Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Lucescu nu s-ar fi luptat cu tricoloriiDobrogenii au dat lovitura

Ziarul de Vrancea
1 dec 2018 619 vizualizări

Mircea Lucescu a declarat că, în cazul în care Turcia ar fi căzut cu România în grupa preliminară a Euro-2020, ar fi demisionat de la conducerea tehnică a selecțioantei turce. 

“Nu văd de ce România nu ar putea câștiga împotriva Spaniei. Eu consider România favorită acolo. Eu sunt cel mai mulțumit că nu am căzut cu România. I-am spus și lui Răzvan, dacă am fi căzut cu România, eu îmi dădeam demisia. Serios. Am spus-o și mă țineam de cuvânt. Pot să joc meciuri amicale, dar oficiale, nu mă lăsa sufletul. Îmi doresc mult ca România să se califice, să vadă și România o competiție de acest nivel, sunt convins că stadionul va fi plin și voi fi alături de Contra cu sufletul și cu tot ceea ce pot da eu", a declarat Lucescu, la ProX.

Sporting, adversara dinamoviștilor

Campioana României la handbal masculin, Dinamo București, va întâlni formația portugheză Sporting CP în dublă manșă a barajului pentru calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor.Dinamo a încheiat grupa D a Ligii Campionilor pe prima poziție, cu 14 puncte, iar conform regulamentului se va duela în barajul pentru optimile de finală cu formația de pe locul II în grupa C, adică Sporting CP, care a pierdut, duminică, ultima partidă din grupa sa, scor 28-29 (16-16), cu liderul Bjerringbrø-Silkeborg. Astfel, primul meci din baraj se va juca pe terenul celor de la Sporting, între 20 și 24 februarie 2019, iar Dinamo va juca pe teren propriu returul, pentru calificarea în optimi, în perioada 27 februarie – 3 martie. În celălalt meci din baraj vor evolua Orlen Wisla Plock și Bjerringbro-Silkeborg.

Andone a spart gheața la Brighton

Fotbalistul echipei Brighton, Florin Andone, a înscris un gol în meciul câștigat, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1, în fața formației Huddersfield Town, în etapa a XIV-a a campionatului Angliei. Andone a marcat în minutul 69. Acesta este primul gol al românului pentru Brighton. Gazdele au deschis scorul prin Zanka, în minutul 1. În minutul 32, Huddersfield a rămas în inferioritate numerică, Mounie fiind eliminat. Primul gol al oaspeților a fost înscris de Duffy, în minutul 45^4. Florin Andone a fost titular și a jucat până în minutul 79.

Starea Ligii a II-a

Rezultatele etapei a XX-a: Sportul Snagov – Petrolul Ploiești 0-1; Academica Clinceni – CS Mioveni 2-1; CS Balotești – FC Argeș 4-0; Pandurii Târgu Jiu – Aerostar Bacău 2-0; Ripensia Timișoara – Dacia Brăila 2-0; UTA – Daco-Getica 1-1; ACS Poli Timișoara – Farul Constanța 3-0; Luceafărul Oradea – Energeticianul Târgu Jiu 2-1; Metaloglobus – Universitatea Cluj 0-1; Chindia Târgoviște – ASU Poli Timișoara 2-1. Clasament: 1. Chindia – 44 p; 2. Snagov – 43 p; 3. Clinceni – 42 p; 4. Petrolul – 42 p; 5. “U” Cluj – 41 p; 6. FC Argeș - 38 p.

Wilder l-a bătut pe Fury

Pugilistul american Deontay Wilder și-a păstrat centura WBC la categoria grea după remiza înregistrată cu britanicul Tyson Fury, într-un meci disputat la Los Angeles. Wilder și Fury erau neînvinși înainte de această întâlnire, în timpul căreia britanicul a fost trimis de două ori la podea. Un arbitru-judecător i-a dat victoria lui Wilder (115-111), un al doilea l-a văzut învingător pe Fury (115-110) iar al treilea nu a reușit să-i departajeze (113-113).

Nu mai este Force India

Numele Force India va dispăre adin Formula 1, începând din sezonul 2019, după 11 ani. Potrivit listei echipelor participante la Campionatul Mondial de anul viitor, publicată de FIA, Force India devine Racing Point F1, informează motorsport.com. Schimbarea are legătură cu preluarea echipei de către un consorțiu condus de omul de afaceri Lawrence Stroll, tatăl pilotul Lance Stroll. Force India a apărut în Marele Circ în octombrie 2007, după ce indianul Vijay Mallya a cumpărat Spyker, pentru 90 de milioane de euro. Echipa cu sediul la Silverstone a progresat constant, iar anul trecut s-a clasat după cele trei mari team-uri Mercedes, Ferrari și Red Bull. La volanul monoposturilor noii echipe se vor afla în 2019 canadianul Lance Stroll și mexicanul Sergio Perez.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.