Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Lorena Ostase –nominalizată la „All Star Team”

Ziarul de Vrancea
16 dec 2020 1396 vizualizări

Pivotul Lorena Ostase este singura reprezentantă a naționalei României nominalizată de EHF pentru voturile care vor stabili componența All Star Team a Campionatului European din Danemarca

Voturile au fost deschise miercuri, pe site-ul competiției, cu 40 de jucătoare nominalizate, câte cinci pentru fiecare post, plus cea mai bună apărătoare. Voturile vor include și preferințele fanilor în proporție de 40%, iar diferența decizională revine specialiștilor EHF. Și MVP-ul Campionatului European va fi decis de experții EHF. Voturile se vor închide sâmbătă seară, iar rezultatele vor fi anunțate duminică, în ultima zi a CE din Danemarca. România are o singură reprezentantă, pe Lorena Ostase, la categoria Cel mai bun pivot.

Maxim a marcat în Cupa Turciei

Formația Gaziantep FK, antrenată de Marius Șumudică, s-a calificat, miercuri, în optimile de finală ale Cupei Turciei, trecând în 16-imi, scor 3-2, de Kocaelispor, meci la care Alexandru Maxim a înscris un gol. Maxim, care a intrat pe teren în minutul 46, a marcat în minutul 81. Pentru Gazianteo FK au mai înscris Kozulj (’40) și Mirallas (’65). Kocaelispor a marcat prin Kose (’16) și Dincer (’88). La Gaziantep FK, Alin Toșca a fost rezervă.

Egal între frați

Echipa Lazio, antrenată de Simone Inzaghi, a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul disputat” în deplasare, cu Benevento, formația pregătită de Filippo Inzaghi, în etapa a XII-a a campionatului italian Serie A. În partida care a opus echipele antrenate de frații Inzaghi, golurile au fost marcate de Immobile, pentru Lazio, în minutul 25, respectiv Schiattarella ('45) La oaspeți, fundașul Ștefan Radu a fost titular, el fiind schimbat în minutul 80, de Caicedo. Lazio ocupă locul 8, cu 18 puncte, iar Benevento este pe 13, cu 12 puncte, la egalitate cu Cagliari (11 jocuri) și Bologna (11), de pe locurile 11-12.

Grosjean, operat la ambele mâini

Pilotul Romain Grosjean a anunțat că se simte bine, după ce a fost operat, marți, la mâna strângă „pentru curățarea unei răni” la ligamentul afectat în urma accidentului său de la Grand Prix-u Bahraïnului. Într-o postare pe rețelele de socializare, pilotul francez a menționat că a suferit o intervenție și la mâna dreaptă, pentru o accidentare contractată la începutul anului 2020. Romain Grosjean a scăpat doar cu arsuri la mâini din gravul accident de la Marele Premiu al Bahrainului, la care monopostul său s-a rupt și a luat foc.

Petrolul transferă de la rivali

FC Petrolul Ploiești a abnunțat, ieri, că a obținut serviciile mijlocașului Silviu Gabriel Pană, acesta semnând contract valabil până la finalul sezonului 2021/2022. În vârstă de 29 de ani, Pană (1.80 m) a evoluat ultima dată tot în eșalonul secund, pentru Turris-Oltul Tr. Măgurele. Pentru Turris, echipă cu care a fost foarte aproape de promovare vara trecută, Pană a adunat 39 de prezențe și 12 goluri marcate, înscriind de trei ori în sezonul actual. Noul mijlocaș al Petrolului are experiență și la nivelul primei ligi, acolo unde a jucat cu Concordia Chiajna, FC Viitorul Constanța, Săgeata Năvodari și Dunărea Călărași (91 de meciuri, 6 goluri).

Arcada merge în sferturi

Echipa de volei masculin Arcada Galați a învins, la turneul de la Moscova, formația olandeză Amysoft Lycurgus Groningen, scor 3-2 (19, 24, -20, -21, 10), în optimile de finală ale Cupei CEV. Arcada Galați s-a calificat în sferturile de finală. În turul anterior, Arcada a trecut de bulgarii de la Montana Volley (3-0 și 2-3). Meciurile din sferturi se vor disputa tot la turneul de la Moscova, între învingătoarele din optimi, iar adversara Arcadei va fi, joi, echipa rusă Dinamo Moscova, care a dispus cu 3-0 (22, 17, 25) de Vojvodina Novi Sad. Optimile și sferturile se joacă sub formă de turnee, cu manșe unice. Arcada Galați a început sezonul în Liga Campionilor, însă a ratat calificarea în grupe, astfel că a continuat parcursul în CEV Cup.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.