Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Islandez le mai lipsea

Ziarul de Vrancea
9 feb 2021 754 vizualizări

Clubul CFR 1907 Cluj și FC Astana, formație din prima ligă a Kazahstanului, au ajuns la un acord privind transferul definitiv al jucătorului Rúnar Már Sigurjónsson

Cu o vastă experiență în primele eșaloane din Islanda (Valur Reykjavík), Suedia (GIF Sundsvall), Elveția (Grasshopper Zürich și FC St. Gallen), respectiv Kazahstan (FC Astana), Sigurjónsson (30 de ani) a câștigat Cupa Ligii Islandei (2011), campionatul Kazahstanului (2019), respectiv Supercupa țării din Asia Centrală (2020).Clubul CFR 1907 Cluj și Al-Qadsiah, formație din prima ligă saudită, au ajuns la o înțelegere privind împrumutul jucătorului Mihai Bordeianu.

Mai avem halterofili la Tokyo?

Federația Română de Haltere poate fi suspendată și astfel nu va avea reprezentanți la Jocurile Olimpice de la Tokyo din cauza ultimelor cazuri de dopaj, informează site-ul Federației Internaționale de Haltere. Agenția Internațională de Testare a încheiat procedurile împotriva sportivilor români Gabriel Sîncrăian și Răzvan Martin pentru încălcarea regulamentului antidoping la Jocurile Olimpice din 2012, de la Londra. Numărul de violări ale regulamentului antidoping de către halterofilii români a ajuns la patru în decurs de 12 luni, astfel că Federația Română de Haltere face subiectul unei sancțiuni disciplinare din partea IWF Conform deciziei luate de IWF în 2017, la Tbilisi, orice țară care are trei sau mai multe cazuri pozitive la retestările CIO de la probele prelevate la JO 2008 și JO 2012 riscă să primească un an de suspendare.



CFR a pierdut trenul

FC Botoșani a reușit să învingă campionana CFR Cluj cu 2-1 (2-1), într-un meci jucat în orașul moldovean, după ce oaspeții au marcat în min. 2 prin golul marcat de Gabriel Debeljiuh. Enrico Papa ('31) și Mihai Roman ('37). Formația antrenată de Edward Iordănescu a ratat ocazia de a trece pe primul loc în clasament, ca urmare a înfrângerii FCSB în meciul cu Academica Clinceni.

Lewandowski se luptă cu „tigrii”

Echipa germană Bayern München s-a calificat în finala Cupei Mondiale a Cluburilor, după ce a învins, luni, cu scorul de 2-0, echipa egipteană Al-Ahly. Golurile au fost marcate de Robert Lewandowski în minutele 18 și 86. În finală, Bayern va întâlni echipa mexicană Tigres, care a eliminat reprezentanta Almericii de Sud, Palmeiras Sao Paulo.

Budapesta, gazda englezilor

Meciul Borussia Mönchengladbach - Manchester City, din turul optimilor Ligii Campionilor, se va disputa la Budapesta, a anunțat UEFA. Partida este pogramată la 24 februarie și va începe la ora 22.00. De asemenea, un alt meci va avea loc la Budapesta, Leipzig - Liverpool, din turul optimilor Ligii Campionilor, la 16 februarie.

Ancheta cu decesul lui Maradona se extinde

După chirurgul și psihiatrul lui Diego Maradona, alte trei persoane sunt vizate de ancheta pentru omucidere involuntară în cazul fostului jucător argentinian. Neurochirugul Leopoldo Luque și psihiatra Agustina Cosachov au fost primele persoane vizate de anchetă, iar acum aceasta a fost extinsă la un psiholog și doi infirmieri (un bărbat și o femeie) prezenți în ultimele zile ale jucătorului. Procedura a fost declanșată după mărturiile fiicelor lui Maradona, Dalma, Gianinna și Jana, și încearcă să determine o eventuală neglijență sau imprudență în tratamentele medicale administrate lui Maradona. Fostul fotbalist Diego Maradona a încetat din viață, la 25 noiembrie, la Buenos Aires, la vârsta de 60 de ani. Cauza decesului a fost considerată un edem pulmonar secundar acut, produs în urma unui infarct.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.