Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Locul II la Cupa Mondială

Ziarul de Vrancea
3 nov 2019 847 vizualizări

Sportivul român Daniel Martin s-a clasat pe locul al doilea în finala probei de 100 m spate, duminică, la Cupa Mondială de înot de la Kazan (Rusia), etapa a șasea și ultima a sezonului, potrivit Agerpres

Martin a fost cronometrat cu timpul de 53,90 s, fiind devansat de rusul Grigori Tarasevici (53,76 s), în timp ce pe locul al treilea a terminat sud-coreeanul Juho Lee, în 54, 32 s. Martin, calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, se impusese vineri în proba de 200 m spate la Kazan.La Cupa Mondială din Rusia, înotătorul român a mai reușit o clasare pe locul 4, la 50 m spate (25,15 s), devansat de rusul Vladimir Morozov, americanul Michael Andrew și Tarasevici.

Mila Domnului Arbitru

Formația FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Națională, cu scorul de 2-1, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii I, în care oaspeții au condus cu 1-0. Scorul a fost deschis la o gafă a lui Crețu, care a pierdut o minge în fața lui Karanovic (’27) și acesta l-a surprins pe Bălgrădean cu un lob din colțul careului mic. FCSB a egalat dintr-un penalty ușor acordat la un contact între Velev și Tănase, în minutul 56, prin Gnohéré. Patru minute mai târziu, Tănase aduce victoria FCSB, cu un șut din pasa lui Coman. FCSB se află la al optulea meci fără înfrângere.

Clijsters își amânî revenirea

Belgianca Kim Clijsters a anunțat că revenenirea ei pe terenurile de tenis nu va avea loc așa cum intenționa, în ianuarie 2020, din cauza unei accidentări la genunchi. „A trebuit să iau decizia de a nu concura în ianuarie. Sunt în proces de refacere și sub tratament pentru o accidentare la genunchi. Este un pas înapoi, dar sunt mai hotărâtă ca niciodată să revin în sportul pe care îl iubesc. Apreciez toată susținerea voastră și toate încurajările”, a scris jucătoarea de 36 de ani, într-un mesaj postat pe Twitter. După ce a câștigat un turneul de Grand Slam, la US Open, în 2005, Clijsters s-a retras prima dată în 2007, pentru a-și întemeia o familie. Ea a revenit pe teren, în 2009, și a mai câștigat, de două ori la US Open și o dată Australian Open, înainte de a se retrage din nou, în 2012.

Delegat la Mondialul U 17

Vicepreședintele FRF, Octavian Goga, a fost delegat la 18 meciuri de la turneul final al Campionatului Mondial U17 care are loc în Brazilia până în 17 noiembrie. La acest turneu au fost delegați patru comisari FIFA, iar Goga a va superviza 18 partide, 12 în faza grupelor și șase în fazele eliminatorii, din totalul de 52 care se vor desfășura” fiind comisarul delegat la cele mai multe meciuri. Vicepreședintele FRF a fost și va mai fi delegat la toate jocurile din grupa B, din care fac parte Nigeria, Ungaria, Ecuador și Australia, la toate partidele din grupa C formată din Coreea de Sud, Haiti, Franța și Chile, și la partidele Brazilia – Angola și Olanda – USA.În plus, acesta va superviza și 4 jocuri din optimi și 2 jocuri din sferturile de finală.

 

În Spania... la Bologna

Aflat sub contract cu Los Angeles Galaxy până în decembrie 2019, Zlatan Ibrahimovic nu dorește încă să se retragă din activitate la 38 de ani. La câteva zile după mesajul enigmatic postat de suedez pe rețelele de socializare: „Salut, Spania, ghici ce? Voi reveni”, Gazzetta dello Sport anunță că atacantul ar putea ajunge în Italia, la Bologna.Ibrahimovic ar fi discutat cu oficialii formației italiene și ar fi promis să ofere răspunsul său în decembrie. Bologna ocupă locul 13 în campionatul Italiei, echipa fiind antrenată de Sinișa Mihaljovic

Eddie, go on!

Federația Engleză de Rugby se pregătește să înceapă negocierile cu selecționerul Eddie Jones pentru prelungirea contractului acestuia până la Cupa Mondială din Franța, din 2023, a anunțat, ieri, directorul general Bill Sweeney. Federația Engleză de Rugby se pregătește să înceapă negocierile cu selecționerul Eddie Jones pentru prelungirea contractului acestuia până la Cupa Mondială din Franța, din 2023. „Prioritatea noastră este să discutăm cu Eddie. Este unul dintre cei mai buni antrenori din lume, dacă nu chiar cel mai bun, în ciuda eșecului cu Africa de Sud din finala Cupei Mondiale”, a declarat Sweeney. Contractul australianului expiră în 2021, dar Sweeney este convins că tehnicianul de 59 de ani, cel mai bine plătit antrenor din lume cu un salariu anual de 860.000 de euro, vrea să rămână în continuare în Anglia. Jones este dorit și de Australia, echipă pe care a mai condus-o în perioada 2001/2005, pentru a-l înlocui pe Michael Cheika, care a demisionat după eliminarea în sferturi la CM, chiar în fața Angliei.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.