Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Liga I, la paritate cu L2

Ziarul de Vrancea
11 feb 2021 827 vizualizări

Rezultate din optimile Cupei României: Dinamo – FCSB 1-0 (0-0). Nemec ('55) – meci disputat marți: Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Gaz Metan Mediaș 1-0 (1-0). Paraschiv ('15); ASU Poli Timișoara – Astra Giurgiu 1-2 (1-1).Coadă ('37) / Balaure ('51), Montini ('81). Dintre cele opt echipe prezente în sferturi patru sunt din Liga a II-a: Dunărea Călărași, Petrolul Ploiești,

„U” Cluj și Viitorul Pandurii Târgu Jiu.Primul eșalon va fi reprezentat de Chindia Târgoviște, Dinamo, Astra Giurgiu și învingătoarea partidei FC Botoșani – CSU Craiova, care s-a disputat aseară

S-a întors SMURD la „haită”

Gheorghe Mulțescu a renunțat la o parte din banii datorați de clubul „alb-roșu” și a acceptat prelungirea contractului cu Dinamo București, a anunțat acționarul „Doar Dinamo București” (DDB) printr-un comunicat postat pe pagina oficială de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan.Membru al departamentului de scouting din cadrul clubului, Gheorghe Mulțescu a avut rezultate bune la Dinamo București într-o perioadă în care alți antrenori au refuzat să preia echipa.Mulțescu a fost antrenorul principal al echipei în finalul ediției trecute a Ligii I, când formația dinamovistă a fost aproape de retrogradare. El a fost pe banca FC Dinamo și în prima etapă din acest sezon, la remiza, 1-1, cu FC Hermannstadt. După ce a fost înlocuit de Cosmin Contra, Mulțescu a rămas în club.

Keșeru a înscris în Cupă

Formația Ludogoreț Razgrad s-a calificat, joi, în optimile de finală ale Cupei Bulgariei, trecând în 16-imi de echipa de eșalon secund Sportist Svoge, scor 3-1, meci în care Claudiu Keșeru a înscris un gol. Keșeru a marcat în minutul 60. Celelalte goluri ale învingătorilor au fost înscrise de Tekpetey, în minutele 18 și 57, iar pentru Svoge a marcat Hristov ('48).Ludogoreț va întâlni în optimile de finală echipa Țarsko Selo.

Finală Juve – Atalanta

Echipa Atalanta a învins, miercuri, pe teren propriu, formația Napoli, scor 3-1, și s-a calificat în finala Cupei Italiei. Pentru Atalanta au marcat Zapata ('10) și Pessina ('16, '78), iar pentru Napoli a punctat Lozano ('53). În tur, scorul a fost egal, 0-0. În finală, Atalanta va întâlni echipa Juventus Torino, care a învins în deplasare cu 2-1 și a remizat acasă (0-0) cu Inter Milano. Ultimul act al Cupei Italiei va avea loc la 19 mai, la Milano.

TikTok la Euro 2020

Platforma digitală de divertisment TikTok a semnat un parteneriat cu UEFA, prin care fanii fotbalului sunt încurajați să împărtășească pasiunea și experiențele comune pe durata turneului final al Campionatului European. Este pentru prima dată când o astfel de platformă sponsorizează o competiție majoră organizată de UEFA. Prin acest nou parteneriat, TikTok le va oferi fanilor fotbalului un loc unde aceștia vor putea urmări conținutul video favorit, unde vor putea crea la rândul lor conținut pentru ceilalți utilizatori, împărtășind momente, reacții sau celebrări pe durata Euro. În cadrul parteneriatului cu UEFA, TikTok are în plan să adauge funcții noi în aplicație și să lanseze în propria comunitate noi provocări dedicate turneului.

Neymar stă o lună

Clubul Paris Saint-Germain a anunțat, ieri că brazilianul Neymar, care s-a accidentat la meciul cu echipa Caen, din Cupa Franței, va fi indisponibil aproximativ o lună. Neymar a suferit o leziune la adductorul lung stâng. PSG a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa din liga a doua Caen și s-a calificat în șaisprezecimile de finală ale Cupei Franței. Neymar a ieșit de pe teren în minutul 58 al meciului, accidentat la coapsa stângă, după un contact cu Yago de la Caen.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.