Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Ionuț Radu va reveni la Inter

Ziarul de Vrancea
7 dec 2019 1056 vizualizări

Impresarul Crescenzo Cecere a declarat că portarul Ionuț Radu va reveni la Inter Milano la finalul acestui sezon și își va disputa postul de titular cu slovenul Samir Handanovic

.„Ritmul de creștere este în linie cu așteptările tuturor, după acest sezon el va reveni la Inter și își va disputa postul cu Samir Handanovic. Antonio Conte îl urmărește. Se gândește și la echipa naționalăși speră să debuteze după evoluțiile optime de la under 21. Radu este un proiect care se desfășoară de mulți ani”, a declarat Cecere, pentru tuttomercatoweb.it.

Șumudică efendi

Președintele clubului Gazișehir Gaziantep, Mehmet Buyukekși, a declarat pentru cotidianul Milliyet că tehnicianul Marius Șumudică va deveni cetățean turc.“Da, da, va deveni cetățean turc”, a răspuns Buyukekși atunci când a fost întrebat de cetățenia turcă pentru Șumudică, jurnalistul care a pus întrebarea sublinind faptul că tehnicianul se simte ca un turc.Conducătorul clubului din Gaziantep a precizat că în curând se vor face demersurile necesare pentru ca Marius Șumudică să obțină cetățenia turcă. Buyukekși a menționat căȘiumudică a spus, la o ședință la care a fost prezent și guvernatorul Davut Gul, că vrea să devină cetățean turc.Marius Șumudică antrenează echipa Gazișehir Gaziantep din luna iunie. Anterior, el a mai pregătit în Turcia formația Kayserispor.

 

Joshua s-a revanșat

Învins spre surpriza generală în urmă cu șase luni, englezul Anthony Joshua și-a recâștigat centurile WBA, IBF și WBO la categoria grea, după ce a trecut la puncte de același mexican Andy Ruiz, sâmbătă, la Riad, în Arabia Saudită.Joshua s-a impus prin decizia unanimă a celor trei arbitri-judecători: 118-110, 118-110, 119-109. „Am vrut să arăt nobila artă: să lovești fără a fi lovit”, a declarat Joshua la finalul meciului.

Celtic a câștigat Cupa Ligii

Formația Celtic Glasgow, adversara CFR Cluj în grupele Ligii Europa, a câștigat, duminică seară, Cupa Ligii Scoției, învingând în finală echipa Glascow Rangers, scor 1-0.Golul a fost marcat de Jullien, în minutul 60.În minutul 62, de la Celtic a fost eliminat Frimpong, iar un minut mai târziu Rangers a ratat un penalti prin Morelos.Pentru Celtic Glasgow este al 19-lea trofeu în această competiție.La 12 decembrie, de la ora 19.55, CFR Cluj va juca, acasă, cu Celtic, ultimul meci din Grupa F a Ligii Europa. CFR are nevoie de un punct pentru a fi sigură de calificarea în 16-imi, indiferent ce se întâmplă în partida Rennes - Lazio.

 

UTA iernează ca lider

Rezultatele etapei a XXI-a din Liga a II-a: FC Argeș – Sportul Snagov 3-0: CSM Reșița – CS Mioveni 0-1; Metaloglobus – Csikszereda 3-0: Gloria Buzău – Ripensia Timișoara 3-0: Dunărea Călărași – Farul Constanța 1-1; ASU Poli Timișoara - Pandurii Târgu Jiu1-0; Concordia Chiajna – Rapid1-3; UTA - Petrolul 3-0; Viitorul Târgu Jiu - Universitatea Cluj 1-0. Turris Turnu Măgurele a stat.Aceasta a fost ultima etapă din eșalonul secund disputată în acest an: Clasament: 1.UTA – 41 p; 2. Mioveni – 37 p; 3.Rapid – 33 p; 4. Argeș – 33 p; 5. Turris – 32 p; 6. ASU Poli – 31 p; 7. Metaloglobus – 31 p; 8. Petrolul – 31 p,

Rusescu mai știe să marcheze

Fotbalistul echipei Giresunspor, Raul Rusescu, a înscris două goluri în meciul câștigat, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-2, în fața formației Bursaspor, la care este legitimat Iasmin Latovlevici, în etapa a XIV-a a ligii secunde din Turcia. Jucătorul român a marcat în minutele 34 (din penalti) și 52. Latovlevici a jucat prima repriză la Bursaspor, iar la Giresunspor Rusescu a evoluat până în minutul 83.Echipa din Burda ocupă locul patru în clasament, cu 23 de puncte, în timp ce Giresunspor este pe zece, cu 19 puncte. Lider este Hatayspor, care are 30 de puncte.

Messi, record la triple

Datorită golurilor marcate în meciul Barcelona - Mallorca, scor 5-2, Lionel Messi l-a depășit pe Cristiano Ronaldo la numărul hattrick-urilor înscrise în LaLiga. Messi a marcat 35 de triple în campionat, în timp ce Cristiano Ronaldo, între timp transferat la Juventus, are 34. Argentinianul Lionel Messi și-a prezentat Balonul de Aur pe Camp Nou și a marcat de trei ori în meciul FC Barcelona - Mallorca, scor 5-2, disputat, sâmbătă, în etapa a XVI-a a campionatului Spaniei.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.