Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Latovlevici se întoarce la matcă

Ziarul de Vrancea
13 aug 2018 574 vizualizări

Gigi Becali a declarat, ieri că fundașul Iasmin Latovlevici va semna un contract pe un an cu FCSB

"Dacă ne vom califica și cred că ne calificăm, avem nevoie de dublură pe posturi. Joi, duminică, joi, duminică, n-ai cum să joci altfel. Trebuie să joci cu o echipă joi și cu alta duminică. Cum am jucat aseară. O să vedeți joi altă echipă. Îl luăm pe Latovlevici, îi facem un contract pe un an. Ne folosim și noi de el, se folosește și el de noi. Junior Morais nu poate duce joi, duminică, joi, duminică, joi. Momcilovici va lipsi o lună", a declarat Becali, al Pro X. În vârstă de 32 de ani, Iasmin Latovlevici a evoluat ultima dată al Galatasary Istanbul. El a jucat  la Steaua între 2010 și 2015.

Arbitri echipelor românești

Spaniolul Juan Martinez Munuera va conduce la centru meciul FCSB - Hajduk Split, programat, joi, de la ora 21.30, pe Arena Națională, în manșa a doua a turului al treilea preliminar al Ligii Europa. În tur, scorul a fost 0-0. Meciul CFR Cluj - Alașkert din aceeași fază a competiției va fi condus de o brigadă din Islanda, condusă de centralul Vilhjalmur Thorarinsson. Partida va avea loc, joi, de la ora 20.00, la Cluj. În tur, campioana României s-a impus cu 2-0. Partida CSU Craiova - RB Leipzig va fi condusă de o brigadă din Cehia, condusă de Miroslav Zelinka. Meciul va avea loc, joi, de la ora 19.30, la Craiova. În tur, Leipzig s-a impus cu 3-1.

Echipele pentru “Laver Cup”

Roger Federer, locul 2 ATP, Novak Djokovic (10 ATP), Alexander Zverev (4), Grigor Dimitrov (5), și David Goffin (11) vor face parte din echipa Europei la Laver Cup, în septembrie, la Chicago. Căpitanul echipei, Björn Borg, va alege încă un jucător, numele acestuia urmând să fie anunțat la New York, săptămâna viitoare. Echipa Lumii, care îl are căpitan pe John McErnoe, va fi formată din Juan Martin del Porto (3), Kevin Anderson (6), John Isner (9), Diego Schwartzman (12) și Nick Kyrgios (18). și McEnroe va anunța ultimul component al echipei, săptămâna viitoare. Ediția a doua a Laver Cup va avea loc la Chicago, în perioada 21-23 septembrie. Prima ediție s-a desfășurat la Praga, în septembrie 2017, și a fost câștigată cu 15-9 de echipa Europei.

Sa Pinto, antrenor la Legia

Clubul Legia Varșovia a anunțat, luni, că noul antrenor al echipei este Ricardo Sa Pinto, ultima dată tehnicianul formației Standard Liège, la care joacă Răzvan Marin. Sa Pinto a semnat un contract pe trei ani. Portughezul în vârstă de 45 de ani a pregătit Standard Liège până la 20 mai. El și-a adus la Legia colaboratorii pe care i-a avut în Belgia: Rui Mora – antrenor secund, Ricardo Pereira – antrenor cu portarii și Guilherme Gomes – preparator fiz

Așchia și trunchiul

Leo Borg, fiul lui Björn Borg, a câștigat campionatul național de tenis al Suediei la categoria jucătorilor sub 16 ani, după ce l-a învins în finală pe Ross Weibull, cu scorul de 6-4, 6-4. A fost al doilea triumf consecutiv al tânărului tenisman la această competiție. În vârstă de 15 ani, Leo îi calcă pe urme tatălui său, care a câștigat 11 turnee de Grand Slam și a fost numărul 1 mondial timp de 109 săptămâni. "În mod cert, Leo este unul în care credem și vom lucra din greu cu el pentru ca să poată progresa. Luăm lucrurile zi cu zi", a declarat Rickard Billing, antrenorul tânărului jucător. Leo Borg este fiul fostului mare tenisman cu a treia soție, Patricia Ostfeld. Borg senior a mai fost căsătorit cu Mariana Simionescu și cu solista italiană Loredana Berte. El mai are un băiat, Robin, cu modelul suedez Jannike Björling, cu care nu a fost căsătorit.

 

Buffon a debutat la PSG

Formația Paris Saint-Germain, campioana en titre, a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Caen, în prima etapă a ediției 2018/2019 a Ligue 1. Înainte de startul jocului, portarul Gianluigi Buffon, adus la PSG în această vară, a fost prezentat publicului de pe Parc des Princes, care l-a ovaționat pe italian. Buffon a evoluat pe toată durata partidei. Golurile au fost marcate de Neymar (’10), Rabiot (’35) și Weah (’89)..

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.