Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Lucescu, director tehnic la Galata?

Ziarul de Vrancea
26 iul 2017 466 vizualizări

 

Conducerea clubului Galatasaray a discutat, într-o ședință care a avut loc marți, despre situația tehnicianului Igor Tudor în contextul eliminării echipei din cupele eurpene de către Ostersunds FK și posibilitatea aduc erii la conducere a lui Mircea Lucescu

 Câțiva membri ai Consiliului de Administrație au spus că dacă Igor Tudor rămâne antrenorul echipei acest lucru ar putea reprezenta o problemă pentru viitorul echipei. Însă președintele clubului, Dursun Ozbek, a reacționat spunând că Tudor a început să construiască o echipă și ar trebui să i se acorde o șansă. Unii conducători au propus atunci o formulă diferită, astfel că s-a discutat despre eventuala aducere a lui Mircea Lucescu pe un post superior celui al lui Igor Tudor.  Site-ul postului de televiziune NTV menționează că oficialii clubului Galatasaray îi vor propune zilele următoare lui Mircea Lucescu formula discutată și în funcție de răspunsul tehnicianului va fi evaluată situația.

Șumudică dezumflă zvonurile

Tehnicianul echipei Kayserispor, Marius Șumudică, a precizat, într-un comunicat dat publicității ieri, că nu are nicio legătură cu faptul că numele său a fost menționat în legătură cu FCSB, el adăugând chiar că nu are de gând să revină pentru un angajament în România. "În ceea ce privește sugestiile ca eu să ajung la conducerea Stelei, eu nu am nicio legătură cu acest subiect. Deși fanii Stelei și 70 la sută dintre oamenii de fotbal din România vor ca eu să lucrez din nou în țară, eu am luat o decizie și am contract cu Kayserispor. I-am spus președintelui clubului nostru, Erol Bedir, că dacă vrea pot semna un contract pe încă cinci ani", a precizat Șumudică într-un comunicat postat pe site-ul clubului Kayserispor. Marți seară, după meciul FCSB - Viktoria Plzen, din preliminariile Ligii Campionilor, fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, a declarat că Gigi Becali ar fi trebuit să îl aducă la echipa bucureșteană de la Astra și pe Marius Șumudică, dacă tot a adus șase jucători. Becali a reacționat spunând că poate Dragomir are dreptate.

 

Andone s-a accidentat

Atacantul Florin Andone s-a accidentat în partida amicală pe care echipa sa, Deportivo La Coruña, a disputat-o, ieri, cu formația Pontevedra (Segunda B), informează presa spaniolă. Românul a suferit o contuzie la mușchii gleznei stângi în urma unui duel cu un adversar. Faza a continuat și Depor a deschis scorul. Însă Andone nu a mai putut juca și a fost schimbat, în minutul 16. Internaționalul român va fi suspus unor teste pentru a se stabili gravitatea accidentării. Deportiva a câștigat meciul cu Pontevedra cu scorul de 5-0. Următoarele partide amicale ale echipei antrenate de Pepe Mel sunt, joi, cu Racing de Ferrol și duminică, împotriva formației FC Porto.

Pasa neagră continuă în tenis

Jucătoarele de tenis Mihaela Buzărnescu (141)  și Raluca Șerban (363)  au ratat calificarea în turul doi al turneului ITF de la Praga, dotat cu premii în valoare totală de 80.000 de dolari. Buzărnescu, cap de serie numărul 5, a fost învinsă, în runda inaugurală, cu scorul de 2-6, 6-7, după o oră și 37 de minute, de Anhelina Kalinina (Ucraina, 207). Raluca, ajunsă pe tabloul principal din postura de lucky loser, a fost întrecută, în primul tur, cu scorul de 6-7, 7-6, 3-6după trei ore și 31 de minute, de Anastasia Komardina (Rusia), poziția 205 în clasamentul mondial.

Record mondial în piscină

Înotătoarea americană Lilly King a cucerit medalia de aur în proba de 100 m bras, marți la Campionatele Mondiale de natație de la Budapesta, cu un nou record mondial, 1:04, 13. Campioana olimpică en titre s-a impus într-o cursă de mare luptă, ameliorând performanța deținută de lituanianca Ruta Meilutyte (1:04,35) din iulie 2013. Sportiva baltică a terminat imediat în apropierea podiumului, după o altă reprezentantă a Statelor Unite, Katie Meili, și deținătoarea titlului, rusoaica Iulia Efimova. La 1500 m liber feminin, victoria a revenit imbatabilei Katie Ledecky în 15:31,82, urmată de spaniola Mireia Belmonte (15:50, 89).  Alte rezultate: Kylie Masse (Canada) – 58,10 s la 100 m spate feminin; Sun Yan (China) – 1:44,39 la 200 m liber; Xu Jiayu (China) – 52,44 s la 100 m spate;

Villar, deocamdată suspendat

Președintele Federației Spaniole de Fotbal, Angel Maria Villar, care a fost reținut săptămâna trecută în cadrul unei anchete anticorupție, a fost suspendat un an de Consiliul Superior al Sportului, a anunțat, ieri, L'Equipe. De asemenea, Tribunalul Administrativ din Spania a deschis proceduri disciplinare împotriva lui Villar. Angel Maria Villar, fiul său Gorka și vicepreședintele Federației Spaniole de Fotbal, Juan Padron, au fost reținuți în urmă cu o săptămână în cadrul unei anchete anticorupție. Poliția a percheziționat sediul federației spaniole, fiind reținute mai multe persoane bănuite de fals în acte, corupție și delapidare. Angel Maria Villar, în vârstă de 67 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de fotbal din lume, el conducând federația spaniolă de 29 de ani și fiind membru în conducerile UEFA și FIFA.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.