Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Mâine semnează Ronaldo cu Juve

Ziarul de Vrancea
9 iul 2018 677 vizualizări

Internaționalul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, este așteptat, marți, la Torino, unde ar urma să semneze un contract cu Juventus. În prezent, portughezul este în vacanță în Grecia.

ineri, Juventus Torino a precizat, într-un comunicat emis după o solicitare a autorității italiene de reglementare a sectorului financiar, CONSOB, că în perioada de transferuri evaluează diverse oportunități și că atunci când o mutare va fi perfectată va furniza informațiile adecvate. Conform presei din Italia, Spania și Portugalia, Juventus va obține transferul lui Ronaldo de la Real Madrid pentru aproximativ 100 de milioane de euro.

Omrani rămâne la CFR Cluj

Clubul CFR Cluj a anunțat, ieri, pe site-ul oficial, că atacantul Billel Omrani a semnat un nou contract cu gruparea campioană. “Veste excelentă pentru fanii Campioanei României! Billel Omrani a semnat pentru încă trei ani cu CFR Cluj! Așadar, atacantul care a avut o contribuție importantă la câștigarea celui de-al 4-lea titlu din istoria echipei noastre va continua în Gruia! Felicitări pentru alegerea făcută și multă baftă la CFR, Billel!”, este anunțul CFR Cluj. Omrani, care este legitimat la CFR Cluj din 2016, era dorit de FCSB.

Test nereușit al poloiștilor

Naționala de polo a României a încheiat, sâmbătă, participarea la Benu Cup, de la Budapesta, cu un bilanț de trei înfrângeri în fața echipelor Ungaria, SUA și Australia. Pentru tricolori a fost ultimul test înaintea participării la Campionatul European de la Barcelona. România a pierdut prima partidă cu Ungaria, scor 8-11, apoi cu Australia, scor 7-9, iar sâmbătă a suferit cel mai drastic eșec, 1-12, cu SUA. Pentru tricolori, Benu Cup a fost ultimul test înaintea Campionatului European de la Barcelona, programat între 16-28 iulie. România va juca în grupa D, în ordine cu Serbia (16 iulie), cu Slovacia (18 iulie) și cu Rusia (20 iulie).

Insulte rasiste

Mijlocașul brazilian Fernandinho și mai mulți membri ai familiei sale au fost victime ale insultelor rasiste pe rețelele de socializare, după ce jucătorul a marcat un autogol, vineri, la meciul cu Belgia, din sferturile de finală ale Cupei Mondiale, informează agenția Belga. Mai mulți internauți l-au numit pe jucător "maimuță" și unii chiar l-au amenințat cu moartea. Soția jucătorului, Rosa Glaucia, a fost insultată pe Instagram, iar mama lui Fernandinho a fost nevoită să-și închidă contul din cauza comentariilor de pe profilul ei. Însă  au existat și mulți fani  care i-au luat apărarea lui Fernandinho. "Înfrângerea Braziliei și autogolul nu justifică nicio insultă sau amenințare. Nimic nu justifică rasismul. Toți suntem alături de tine, Fernandinho", a scris site-ul Mundo Negro.

De ce a greșit Muslera

Portarul naționalui Uruguayului, Fernando Muslera, care a comis o gafă la al doilea gol primit la meciul de vineri cu Franța, de la Cupa Mondială, a suferit două pierderi în familie înaintea acestei confruntări, relatează presa uruguayană. “Din nefericire zvonurile din ultimele ore sunt adevărate. Sâmbătă a murit unchiul lui Fernando Muslera, într-un accident, iar luni a murit bunica sa. Trebuie să respectăm această situație. Este ceva dincolo de fotbal”, a notat jurnalistul Juan Pablo Romero, de la El Pais (Montevideo). Reprezentativa Franței a învins, vineri, cu scorul de 2-0, selecționata Uruguayului, într-un meci din sferturile de finală ale Cupei Mondiale, disputat la Nijni Novgorod. Golurile au fost marcate de Raphael Varane  și Antoine Griezmann. Al doilea gol al francezilor a venit în urma unei gafe a lui Muslera.

Premieră pentru Gaviria

Columbianul Fernando Gaviria (Quick-Step) a câștigat, sâmbătă, prima etapă a ediției din acest an a Turului Franței, competiție la care participă în premieră. Gaviria este primul ciclist care se impune în prima sa zi la Turul Franței, după Fabian Cancellara, care a reușit o performanță similară în 2004. Pe locul doi a terminat Peter Sagan (Bora-Hansgrohe), iar al treilea Marcel Kittel (Katusha).Chris Froome (Sky) a căzut cu câțiva kilometri înainte de finalul cursei și a încheiat al 91-lea. Prima etapă s-a desfășurat pe distanța de 201 kilometri, între Noirmoutier-en-L’Ile și Fontenay-le-Compe.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.