Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Kovacs fluieră la ”teatru”

Ziarul de Vrancea
12 apr 2021 605 vizualizări

Istvan Kovacs va arbitra partida Manchester United – Granada (2-0 în tur), din  sferturile de finală ale Ligii Europa, programată joi, de la ora 22:00, pe stadionul ”Old Trafford” din Manchester, supranimit ”Teatrul Viselor”

Este pentru prima dată când Istvan Kovacs va conduce un meci din această fază a cupelor europene. În actualul sezon a mai arbitrat şi Bayern – Lazio 2-1 în optimile Ligii Campionilor. Kovacs va fi ajutat la partida din Anglia de conaţionalii Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, asistenţi, şi de al patrulea oficial Sandro Schärer, din Elveţia

Dinamo pierde, Mulțescu demisionează

Astra Giurgiu a învins,ieri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), pe FC Dinamo, în prima manşă a semifinalelor Cupei României. În minutul 4, Krpic a a primit o pasă lungă de la Raspopovic,  a pătruns în careu şi a marcat cu un şut la colțul scurt, din poziție lateral-stânga. portarul Kongsavn fiind prins pe picior greșit. În urma acestui rezultat, antrenorul oaspeților, Gheorghe Mulțescu, și-a anunțat public demisia. Astăzi, de la ora 19.00, se joacă a doua semifinală, Universitatea Craiova - Viitorul Pandurii Târgu Jiu.Partidele retur vor avea loc în perioada 11-13 mai.

Forfait pe motiv de COVID

Tenismanul rus Daniil Medvedev, locul II ATP, a fost testat cu noul coronavirus și a trebuit să se retragă din turneul de 1.000 de puncte de la Monte Carlo. Medvedev a efectuat testul luni, iar rezultatul l-a primit marți, când a fost plasat în izolare, sub supravegherea personalului medical al turneului. Tot luni, rusul a efectuat o ședință de antrenament cu spaniolul Rafael Nadal, locul 3 ATP. Daniil Mevedev, cap de serie numărul 2, era exceptat de la prima manșă, la simplu. La dublu, el făcea echipă cu brazilianul Marcelo Demoliner.

Calificări în modul silențios

Federația Franceză de Tenis (FFT) a anunțat, marți, într-un comunicat de presă, că meciurile din calificările turneului de la Roland Garros se vor desfășura cu porțile închise, în perioada 24-28 mai. De asemenea, 32 de jucătoare vor fi acceptate în plus, ridicând tabloul feminin al calificărilor la 128 de locuri, la fel ca la masculin. Obiectivul este „de a sprijini o categorie de jucătoare afectate în mod special de criza legată de Covid-19”, a explicat FFT.Organizatorii au mai anunțat că tabloul de dublu-mixt, absent la ultima ediție, din cauza situației sanitare, va reveni în acest an, în care, totuși, vor fi acceptate doar 16 echipe, față de 32 de obicei.

Final Four fără CSM

Semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin au fost stabilite marți, prin tragere la sorți, la Budapesta, unde va avea loc Turneul Final Four. Se vor duela pentru finală echipele Györ - Brest și Vipers - ȚSKA Moscova. CSM București a fost eliminată în sferturi de ȚSKA Moscova.Semifinalele vor avea loc în 29 mai, iar finalele pentru medalia de bronz și pentru trofeu în 30 mai. CSM București a ratat dramatic să se califice la Turneul Final Four, după 32-27 și 19-24 în sferturile cu ȚSKA Moscova. CSM a mai jucat de trei ori la Turneul F4, în 2016, când a cucerit trofeul, 2017 și 2018, când a încheiat cu medaliile de bronz.

Revenire fără noroc

Antrenorul echipei Brighton, Graham Potter, a declarat că accidentarea suferită de atacantul Florin Andone în meciul echipei de rezerve cu Southampton, care a avut loc vineri, nu este gravă. „Cred că a fost mai mult din precauție, schimbarea lui Andone. Simțea ceva în partea superioară a piciorului, în zona coapsei. Așa că, ținând cont de cât a stat accidentat, a ieșit, dar nu este nimic prea grav și ne așteptăm să se întoarcă la antrenamente în următoarele două-trei zile”, a declarat Potter. Florin Andone a suferit, la 14 iunie 2020, o ruptură de ligament încrucișat anterior la genunchiul drept, la un meci pierdut de Galatasaray,în campionatul Turciei. De atunci, el a revenit la Brighton, după împrumutul în Turcia, dar nu a mai jucat niciun meci până vineri, când a intrat ca titular în meciul rezervelor cu Southampton. Jucătorul român nu a rezistat decât 11 minute și a părăsit terenul cu dureri la coapsă.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.