Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Lucescu, 15 meciuri fără înfrângere

Ziarul de Vrancea
8 feb 2018 571 vizualizări

Formația PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, s-a calificat în semifinalele Cupei Greciei, trecând în sferturi de Atromitos. 

PAOK s-a impus cu scorul de 3-1, în deplasare, în manșa retur a sferturilor de finală, după ce în tur a câștigat cu 2-0. Golurile învingătorilor au fost marcate de Șahov (’30), Canas (’67) și Koulouris (’79). Pentru Atromitos a înscris Vasilakakis, în minutul 54. În semifinalele Cupei Greciei s-au mai calificat Panionios, AEK Atena și Larissa. PAOK a ajuns, astfel, la 13 victorii consecutive obținute în toate competițiile și, totodată, la 15 meciuri la rând fără înfrângere. Formația lui Lucescu nu a mai pierdut din 5 noiembrie 2017, când a fost învinsă, în deplasare, de AEK Atena, 1-0.

Cîrstea și Zhao deschid balul

Sorana Cîrstea, locul 38 WTA, o va întâlni pe Carol Zhao, locul 138 WTA, sâmbătă, în primul meci al întâlnirii din Cupa Federației dintre România și Canada, de la Cluj.  Meciul al doilea va fi cel dintre Irina Begu (37) și Bianca Andreescu (173 WTA). Duminică vor avea loc meciurile de simplu Irina Begu  - Carol Zhao și Sorana Cîrstea - Bianca Andreescu, precum și întâlnirea de dublu dintre cuplurile   Ana Bogdan/Raluca Olaru și Gabriela Dabrowksi/Katherine Sebov.Meciurile de sâmbătă vor începe la ora 13.00. Partida România - Canda va avea loc în Sala Polivalentă din Cluj și va conta pentru Grupa Mondială II a competiției. Învingătoarea din această întâlnire va juca, în aprilie, barajul pentru promovarea în primul eșalon valoric al FedCup, iar învinsa va evolua pentru menținerea în Grupa Mondială II.

Prepeliță a semnat cu Chiajna

Mijlocașul Andrei Prepeliță, în vârstă 32 de ani, ultima dată la FK Rostov, a semnat un contract cu CS Concordia Chiajna, a anunțat, ieri,gruparea ilfoveană. Prepeliță are 14 selecții la echipa națională. El a mai evoluat la FC Argeș, Universitatea Criova, FC Steaua și Ludogoreț Razgrad. Concordia i-a mai transferat pe Dan Lucian Panait, 20 de ani, fundaș stânga, ultima dată la formația ASA Târgu Mureș și pe atacantul de 21 de ani, Florin Cioablă, ultima dată la Clinceni. Echipa antrenată de Ion Moldovan va evolua, luni, de la ora 20.45, pe teren propriu, cu FC Dinamo, în etapa a XIV-a a Ligii I.

Burleanu, chemat la Poliție

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, este audiat, astăzi, la Secția nr. 9 de Poliție din Capitală, după o plângere depusă de foști angajați ai FRF, care au câștigat procese cu forul de la Casa Fotbalului. Potrivit Digi 24, foști angajați ai FRF, între care Dumitru Mihalache, fost director de competiții, au dat în judecată FRF după ce au fost dați afară din federație. Ei au câștigat procesele intentate forului și ar fi trebuit să fie reîncadrați la Casa Fotbalului, cu plata salariilor restante. Mihalache a fost dat afară de la FRF în 2014, după ce actuala echipă de conducere de al FRF a câștigat alegerile. "Doi foști angajați care au fost reintegrați în această perioadă de timp au depus o plângere la adresa FRF, ei spunând că nu au fost reintegrați și nu li s-au plătit drepturile salariale stabilite de instanță, lucru care e fals. E dovedit și cu acte, oamenii și-au primit drepturile, ba mai mult au fost și în concediu. Unul dintre ei se ocupa de flota de mașini la nivel de federație, Atexandru Stici, iar altul, Marcel Paraschiv, se ocupa de achiziții. Nu mi s-a adus la cunoștință despre o plângere a lui Dumitru Mihalache.  Doar două dosare mi s-au adus la cunoștință, cei doi angajați", a spus Burleanu, la ieșirea de la audieri.

 

 

 

Coutinho sparge gheața

Formația FC Barcelona s-a calificat în finala Cupei Spaniei, după ce a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Valencia, în manșa secundă a semifinalelor competiției. în tur s-au impus tot catalanii, cu 1-0. Philippe Coutinho a marcat primul său gol de când a semnat cu FC Barcelona, în minutul 49 al meciului de la Valencia. Al doilea gol al catalanilor a fost înscris de Ivan Rakitic, în minutul 82. În finală, FC Barcelona va întâlni echipa FC Sevilla, la 21 aprilie. FC Barcelona este prima echipă care se califică de cinci ori consecutiv în finala Cupei Spaniei. Echipa din Barcelona a câștigat ultimele trei ediții ale competiției.

Apel respins la TAS

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a anunțat, ieri, că respins apelul a 47 de sportivi și antrenori ruși interziși de Comitetul Internațional Olimpic (CIO) să participe la Jocurile Olimpice de iarnă de la Pyeongchang. Rușii au argumentat că au fost excluși pe nedrept de la Jocuri din Coreea de Sud, după ce fuseseră achitați de acuzațiile de dopaj, iar Tribunalul a dat decizia cu doar câteva ore înainte de ceremonia de deschidere. 169 de sportivi ruși vor merge la Jocurile Olimpice, dar vor concura sub drapel neutru.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.