi ajutat la cele două linii de asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe. Al patrulea oficial a fost desemnat Sebastian Colțescu, în timp ce observator de arbitri va fi Bo Karlsson, din Suedia. Meciul se va disputa pe stadionul „Johan Cruyff! din Amsterdam, unde își dispută jocurile de acasă echipa internaționalului român Răzvan Marin. Partida este programată să înceapă, miercuri, la ora locală 18.55 (19.55 în România). Ajax este pe primul loc în Grupa H, cu șase puncte acumulate după primele două etape, iar Cheslea este pe locul secund, cu trei puncte.

FCSB se apropie de play-off

Formația FCSB a învins, duminică seară, la Ploiești, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Chindia Târgoviște, într-un meci din etapa a XIII-a, ultima a turului sezonului regulat al Ligii I. Chindia a deschis scorul, în minutul 13, prin golul marcat de Daniel Florea, cu o lovitură de cap, din centrarea lui Neguț. . FCSB a egalat, în minutul 30: Moutinho a trimis balonul pe jos, însă Leca a deviat mingea în plasa porții lui Aioani. Gnohéré a marcat cu capul pentru 2-1, în minutul 56, în urma unei acțiuni a lui Popa.

 

Mitriță, în semifinale de conferințe

Los Angeles Galaxy este ultima echipă calificată în semifinale Conferinței de vest a campionatului nord-american de fotbal, MLS. Formația lui Zlatan Ibrahimovic a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1, pe Minnesota United. În semifinale, LA Galaxy va juca, joi, tot în deplasare, cu formația Los Angeles FC. În cealaltă semifinală se vor întâlni, miercuri, Seattle Sounders și Real Salt Lake, pe terenul primei echipe.Formația lui Alexandru Mitriță, New York City FC, aceptată direct în semifinalele Conferințe de est, va evolua, acasă, miercuri, cu Toronto FC, iar Atlanta United va juca, joi, pe teren propriu, cu Philadelphia Union. Finalele conferințelor vor avea loc la 29 și 31 octombrie, iar finala competiției va fi la 10 noiembrie.

Încă o medalie ostășească

Andrei Dukov (CSA Steaua) a adus României a treia medalie la Jocurile Mondiale Militare de la Wuhan (China), argint la lupte libere, la categoria 57 de kilograme. Dukov a fost învins în finală de nord-coreeanul Pak Un-gwang, după ce în sferturi l-a învins pe Subiri Mwazembe (Tanzania), iar în semifinale a trecut de americanul Max Nowry. La ediția a șaptea a Jocurilor Mondiale Militare, Ana-Maria Popescu a cucerit medalia de argint la spadă, iar Andreea Chițu a câștigat tot argint la judo (cat. 57 kg). Armata României participa, în perioada 16-29 octombrie, la Jocurile Mondiale Militare de la Wuhan, în China, cu un lot format din 80 de sportivi și 28 de antrenori, personal medical și staff tehnic.

Rennes a pierdut în Principat

Formația Rennes a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-3, de echipa AS Monaco, într-un meci din etapa a zecea a campionatului Franței. Pentru Rennes urmează confruntarea de joi cu CFR Cluj, din Liga Europa. La confruntarea din Ligue 1, au marcat Ben Yedder (‘3, ‘90Â2) și Slimani (’57) pentru Monaco, respectiv Maouassa (’12) și Hunou (’49) pentru Rennes.Echipa Rennes a evoluat în următoarea formulă: Salin – H. Traoré (’88- Guitane), Gnagnon, D. Da Silva, Morel – Maouassa – Grenier, Camavinga, Bourigeaud – Hunou (’79 -Gboho, Niang (’79 – Siebatcheu). CFR Cluj evoluează, joi, de la ora 22.00, în deplasare, cu Rennes, în etapa a III-a a Grupei E a Ligii Europa, într-un meci care va fi condus de arbitrul rus Andrei Eskov.

Selecționer nou la bulgari

Gheorghi Dermendjiev îl înlocuiește pe Krasimir Balakov în funcția de selecționer al Bulgariei, după ce acesta din urmă a demisionat în urma scandalului de la meciul cu Anglia, din preliminariile Euro-2020. În vârstă de 64 de ani, Gheorghi Dermendjiev a antrenat pe Ludogoreț Razgrad, alături de care a devenit campional Bulgariei în 2015, 2016 și 2017. El a mai pregătit și pe Levski Sofia, de unde a plecat la începutul anului. Demisia lui Balakov a survenit în contextul scandalului de rasism de la meciul Bulgaria – Anglia, care a dus la renunțarea la funcție a președintelui federației, Borislav Mihailov. Naționala Bulgariei ocupă ultimul loc în clasamentul grupei A de calificare la Euro-2020, cu doart trei puncte obținute în șapte partide.

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.